IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Free week на валутните анализи на Карол

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
    Личи си, че Димо е интелигентно и възпитано момче, но не му е силата във вълните.Щом е наясно с форекса нека да опита други методики.
    Чудно ми е как няколко години поред загубите се трупат, но прогнозите валят като ноевмрийски дъжд.Щом обаче те се публикуват значи има и клиенти.Това е целта.
    Новаците и средняците да не се подлъгват и да следват тези "прогнози", само ще се ядосват и губят манги.
    Бих казал и друго - дори по-важно..........- не слушайте гурута.Всички губят на демотата си, завличат и вас на реалчетата.
    Надявам се да съм спасил поне няколко новаци и средняци!!!

п.п.Под средняци имам предвид леко напреднали във форекс блатото.

Със здраве!
    Няма значение от анализа важното е как ще го отиграеш (опа изтъргуваш де) а дали е демо или микро реалченце няма значение все едно крайния резултат във форекса е само един. 0.00
    Не случайно е най-достъпния пазар и форекс брокерченцата се множат като цигани в курортен град.
    Обаче горе споменатите цигани никога няма да те оставят безнаказано да брекетираш новините или някоя подобна далаврека ...Защо?
    Защото трябва да разцъкваш анализите на разни самозванци за да стигнеш до по-горе споменатия резолтат.
    Ай наздраве ...и опичайте си акъла че свършва мезето.
    Last edited by me4a_kryv; 11.04.2011, 20:01.
    www.mastar.biz

Коментар

• Личи си, че Димо е интелигентно и възпитано момче, но не му е силата във вълните.Щом е наясно с форекса нека да опита други методики.
      Чудно ми е как няколко години поред загубите се трупат, но прогнозите валят като ноевмрийски дъжд.Щом обаче те се публикуват значи има и клиенти.Това е целта.
      Новаците и средняците да не се подлъгват и да следват тези "прогнози", само ще се ядосват и губят манги.
      Бих казал и друго - дори по-важно..........- не слушайте гурута.Всички губят на демотата си, завличат и вас на реалчетата.
      Надявам се да съм спасил поне няколко новаци и средняци!!!

п.п.Под средняци имам предвид леко напреднали във форекс блатото.

Със здраве!

Коментар

• не е уволнен със сигурност такъв специялист е много търсен и не е за изпускане
        Вся Власть Советам

Коментар

• бях им клиент на доверителното пове4е от 6 месеца и никаква доходност успоредно с това аз търгувах през тяхната платформа е и така не вървеше..сега ве4е съм с друг посредник - адмирала и мога да кажа 4е съм страшно доволен от условията и от доходноста която съм направил сам около 30 % за 10 дни при положение 4е форекса е бил страни4ен бизнес и не съм отделял необходимото време според мен, така 4е има зна4ение посредника и условията му
          Вся Власть Советам

Коментар

• аз бях клиент на карола на доверително на форекс и мога да кажа 4е по- некадърно управление не съм виждал, месе4ния от4ет представляваше огромен брои сделки с разли4ни двойки и отрицателна или никаква доходност пе4елят от огромните спредове и многото безмислени за клиента сделки..това става миналата година когато имаше ясно изразен тренд на ефро долар и възможност за големи пе4алби от великия неповторим Д.Димов който така и нищо не направи...говорил съм с персонала за платформата им и ми казаха 4е дори те не я ползват на въпроса за огромните спредове Е/Д 3 пипса минимум (не съм виждал никъде по големи) ми казаха 4е нямало зна4ение и тяхната платформа К. Дилинг си имала преимущества...редовно рекотират...А Димов си е един профан и нищо друго....отивам веднъж наскоро да си изтегля парите и какво виждам?????затворили партерния едаж под предлог да икономисват от отопление и преместили персонала на горния етаж много пъти съм ходил в новия им офис до семинарията и един път не видях клиент там освен себе си така 4е направете си сметка колко са добри......
            Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от hippo Разгледай мнение
              Не мога да разбера нещо....

Защо като са на абсолютна загуба продължават да предлагат тази услугата?
              О, те не са на загуба. Обаче клиентите им...

Коментар

• Първоначално изпратено от
                Мане,абе на това момче Димов защо така му се смуняса търговията, нали уж търгуваше по Глен Нийли, а не по Шишо Бакшишо, примерно?
                СеЦе,това,че търгува по Нийли не означава,че разбира от неговата търговия.
                П.П.Ман-е,къде си бря,липсваш на фронта на валутната,и по точно градивната ти критика
                Ай ша ме черпиш за четката,остави ги Карол,множко им дойде,не им съсипвай готиното бизнесче,но в интерес на истината балами винаги е имало и винаги ще има Ако не се чуем,успех в търговийката
                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                  Това е последния ексел който правя, стана твърде монотонно, а и може да продължи во веки.
                  мерси за екселите до сега. Като гледам този устойчив спад вероятно за зашортили акции и еврото. Не им знам позициите (а и ме мързи да се рова да ги трърся), но е ясно, че това рали на акциите изяде главите на много, явно и на професионалисти..

Коментар

• Не мога да разбера нещо....

Защо като са на абсолютна загуба продължават да предлагат тази услугата?
                    eObshtestvo.com - Мисли,Анализрай,Споделяй

Коментар

• Декември и януари накуп. Това е последния ексел който правя, стана твърде монотонно, а и може да продължи во веки.

Attached Files

Коментар

• до портфолио мениджера на КАРОЛ:

Реших малко да ви помогна!!!!!! ако искате да печелти вземете си затворете късото 200 златъе, защото ще фалирате. Това е безумие. ударете по-добре 100-200 късо на цена 1373 щатски долара и направете много кинти, щот златцето ще иде до 1300 януари месец. Хайде умната и дано да не правите повече глупости през тази година.

SUPERMAN винаги ви е на помощ!!!!!!!!!

Коментар

• Три начина да обявите личен банкрут:

• Консервативен
                          • Стандартен
                          • Агресивен

А бях поел по агресивния път, но реших, че не съм чак толкова ексцентрична личност, че да искам да обявявам личен банкрут по време на криза и си прекъснах договора при 30% загуба.
                          Last edited by ivandavidov; 03.01.2011, 10:18.

Коментар

• Аз мога и сам да губя парите си!

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                              Ноември

впечатляващи резултати....

Вероятно е от обирането на стопове от форекс мафията....

Коментар

• Ноември

Attached Files

Коментар

Working...
                                X