IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
    Защо някои постоянно изтрива някои от постовете?
    В едно мнение препоръчаха някаква книга на английски не записах заглавието и съм го забравил може ли пак да напишете тази книга!
    Има си го мнението, на предната страница е:

Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
    „Mark Douglas – Trading in the Zone“ е добра основа за формиране на правилна нагласа към търговията.

П.с. от книгата няма да получите готови системи за търговия, с които да правите милиони!

“The market is never obvious. It is designed to fool most of the people, most of the time.”
    Jesse Livermore
    Силно препоръчвам тази книга! А още по-силно - да се запомни написаното

След нея прочети внимателно на Lance Beggs - "YTC Price Action Trader". Не прави грешка да я четеш диагонално или да прескачаш глави - чете се от-до.

Тези двете са ти достатъчни Ще забравиш за индикатори, осцилатори, фибо-мибо и всякакви щуротии

Ако наистина попиеш написаното, те уверявам, че търговията ще ти стане приятно занимание, гарнирано с хубава печалба!
    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Да не забравяме тотото все пак.А също така и възрастните роднини в Америка без деца....
      Е , нека да се придържаме към контекста на темата.
      http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• добре аз съм съгласен да кажа колко ми е печалбата в проценти само от форекс от началото на годината. нека всеки да каже и ще разберем , че по форумите печелившите са малко.. тези които печелят нямат нужда от форум-и
        Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
          Защото на всеки му се привиждат веднага многото пари. Най големите играчи, работят за по 15-25% годишна доходоностност. Е, и акаунтите при тях са доста дебелички.
          Да, баланс трябва във всичко, освен това широките кошници са за предпочитане от поне 10-на инструмента около 20% рискови и 80% по-малко рискови като акции

Коментар

Защото на всеки му се привиждат веднага многото пари. Най големите играчи, работят за по 15-25% годишна доходоностност. Е, и акаунтите при тях са доста дебелички.
            Абсолютно съм съгласен! Тези, които си мислят, че ще забогатеят без достатъчен начален капитал, като вземат решения с висока степен на неопределеност просто няма да сполучат.
            http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
              Убедил съм се в някои неша, едно от тях е, че много пари на веднъж не могат да се спечелят.
              Да не забравяме тотото все пак.А също така и възрастните роднини в Америка без деца....

Коментар

• Защо някои постоянно изтрива някои от постовете?
                В едно мнение препоръчаха някаква книга на английски не записах заглавието и съм го забравил може ли пак да напишете тази книга!
                advokatfilipova.eu

Коментар

• От форекс се печели и то много добре. Работата е там, че се изискват знания, опит и абсолютна дисциплина. Форексът не прощава импулсивността. Това са неща, които трябва да знае всеки начинаещ трейдър.
                  http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
                    Убедил съм се в някои неша, едно от тях е, че много пари на веднъж не могат да се спечелят.
                    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• От FOREX се печели!!!
                      Всеки, който приема форекс търговията като игра,запълване на свободно време,тръпка,допълнителни доходи и т.н. губи!
                      Всеки, който след работа сяда на компютъра и се надява да изкара 20-30 $ допълнително към заплатката си е обречен.
                      Това е работа като всяка друга и изисква пълно отдаване , за да живееш от нея.
                      Да, аз печеля и живея от форекс,моите колеги и познати -поне 4-5 човека работят САМО това и не се оплакват. Ако включа и познатите ми ,които се издържат САМО от търговия с акции, бройката нараства значително.
                      Не съм забогатял! Едва ли ще забогатея,но това е моя бизнес,който обичам и на който съм се отдал. Обичам тази работа и ще я работя, докато съм жив или докато съществува валутен пазар.
                      АМИН !!!
                      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Убедил съм се в някои неша, едно от тях е, че много пари на веднъж не могат да се спечелят.

Коментар

• Да така е но има нещо не се връзва в цялата тази работа.
                          Пример на 19.12.2013 златото падна до 1200 USD, 60 дни по късно на 19.02.2014 златото удари връх 1400 USD т.е. 200 USD на всяка унция.

Ако имаш 1800 лева и ливърич 100 на 19.12 то може да вземеш 100 по 200 т.е. 20 000 USD на 19.02.2014 но това никога не се получава защото на 19.12.14 златото за около 1-2 часа тръгна в обратна посока и затвори всички позиции на хора дето бяха познали поскота а след това на следващия ден логично се затвориха всички позиции на хората дето са объркали посоката.......................................... ..........
                          advokatfilipova.eu

Коментар

Тези дето печелят от форекса, не влизат по форумите. Така че не виждам какво да коментираме.
                            Много добре казано.

Коментар

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
                              Те не печелят само от спреда а и прибират 100 % от загубите на трейдърите защото не изнасят позициите освен в много редки случай когато се натрупат много позиции в една посока
                              Тази практика не е нещо ново и я е имало откакто има борси! Ако искаш сделките ти да са 100% на пазара просто се избира читав брокер.
                              Само че брокерите са малкия проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                                Не забравяй че брокера печели и от спреда.

ако ти искаш да купиш нещо от брокера за него не е проблем да склучи обратна сделка на твойта при по-голям оператор от който ползва добра отстъпка. Така си хеджира сделката само че спреда който ще плати по късата позиция е 0.5 пипса а по дългата към теб -1.9
                                Те не печелят само от спреда а и прибират 100 % от загубите на трейдърите защото не изнасят позициите освен в много редки случай когато се натрупат много позиции в една посока
                                Last edited by night_lord; 06.06.2014, 11:18.
                                advokatfilipova.eu

Коментар

Working...
                                X