IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • 40к за година от бинго .. внимавай форекса да не ги изяде :д
    http://trader-idimitrov.blogspot.com

    Коментар


    • Равновесие, защо се потиш за 3-4% от кери, буташ си един депозит в КТБ на 7% лихва и си свиркаш

      Коментар


      • Бинго!

        Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
        разкажи повече, колко процента направи, за какъв период от време и тн
        %-ти не съм смятъл, но от 50лв. направих 40 000 за година и половина. От Бинго, от Бинго - там ги направих, ама вече ми писна и ще се местя на форексо, че тук чувам профитите по големи и по сигурни

        Коментар


        • Първоначално изпратено от rosen_at Разгледай мнение
          Абе пич, ами аз печеля от хазарт, това проблем ли е
          разкажи повече, колко процента направи, за какъв период от време и тн
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

          Коментар


          • Първоначално изпратено от rosen_at Разгледай мнение
            Абе пич, ами аз печеля от хазарт, това проблем ли е
            От хазарта се правят огромни пари но не и от дребните РИБИ
            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

            Коментар


            • bvg

              Относно изчезващата професия - трейдър. Някой хора практикуват механизирано селско стопанство, а други все още си копат с мотиката, така че всеки според възможностите си. Или кво ми пука че някой прави милиони с компютри, като няколко бона на месец ръчно ме устройват

              Коментар


              • Бинго!

                Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Няма хора които печелят. Точка. Ако някой е на плюс редовно то прави доста малки плюсове. Ако е на плюс с много проценти, то е направил един удар и се е отказал. също като при хазарта
                Абе пич, ами аз печеля от хазарт, това проблем ли е

                Коментар


                • Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
                  Здравейте,
                  Преди една година започнах да се занимавам с форекс. Понаучих това онова прочетох 5 книги две от които много дебели за технически анализ открих си демо сметка.
                  Започнах да печеля добре на демо сметката и реших да си отворя реална сметка е много малка сума "естествено" за кратко време реалната ми сметка стигна нула, не я заредих пак реших да продължа на демо сметка.
                  Като четох нещата за технически анализ ми направи впечатление, че някои от нещата не са верни даже от математическа гледна точка.
                  Завършил съм математическа гимназия и имам доста добри познания по математика.
                  Независимо от това се свързах с един мой познат голям математик и му занесох една от книгите за технически анализ той след една седмица ми каза че голяма част от нещата в книгата са абсолютни глупости.
                  Започнах да търся познати и познати на мой познати които са се занимавали с форекс намерих няколко човека, всичките се на тотална загуба т.е. изгубила са всичко с което се играли.
                  Сещам се през 90 години София се беше напълнила с покер автомати на които софтуерно беше зададено машината да прибира 90% и повече от всяка сума.
                  Дали и тук не е така никъде няма сорса на програмите на тия форекс брокери
                  Разни там пара мета гига марчев трейдъри се рекламират постоянно в нета изобщо не може да се разбере как работи този софтуер е който твоят андроид клиент се свързва, къде отиват изгубените пари в форекс брокера или в други хора които са спечелили ако има изобщо такива.
                  и т.н.
                  Пускам тази тема защото искам да се свържа с хора които се занимават с форекс и да разберем дали моите подозрения са истински или не. Които иска може да ми пише и на лични съобщения.
                  Честит ви първи юни!
                  Здрасти, съвсем случайно прочетох мнения на първата страница и ми стана интересно.
                  Можеш ли да дадеш пример, от нещата които не са математически верни
                  http://trader-idimitrov.blogspot.com

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                    Можеш да я изтеглиш от тук.

                    Ако ти хареса (и не само на теб) и ти е била от полза, ще е справедливо и колегиално чрез официалният сайт, да преведеш сумата от $200 или $300 на автора.
                    Трябва да си призная, че все още не съм прочел книгата макар, че я започнах по време на почивката
                    Първите ми впечатления са че стилът на автора и целите, които си поставя са далеч от моята представа за пазара.
                    От книгата начинаещ тредър може да добие не лоша представа за пазара, т.к са засегнати почти всички аспекти на търговията, но все пак държа да отбележа, че краткосрочнто търгуване (интрадей) е един от най-сигурните начини за бързо зануляване на сметка съчетано с доста неприятно изкарано ежедневие!

                    Ако участник във форума се интересува може прочете книги от автори, които са формирали стилът ми на търговия и убежденията ми за пазара като цяло:
                    William.J.O.Neil, Alexander Elder, Jesse Livermore, Edwin Lef`evre, Michael Covel, Mark Douglas, Гил Gil Morales&Chris Kacher, Thomas Dorsey, Jesse Stine и пр.

                    Успех

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение
                      Започвам цитирайки най-смисленото мнение дотук..
                      Mного забавна тема, тук са се събрали всичките "лузъри". Най-забавни са ми коментарите на автора, който е прочел 5 книги за форекс, но така и не е разбрал как функционира пазара и мисли, че някой е програмирал алгоритъм да му прибира парите
                      Та по темата, да познавам, смея да твърдя че и аз съм един от тези хора, макар и да знам че ме чака още много път до там където искам да стигна.
                      Познавам лично повече от 10 човека, които изкарват хиляди $ на ден от търговия с валути и акции. занимават се с това повече от 5 години. Това са едни от хората при които отиват парите ви. Относно моя път, той не беше лек до тук. Занимавам се с трейдиниг от близо 3 години, първата си сметка занулих за малко над месец, втората търгувам и до днес, като съм си избил загубите и съм теглил печалби над внесените пари.
                      Положил съм много труд, за да мога сега да кажа че съм спечелил пари от цялата работа. През последната година се занимавам само с това като съм пред графиките от 7 сутринта до 22 вечерта, средно по 10-15 часа на ден. Изгледал съм 100-тици видеа и съм изчел 10-ки книги по темата. Това което мога да ви кажа е, че най-големите предизвикателства в трейдинга са психологически. Гаранция за успеха няма като във всяка друга сфера, Във всеки друг бизнес е ОК да си сред най-добрите 20-30%, тук трябва да си в 10%
                      Познавам и хора които се занимават с пазарите повече от 10 години и не са стигнали до никъде.
                      Мога да те допълня със моята гледна точка. Всеки които си мисли че е намерил печеливша стратегия след 5-6 поредни сделки да се приготви за голямо разочарование. Много хора губят по 2-3 години тествайки дадена стратегия на демо, ако изгубят тестват още 2-3 години друга, за моя голяма изненада хората имат търпение да тестват на демо, а няма такива които да отделят 1 месец да си проверят стратегията назад по графиката за 1-2 години /поне от хората които познавам и комуникирам/. На всички ще препоръчам темата Валутен трейдър – изчезваща професия

                      имаше и филм по темата големите банки и финансови къщи си правят огромни сървърни ферми в близост до уолстриит с 10-ки хиляди сървъри които анализират графики новини индикатори и реагират за милисекунди. Така че помислете пак срещу какво се изправяте и каква подготовка ви е нужна

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                        От FOREX се печели!!!
                        Всеки, който приема форекс търговията като игра,запълване на свободно време,тръпка,допълнителни доходи и т.н. губи!
                        Всеки, който след работа сяда на компютъра и се надява да изкара 20-30 $ допълнително към заплатката си е обречен.
                        Това е работа като всяка друга и изисква пълно отдаване , за да живееш от нея.
                        Да, аз печеля и живея от форекс,моите колеги и познати -поне 4-5 човека работят САМО това и не се оплакват. Ако включа и познатите ми ,които се издържат САМО от търговия с акции, бройката нараства значително.
                        Не съм забогатял! Едва ли ще забогатея,но това е моя бизнес,който обичам и на който съм се отдал. Обичам тази работа и ще я работя, докато съм жив или докато съществува валутен пазар.
                        АМИН !!!
                        Започвам цитирайки най-смисленото мнение дотук..
                        Mного забавна тема, тук са се събрали всичките "лузъри". Най-забавни са ми коментарите на автора, който е прочел 5 книги за форекс, но така и не е разбрал как функционира пазара и мисли, че някой е програмирал алгоритъм да му прибира парите
                        Та по темата, да познавам, смея да твърдя че и аз съм един от тези хора, макар и да знам че ме чака още много път дотам където искам да стигна.
                        Познавам лично повече от 10 човека, които изкарват хиляди $ на ден от търговия с валути и акции. занимават се с това повече от 5 години. Това са едни от хората при които отиват парите ви. Относно моя път, той не беше лек до тук. Занимавам се с трейдиниг от близо 3 години, първата си сметка занулих за малко над месец, втората търгувам и до днес, като съм си избил загубите и съм теглил печалби над внесените пари.
                        Положил съм много труд, за да мога сега да кажа, че съм спечелил пари от цялата работа. През последната година се занимавам само с това като съм пред графиките от 7 сутринта до 22 вечерта, средно по 10-15 часа на ден. Изгледал съм 100-тици видеа и съм изчел 10-ки книги по темата. Това което мога да ви кажа е, че най-големите предизвикателства в трейдинга са психологически. Гаранция за успеха няма като във всяка друга сфера, Във всеки друг бизнес е ОК да си сред най-добрите 20-30%, тук трябва да си в 10%
                        Познавам и хора които се занимават с пазарите повече от 10 години и не са стигнали доникъде.
                        Last edited by k_v_v_; 21.07.2014, 12:32.
                        FinancialMarkets.Zone

                        Коментар


                        • Несам го открил я , обучиме професионалист.
                          Животът е огледало.....усмихвай се

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от user12 Разгледай мнение
                            Познавам само един човек, който увеличи 8 пъти акаунта и спря да играе. Сигурно за това е на плюс
                            Това ми напомня за хора, които печелят от казиното. И те ходят един два пъти в годината и взимат по 20-30 лв.
                            http://trader-idimitrov.blogspot.com

                            Коментар


                            • Познавам само един човек, който увеличи 8 пъти акаунта и спря да играе. Сигурно за това е на плюс
                              ДЕМО

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                                Равновесие има модел и стриктно се спазва, друг е въпросът че ти него знаеш.
                                Хахахахаха Сигурен съм че много болни мозъци смятат че са го открили

                                Коментар

                                Working...
                                X