IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това е все едно да казваш на всеки срещнат тийнеджър да не учи в университета, а да тренира в местния футболен клуб, защото виж Марадона колко е бил успешен във футбола.

Коментар

• отговора е много малко хора могат, в България познавам 4-ма, които са надвили пазара, сумите не са милиони, но са в пъти от инвестираното.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
        Има редица дей трейдъри, които са си одитирали резултатите в myfxbook, а други има сигнал сървис бизнеси отново с одитиран и реален резултат - потърси и виж за себе си. Проучи, преди да пишеш
        Като напиша в търсачката на гугъл "има ли хора забогатели от форекс" и НИЩО НЕ ИЗЛИЗА. ЗНАЧИ ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА НЯМА ХОРА ЗАБОГАТЕЛИ ОТ ФОРЕКС. Що така?
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
          Ми идеята ми е, че, ако ти намеря човек с реален акаунт, какви са минималните условия за да прием, че все пак има зависимости и те могат да се експлоатират. Нямам никакъв интерес да го правя всъщност, ама дето се вика от любов към спора. Нито ти ще можеш да спечелиш от това нито аз. Нито хилядите които си губят парите.
          Темата е това дали простосмъртни хора могат да правят това, което много малко хора или фондове успяват, като Ренесанс. Ето k_v_v намери Ренесанс. И какво от това?

Коментар

• Ми идеята ми е, че, ако ти намеря човек с реален акаунт, какви са минималните условия за да прием, че все пак има зависимости и те могат да се експлоатират. Нямам никакъв интерес да го правя всъщност, ама дето се вика от любов към спора. Нито ти ще можеш да спечелиш от това нито аз. Нито хилядите които си губят парите.

Коментар

какво би те убедило че дей трейдинг не е 50:50 ами да кажем 60:40
              Нищо няма да ме убеди. Ренесанс имат един малък фонд който прави фантастична възвръщаемост, фондът е затворен за публиката, и никой не знае какво точно става там. Те самите казват, че експлоатират "неефективности" в пазара. Това е едниственият начин да наклониш нещата в своя полза.

Хората трябва да се запитат защо никой не успява да прави като Ренесанс. Който мисли, чи може да го направи - good luck!

Коментар

нищо няма да го убеди, той е просто трол
                FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                  Стига сте писали глупости. Ясно, че като се кача на самолета за София не е хазарат, защото вероятността да загина е 1 към 11 милиона.

Ако правя дей трейдинг долар/евро вероятността да спечеля или загубя е 50:50.

Пичове, вие съвсем сте затъпяли.

Коментар

• Здравейте, форекс познавачи!

Ще ми се да спечеля малко но нямам никакви познания.

Казуса ми е следния:
                    Имам задължение в лева, което изкипява около 15 януари.
                    Имам доход в лева, а също така имам доход в стерлинги.
                    Днес GBP/BGN е около 2.18.

Каква би била оптималната ми стратегия, с която най-печелившо
                    да отгатна колко ще е GBP/BGN към средата на януари?

Два бързи варианта за които се сещам са следните:
                    1. тогава GBP/BGN ще е 1.78
                    следователно продавам стерлинги всеки месец и трупам левове

2. тогава GBP/BGN ще е 2.48
                    следователно купувам стерлинги и ги трупам и на падежа ударно
                    продавам и съм напред

Ако прецените, че не е за темата - смело трийте!

Коментар

Знам. Затова ти го поставям като задача
                      Мише, Мише - успеваемостта на портофолио не е функция на брой дни на печалба, а функция на средна % успеваемост спрямо средна печалба на сделка. Личи си, че си нямаш понятие от трейдинга, но продължаваш с глупостите

Не знам защо държиш да показваш дълбината на своята безхаберност по темата
                      Last edited by needtoknowmore; 28.07.2017, 14:02.
                      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Това са глупости за зарибяване на балъци.
                        Кажи го на фондовете които дадох като пимер назад в темата и които правят милиарди на базата на такива "глупости". Пиши на "Ренесанс": Тия милиарди са измислени, вие сте брокер. Аз пробвах веднъж и не стана.(Мишо от Инвестор.бг)

Аз също печеля на базата на такива глупости (като трейдър).
                        FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Най-забавното е, че продължаваш с бисерите и глупости - кажи ми кой от пишещите от кой брокер и кой брокер промотира.
                          Изключително елементарен въпрос, нали?
                          Абсолютно и аз това се чудя, ама едва ли ще ни обясни.
                          Целта на Misho ILIEV е просто да се заяжда без да се интересува от фактите и аргументите.

FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение

Това не е възможно! (Нито пък е необходимо) Във света няма трейдър който да може да предскаже посоката на 70% от дните.
                            Знам. Затова ти го поставям като задача

Коментар

Ако познаеш само посоката на движение в 7 от десет дена търговия ще го приема за успех.
                              Това не е възможно! (Нито пък е необходимо) Във света няма трейдър който да може да предскаже посоката на 70% от дните.

Смятам че и ти си наясно че в трейдинга и спекулирането има само една цел - постигането на устойчива доходност при балансирани нива на риск.

Ако правя средно по 1-2% на седмица в продължение на месеци и години, като в същото време не позволявам пропадания по големи от 5-8% за целия период, това не се ли счита за огромен успех?

Какво значение има как точно е постигната доходността? Истинския трейдър не се интересува от посоката на пазара.
                              Примерно моята автоматизирана система прави средно по 30-40 сделки на ден във различни валутни двойки. А посоката се променя постоянно в зависимост от ситуацията. При краткострочната интрадневна търговия и скалпирането аз не се занимавам със прогнози......По скоро експолатирам моментната волатилност.

Коментар

Проблемът е, че тези пичове брокерите в темата зарибяват балъците. Пишат глупости в несвяст, но какво от това ако има кой да им се лови. А балъците са хора, които искат да вярват, че могат да направят лесни пари. Когато искаш да вярваш, логиката не играе роля.
                                Най-забавното е, че продължаваш с бисерите и глупости - кажи ми кой от пишещите от кой брокер и кой брокер промотира.
                                Изключително елементарен въпрос, нали?
                                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Working...
                                X