Това е все едно да казваш на всеки срещнат тийнеджър да не учи в университета, а да тренира в местния футболен клуб, защото виж Марадона колко е бил успешен във футбола.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеИма редица дей трейдъри, които са си одитирали резултатите в myfxbook, а други има сигнал сървис бизнеси отново с одитиран и реален резултат - потърси и виж за себе си. Проучи, преди да пишеш( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеМи идеята ми е, че, ако ти намеря човек с реален акаунт, какви са минималните условия за да прием, че все пак има зависимости и те могат да се експлоатират. Нямам никакъв интерес да го правя всъщност, ама дето се вика от любов към спора. Нито ти ще можеш да спечелиш от това нито аз. Нито хилядите които си губят парите.
- 1 like
Коментар
-
Ми идеята ми е, че, ако ти намеря човек с реален акаунт, какви са минималните условия за да прием, че все пак има зависимости и те могат да се експлоатират. Нямам никакъв интерес да го правя всъщност, ама дето се вика от любов към спора. Нито ти ще можеш да спечелиш от това нито аз. Нито хилядите които си губят парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
какво би те убедило че дей трейдинг не е 50:50 ами да кажем 60:40
Хората трябва да се запитат защо никой не успява да прави като Ренесанс. Който мисли, чи може да го направи - good luck!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
какво би те убедило че дей трейдинг не е 50:50 ами да кажем 60:40FinancialMarkets.Zone
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеСтига сте писали глупости. Ясно, че като се кача на самолета за София не е хазарат, защото вероятността да загина е 1 към 11 милиона.
Ако правя дей трейдинг долар/евро вероятността да спечеля или загубя е 50:50.
Пичове, вие съвсем сте затъпяли.
Коментар
-
Здравейте, форекс познавачи!
Ще ми се да спечеля малко но нямам никакви познания.
Казуса ми е следния:
Имам задължение в лева, което изкипява около 15 януари.
Имам доход в лева, а също така имам доход в стерлинги.
Днес GBP/BGN е около 2.18.
Каква би била оптималната ми стратегия, с която най-печелившо
да отгатна колко ще е GBP/BGN към средата на януари?
Два бързи варианта за които се сещам са следните:
1. тогава GBP/BGN ще е 1.78
следователно продавам стерлинги всеки месец и трупам левове
2. тогава GBP/BGN ще е 2.48
следователно купувам стерлинги и ги трупам и на падежа ударно
продавам и съм напред
Ако прецените, че не е за темата - смело трийте!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Знам. Затова ти го поставям като задача
Не знам защо държиш да показваш дълбината на своята безхаберност по тематаLast edited by needtoknowmore; 28.07.2017, 14:02.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Това са глупости за зарибяване на балъци.
Аз също печеля на базата на такива глупости (като трейдър).
FinancialMarkets.Zone
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
Най-забавното е, че продължаваш с бисерите и глупости - кажи ми кой от пишещите от кой брокер и кой брокер промотира.
Изключително елементарен въпрос, нали?
Целта на Misho ILIEV е просто да се заяжда без да се интересува от фактите и аргументите.
FinancialMarkets.Zone
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
Това не е възможно! (Нито пък е необходимо) Във света няма трейдър който да може да предскаже посоката на 70% от дните.
- 1 like
Коментар
-
Ако познаеш само посоката на движение в 7 от десет дена търговия ще го приема за успех.Това не е възможно! (Нито пък е необходимо) Във света няма трейдър който да може да предскаже посоката на 70% от дните.
Смятам че и ти си наясно че в трейдинга и спекулирането има само една цел - постигането на устойчива доходност при балансирани нива на риск.
Ако правя средно по 1-2% на седмица в продължение на месеци и години, като в същото време не позволявам пропадания по големи от 5-8% за целия период, това не се ли счита за огромен успех?
Какво значение има как точно е постигната доходността? Истинския трейдър не се интересува от посоката на пазара.
Примерно моята автоматизирана система прави средно по 30-40 сделки на ден във различни валутни двойки. А посоката се променя постоянно в зависимост от ситуацията. При краткострочната интрадневна търговия и скалпирането аз не се занимавам със прогнози......По скоро експолатирам моментната волатилност.
Коментар
-
Проблемът е, че тези пичове брокерите в темата зарибяват балъците. Пишат глупости в несвяст, но какво от това ако има кой да им се лови. А балъците са хора, които искат да вярват, че могат да направят лесни пари. Когато искаш да вярваш, логиката не играе роля.
Изключително елементарен въпрос, нали?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар