Матеев, понеже нямам регистрация във форума на инстата искам да те поздравя,че натри носа на онзи псевдо специалист дето е виждал доклади на банките и губещите им позиции КВВ. Този дето търгува през МТ4 и Трейдър.бг виждал доклади на големите банки маркет майкъри...пълен смях си бе човек. Вече във два форума те взимат на подбив с тъпотиите които дрънкаш....брутални глупости на квадрат. Български брокер претендирал да бъде световен играч....пълен смях.Нз на колко ракии си или си страшен фантазьор.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?
Collapse
X
-
Бях барман , преди 12 г карах 6 месечен курс при трейдър разбиращт си работата .си.Една година демо , след което със сметка от 40 Хил евро месечно правя от 2 до 3 хил на месец до ден днешен . Годишно около 75% от акаунта . Които прави 200 300 800 % доходност е със сметка 300евро и е скалпел шанаджия . Една позиция от обем 400 евро няма как да е отвориш три пъти на ден . Дневно има една позиция от 16.30 до към 18.30 .., не повече от три часа на пазара .Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
По спомен - първия бид на EUR/CHF в МТ4 на FXPro беше на около 1,1760.Където всъщност е първия предполагаем стоп на дългите.Имах сел-сигнал по система която не търгувам от седмица по рано - сел 2010;стоп 2020,което е класически пример на книгарската търговия проповядваща близки стопове (но гробовно-мълчаща за евентуалните печеливши изходи).И понеже сме на "седянката в Алтъново" - ако има мераклии могат да се пробват в избиването на датската крона срещу еврото, която след случая с франка мина тихо на заден план.Лично за мен тоя вид спекула е безинтересна,но пък е зарибяваща за сорос-маниаците.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеСтоповете при такъв краш не вършат работа.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение
Не не го хванах, но и той не ме хвана. Имах дълги позиции предните дни, но въпреки "сигурния трейд" си слагах стопове, грешка която много други не направиха. Не знам как щяха да бъдат изпълнени при краша но бяха на нива където все още имаше ликвидност в моментите след пробива на прага.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеКолкото и да скачате срещу Матеев,истината е че той докара Метатрейдъра в БГ с неговите 0,01 лота и доста години след това нямаше конкуренция!Освен ако не броим Бултренд и първоприходеца на МТ - FXcharts с мин.лот 0,10 и Делта сток като ИB на FXSolution (също с мин.лот 0,10 комисионна при отваряне и затваряне на позиция).
В офиса на Червена стена всеки можеше при желание да се срещне с Матеев и да дискутира с него! Това,че аз не съм искал среща с него тогава си е изцяло мое решение и не е повод за лични негативни оценки.До ден-днешен сървърите на Булброкърс са на името на СТС - финанс:
http://bulbrokers.com/bg/online-trad...der-4/iztegli/
Отделен проблем е,че Матеев е фен на т.нар. "търговия с експерти" ,която изначално е губеща и това е базата на негативите срещу него!
Коментар
-
Не виждам какво общо има с темата но ще ти отговоря.
Не не го хванах, но и той не ме хвана. Имах дълги позиции предните дни, но въпреки "сигурния трейд" си слагах стопове, грешка която много други не направиха. Не знам как щяха да бъдат изпълнени при краша но бяха на нива където все още имаше ликвидност в моментите след пробива на прага.
По това време управлявах няколко финансови сайта и ние пуснахме новината за краша и действията на SNB доста преди блумбърг на техния сайт.
Естествено, че и професионалистите губят, това част от играта. Повечето хора тук обаче не познават такива, чели недочели някой вестник или блог и се почва Сорос та Сорос, не е лошо да видят и той какви пари губи, също и инвестиционните банки. Е аз съм имал достъп до такава информация, виждал съм как търгуват отделите някои от топ играчите. Имам познати в Лондон и Ню Йорк които търгуват с 10-тки милиони, това което ще кажа е че тук неопитните пишат разни нелепици и общи приказки които са далеч от реалността.
Абсолютно професионален.
Против съм всякакви дребни заяждания на лично ниво по форумите, каквито се виждат често.Last edited by Kildirim_Bei; 14.10.2017, 20:22.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Колкото и да скачате срещу Матеев,истината е че той докара Метатрейдъра в БГ с неговите 0,01 лота и доста години след това нямаше конкуренция!Освен ако не броим Бултренд и първоприходеца на МТ - FXcharts с мин.лот 0,10 и Делта сток като ИB на FXSolution (също с мин.лот 0,10 комисионна при отваряне и затваряне на позиция).
В офиса на Червена стена всеки можеше при желание да се срещне с Матеев и да дискутира с него! Това,че аз не съм искал среща с него тогава си е изцяло мое решение и не е повод за лични негативни оценки.До ден-днешен сървърите на Булброкърс са на името на СТС - финанс:
http://bulbrokers.com/bg/online-trad...der-4/iztegli/
Отделен проблем е,че Матеев е фен на т.нар. "търговия с експерти" ,която изначално е губеща и това е базата на негативите срещу него!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Не искам да се заяждам, просто питам...
Като топ-играч, ти успя ли да хванеш откачането на шв.франк от еврото през януари 2015?
Че тогава даже и някои топ-играчи пуснаха много кръв...
По това време управлявах няколко финансови сайта и ние пуснахме новината за краша и действията на SNB доста преди блумбърг на техния сайт.
Естествено, че и професионалистите губят, това част от играта. Повечето хора тук обаче не познават такива, чели недочели някой вестник или блог и се почва Сорос та Сорос, не е лошо да видят и той какви пари губи, също и инвестиционните банки. Е аз съм имал достъп до такава информация, виждал съм как търгуват отделите някои от топ играчите. Имам познати в Лондон и Ню Йорк които търгуват с 10-тки милиони, ако пък ви обясня какво правят пенсионните фондове(БГ), ще ви стане лошо..., това което ще кажа е че тук неопитните пишат разни нелепици и общи приказки които са далеч от реалността.
Last edited by k_v_v_; 14.10.2017, 20:19.FinancialMarkets.Zone
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Не искам да се заяждам, просто питам...
Като топ-играч, ти успя ли да хванеш откачането на шв.франк от еврото през януари 2015?
Че тогава даже и някои топ-играчи пуснаха много кръв...
А предупредил го е некой този уинър цъкащ в някакъв бъкет трейдър бг или делтасток..... които се хвалеха с гарантирани стопове хаха Този уинър е като другите цъкащи с гарантирани спредове и стопове хахаха аматьор пълен. лондоснки кит а? май ти го беше пуснал тоя бисер уинъре?
Коментар
-
Тия изводи ти харесват защото си абсолютен лузър(губещ), който търси оправдание за липсата си на способности и провалите си, за да може да си помири със себе си и да спи спокойно повтаряйки си как другите са му виновни. Това е абсолютно ясно и валидно за много хора тук. Личи си по злобата и нелепите коментари срещу всеки факт оборващ тезата "космоса ми е крив".
Изобщо не сте наясно как седят нещата при топ играчите в този бизнес (трейдинга), но няма да ви светвам, стойте си на тъмно и си повтаряйте мантрите как не може и как акулите и Сорос...
Само по коментарите във тази тема става напълно ясно защо болшинството губи.
Моя дей джоб от години насам е да си усъвършенствам стратегиите
И като си такъв голям играч закво си търсиш хора за сайт да ти превеждат статии? Или си на заплатка при некой бг бъкет бачкаш анализаторче? Нали вадиш много кинти от форекс за какво ти е сайт и се пънеш?Last edited by prectical; 14.10.2017, 20:13.
Коментар
-
Тия изводи ти харесват защото си абсолютен лузър(губещ), който търси оправдание за липсата си на способности и провалите си, за да може да си помири със себе си и да спи спокойно повтаряйки си как другите са му виновни. Това е абсолютно ясно и валидно за много хора тук. Личи си по злобата и нелепите коментари срещу всеки факт оборващ тезата "космоса ми е крив".
Изобщо не сте наясно как седят нещата при топ играчите в този бизнес (трейдинга), но няма да ви светвам, стойте си на тъмно и си повтаряйте мантрите как не може и как акулите и Сорос...
Моя дей джоб от години насам е да си усъвършенствам стратегиите
Че тогава даже и някои топ-играчи пуснаха много кръв...Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеМатеев започва да ми харесва.... следя го в няколко теми и започна да достига до извода,че всичко е на база някаква случайност... демек ние само залагаме на това което правят големите риби и реалните сделки с валута които движат пазара. Това е като да заложим на уреден футболен мач. Колкото и да гледаме статистика играчи контузени, в крайна сметка изхода е предопределен и ние можем само да се надяваме,че сме уцелили посоката на тия с кинтите. За бъкетите е ясно сметки в най-големите и известните и цоцане колкото може(ако сме печеливши разбира се) . Който пък има много пари играе циклично дългосрочно с хоризонт няколко години реализира достатъчно големи печалби и свирка. Всичко друго е празни приказки. Доколкото разбрах няма нито един трейдър в тази тема които да си изкарва хляба само с търговия. Дори нашият експерт с дългогодишен опит на финансовите пазари КВВ има дей джоб както сам се изрази...
Само по коментарите във тази тема става напълно ясно защо болшинството губи.
Моя дей джоб от години насам е да си усъвършенствам стратегиитеLast edited by k_v_v_; 14.10.2017, 19:53.FinancialMarkets.Zone
Коментар
-
Матеев е наивно забавен с опитите си с домашни сървъри да се бори с Големите играчи на пазара- мултинационални и национални банки..Сигурно си мисли, че те нямат сървъри и специалисти, нито имат анализатори..Да има шанс за печалба, но той не е по голям с информацията , която има малкият играч от триенето на билетчета и хазарта..
Имам само един познат, който е отдаден изцяло на Форекс над 15г. и вади около 800-1000 долара на месец средно..Разбира се за мен той се е превърнал в призрак и само с това живее , няма ден , няма нощ..Не съветвам никой да се подлага на това напрежение и начин на живот..Last edited by Kiro; 14.10.2017, 19:09.
Коментар
Коментар