IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ ИНВЕСТИТОРИТЕ
    Търговия с чуждестранна валута (Форекс)
    ESMA (Европейски орган за ценни книжа и пазари)
    • предупреждава инвеститорите да избягват да сключват сделки с
    неупълномощени фирми, предлагащи инвестиции чрез търговия с
    чуждестранна валута, и
    • обръща внимание на инвеститорите на дребно върху основните
    рискове, свързани с търговията с валута Форекс

Защо ESMA отправя това предупреждение?
    1. В някои страни от Европейския съюз се наблюдава нарастване броя на нелицензираните
    фирми, които предлагат сделки или платформи за търговия с валутни деривати на пазара
    Форекс (например „договори за разлика“ (CFD), „валутни форуърдни договори“ (FX forwards)
    и „подвижни спот договори“ (rolling spot contracts)). Поради това отправяме предупреждение
    към инвеститорите за опасността от подобни сделки с нелицензирани фирми, които
    предлагат инвестиции в чуждестранна валута.
    2. Обръщаме внимание и на инвеститорите на дребно върху основните рискове, свързани с
    търговия с чуждестранна валута Форекс.

Какви са основните рискове, свързани с търговия Форекс на дребно?
    Сложност
    12. Не всички сделки на Форекс са разбираеми. Ако не разбирате сложния характер на някои
    сделки с валута и деривати, трябва да сте предпазливи.
    13. Преди да вземете решение да търгувате, трябва внимателно да прецените целта на
    инвестицията си, своя опит и нивото на риска, който сте склонни да поемете.
    Волатилност (нестабилност)
    14. Обменните курсове се колебаят в зависимост от няколко фактора, сред които политическата
    ситуация, лихвените проценти, паричната политика и инфлацията. Колебанията са
    непредсказуеми и пазарът може внезапно да се обърне против вашите интереси. Това ще се
    отрази на цената на вашия Форекс договор и на свързаните с него потенциални печалби и
    загуби.
    Ливъридж (ефект на лоста)
    15. За да започнете да търгувате, трябва да депозирате определена сума пари (наричана още
    „марж“, „сметка“ или „гаранционен депозит“) при вашия брокер на Форекс. Дори малка сума
    пари може да ви даде възможност да търгувате с големи обеми валута. Това е така, защото
    някои търговски продукти на Форекс в голяма степен могат да доведат до умножаване на
    печалбите или загубите, т.н. „ливъридж“.
    16. Колкото по-малък е депозитът спрямо основната стойност на договора, толкова по-голям е
    ливъриджът. А колкото по-висок е ливъриджът, толкова по-голяма е вероятността да
    загубите цялата си инвестиция, ако обменните курсове се движат в посока, която не сте
    предвидили.
    17. Когато пристъпвате към ливъридж инвестиция, трябва проверите при брокера на Форекс
    какво ще се случи, когато вашата инвестиция доведе до загуба. Много е важно да разберете,
    че макар ливъриджът да може да увеличи възвращаемостта на вашата инвестиция, той може
    също така и да работи против вас и да увеличава загубите ви. Съществува риск не само да
    загубите част или целия си първоначален депозит, но загубата може да надвиши
    първоначалния депозит.
    18. Ако се генерира загуба, брокерът на Форекс може да има право да ликвидира инвестицията,
    което ще доведе до загуба на ливъридж маржина. Това увеличава значително разходите по
    инвестицията за инвеститора.
    19. Например, ако инвестирате 100 евро с ливъридж 200 единици, ще дължите 2 000 евро, ако
    инструментът загуби 10 % от стойността си (10 % от 100, умножено по 200). Освен това
    може да бъдете задължени да заплатите таксите по транзакцията и/или други финансови
    разходи.
    20. В няколко страни от Европейския съюз има данни, че някои инвеститори на дребно са
    претърпели значителни загуби на този пазар. Не трябва да инвестирате пари, които не
    можете да си позволите да изгубите.

http://dox.bg/files/dw?a=8b737f027d
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
      Сега ми се обаждаха от този номер +3228085973
      и ми предлагаха да си отворя форекс сметка.
      Някой знае ли какъв е този номер.
      И на мен от същия номер преди малко.. естествено не вдигнах. Нямам познати в Брюксел..

Коментар

• Аз се запознах с няколко човека които от 15 години се опитват да спечелят. И всичките са на загуба. А все учени хора висшисти икономисти и т.н.
        Щом от едно нещо над 99% от хората са на загуба това си е чиста измама.
        Форекс блог

Коментар

• Първоначално изпратено от HY Spread
          lol i az usaria 3ka ot tototo
          Yes + ! Браво,))) от 49 или 35 удари !? Въпреки че от 35 изглежда да е по-лесно , там тройката беше към 20-25% по-малко вероятна от 49 )) (по памет щото сега няма време да го смятам пак ) С колко фиша я удари. !? Ако късмета работи - пускай още Който играй пичели, както е казал стоичков
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Имам чувството че сте се събрали и се вайкате защото нищо не разбирате и за това се чудите печелили се от Форекс много сте сладки както малки прохождащи бебета чудещи се как се върви а че и някой бягат
            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Моля, пишете на кирилица!
              रादोस्त

Коментар

• lol i az usaria 3ka ot tototo

Коментар

• Аз познавам които са спечелили!!!! Без да броим маржин колове!!! И аз спечелих от франка. Купено 1,43, продадено 1,80 за две години някъде и мащаб 1:1 И други печалби имам, но по-мижави. (мижавото не го помня) Имам и една загуба - пак мижава. Като Ган съм, трепя ги и с вързани очи,. от летеж
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Нищо не разбрах. Това някакъв нов вид телефонна измама ли е? Този ми говореше на български.
                    Форекс блог

Коментар

https://be.numreport.com/3228085973/...nderlecht.html

Коментар

Сигурно вече си вътре с 12 лв на минута.....

Коментар

• Сега ми се обаждаха от този номер +3228085973
                          Форекс блог

Коментар

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение

Да така е но не малък брой хора е форекс брокерите обират всичко на всички играчи, това май не е даже и хазарт а си е просто измама.

И пак да питам има ли поне един човек от този форум дето да е спечелил в действителност?
                            Или просто брокерът те изгонва, или дръпва шартера на сървъра и изгонва всички, защото се оказва, че всички печелят, а единия спред не стига до никъде за покриване на разходите.

Коментар

• Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение

Определено с твоите знания и способности имаш по-голям шанс с билетчетата

Така че започвай да търкаш и после да се похвалиш
                              Остава да докажеш, че хазартът е въпрос на знания и способности...

Коментар

Реално погледнато ако човек си купи за 500 лева билети от националната лотария вероятността да спечели е по-голяма отколкото ако с тези 500 лева си отвори форекс сметка в при някой брокер.
                                Това прави форекса по-голям хазарт от истинския хазат.
                                Определено с твоите знания и способности имаш по-голям шанс с билетчетата

Така че започвай да търкаш и после да се похвалиш
                                FinancialMarkets.Zone

Коментар

Working...
                                X