IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fxshark Разгледай мнение
    Аз имам познати, които си печелят от ФОРЕКС ежемесечно стабилни печалби, и най- интерсното е че го правят без никакво напрежение. С лекота.
    Сподели, за да знаят другите - кои са тези хора?
    BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Първоначално изпратено от fxshark Разгледай мнение
      Аз имам познати, които си печелят от ФОРЕКС ежемесечно стабилни печалби, и най- интерсното е че го правят без никакво напрежение. С лекота.
      И сигурно ти предлагат да ти управляват парите срещу скромна таксичка от 20% от печалбата всеки месец? И ако случайно някой месец не си на печалба - няма да плащаш такса по управление, обаче следващия месец, когато евентуално пак ще има печалба, ще си плащаш таксичката като поп като няма да ти приспадат загубите от предния месец?

Или са готови да ти дадат под наем експертната система, която ползват (forex robot, forex expert advisor) срещу скромен месечен наем от 2000 долара?
      Два прости метода за легално намаляване на данъците

Коментар

• Аз имам познати, които си печелят от ФОРЕКС ежемесечно стабилни печалби, и най- интерсното е че го правят без никакво напрежение. С лекота.

Коментар

• Абсолиутни глупости. Да ходил сам на 4 семинара , и усетих че лекторите са неграмотни вав форекс техниките. Преглеждал сам книги , пални с глупости , психика на трейдара и прочие , но сам срещал двама много сериозни играчи и си продължават да къртят яко . Форекса е сратегия на трейдване , правила на отваряне и затваряне на позиция и Толкова това е всичко нужно . Форекс обучението е поне 3г от правилен учител , това си е все едно ходиш на колеж , всеки ден си по 4 часа пред екрана .
          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнение
            Аз минавам само да напомня, че форекс спекулацията на маржин е хазарт и не познавам никой, който да е спечелил от това (освен посредниците и продавачите на експертни системи, книги и т.н.).
            АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ !!!!!!!!!!!

Коментар

• Има нова статия за УНСС
              това е уникално как са се сетили да го напишат

http://forextraderbg.blogspot.bg/
              advokatfilipova.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнение
                Аз минавам само да напомня, че форекс спекулацията на маржин е хазарт и не познавам никой, който да е спечелил от това (освен посредниците и продавачите на експертни системи, книги и т.н.).
                От това, което съм видял през последните 10 години в индустрията съм 100% съгласен!

За останалите- най-важните участници на този пазар - трейъдърите, поне остава печалбата от удоволствието да си изгубят парите по интелегентен и софистициран начин
                People think there are 2 sides on the market - bullish side and bearish side,
                but they are wrong!

Коментар

• Аз минавам само да напомня, че форекс спекулацията на маржин е хазарт и не познавам никой, който да е спечелил от това (освен посредниците и продавачите на експертни системи, книги и т.н.).
                  Два прости метода за легално намаляване на данъците

Коментар

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
                    Така е прав си за това такива бяха финансовите пирамиди от 1993 до 1996 години.
                    Сега сме 2016!
                    Сега вече има Финансови пирамиди от ново поколение.
                    Тях ги рекламират като в реклмите им се казва:
                    "Елате е света на финансовоте пазари! Тръгувайте акции злато валути петрол! Трейваш Трейваш Трейваш Трейваш Трейваш Трейваш Трейваш Трейваш "

Да ти кажа драги ми needtoknowmore трейдинга не вече само за избраните
                    Не е зле да се запознаеш с индустрията от вътре.
                    А иначе трейдингът винаги е бил за ИЗБРАНИТЕ - нужно е да вложиш много време, усилия, енергия, да жертваш за да се промениш и най-вече да промениш мислите си за да успееш да си в състояние на пълен умствен и психологически контрол. Това състояние ти дава дисциплината и постоянството неотлъчно да следваш търговският, който е печеливш. Знаеш ли какъв процент имат какъвто и да е план, а от тях печеливш? А колко от тези с печеливш план имат правилната ментална настройка? А от тези колко следват дисициплинирано и неотлъчно планът?
                    И после не било за избраните? Това е единствената индустрия където аматьорите се срещат с професионалистите, но аматьорите дори не знаят границите на своето невежество - но пък, знаят как винаги някой друг е виновен за техният не успех
                    Все едно някой да каже златната топка вече не е само за избраните ...
                    Профилът на фалиралите сметки, които ти наричаш пирамида, са 1-2 месеца демо, научели базови неща или фалирали няколко сметки под ред скачайки от една стратегия на друга като пчеличката Мая - без да имат и бегла представа каква е тази стратегия. После било Пирамида ...
                    Абе ти толкова лесно кълвеш на най-малоумните реклами с някакви елементарно послания ... пак ти казвам запознай се с индустрията от вътре, после се изказвай - защото сега показваш само некомпетентността си.
                    Last edited by needtoknowmore; 30.07.2016, 13:05.
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                      Едно нещо да е пирамида трябва да отговаря на едно много важно нещо - доходността да бъде осигурена от "фараона".
                      Така е прав си за това такива бяха финансовите пирамиди от 1993 до 1996 години.
                      Сега сме 2016!
                      Сега вече има Финансови пирамиди от ново поколение.
                      Тях ги рекламират като в реклмите им се казва:
                      "Елате е света на финансовоте пазари! Тръгувайте акции злато валути петрол! Трейваш Трейваш Трейваш Трейваш Трейваш Трейваш Трейваш Трейваш "

Да ти кажа драги ми needtoknowmore трейдинга не вече само за избраните
                      Last edited by night_lord; 30.07.2016, 10:13.
                      advokatfilipova.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
                        Е щом има хиляди губещи и единици на печалба не ли пирамида?
                        А според вас какво е ФИНАНСОВА ПАИРАМИДА не ли точно това 5 човека печелят и 50 000 губят като е при традер.бг
                        Едно нещо да е пирамида трябва да отговаря на едно много важно нещо - доходността да бъде осигурена от "фараона". В трейдингът/инвестирането без значение форекс или капиталов пазар 95% от лузрите губят благодарение на липсата на редица важни индивиудални умения, а когато няма липса на такива умения ги превръщаш в печеливша формула, която фактор за доходът си ти. Това че няколко процента от фирмите са оцелели след 10 години значи ли, че бизнесът/препдриемачеството е пирамида?
                        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
                          Форекс брокерите – финансови пирамиди от ново поколение

Днес сигурно са фалирали сметките на голям брой трейдъри
                          това е поредното потвърждение на казаното
                          Е щом има хиляди губещи и единици на печалба не ли пирамида?
                          А според вас какво е ФИНАНСОВА ПАИРАМИДА не ли точно това 5 човека печелят и 50 000 губят като е при традер.бг
                          advokatfilipova.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение
                            Няма да правя реклама на конкретен, общо взето FCA регулираните (не просто пазпортизирани). Имена като FXCM, OANDA, SAXO, ActivTrades, Swissquote са ок. Всичките маркет мейкват малко или много(заемат позиции срещу клиентите) само за един не съм сигурен.

Реално ако трябва да избираш е по-добре да си при коректен маркет мейкър отколкото при ECN, тъй като при ситуации като тази с швейцарския франк и дори тази с паунда от миналия месец ликвидността може да "пресъхне", което значи, че не се знае къде ще ти затворят позицията. Просто купувачите и продавачите ги няма на пазара и няма кой да ти купи/продаде "стоката"(позицията), от която искаш да се отървеш. ММ до голяма степен ти обещава, че ще ти изпълни позицията при всякакви условия, тъй като той е насрещната страна( и няма нужда да ти търси трета страна както се случва при ECN).
                            10x
                            Не търгувам интрадей и определено не съм "news driven". В тази връзка никога не съм имал проблем със спреда. Не контря тренда и като се замисля никога не съм изпадал в ситуация, при която да не мога да изляза
                            Въпросът ми беше по-скоро пинципен, т.к за голяма част от FX брокерите (особено европейските) трябва да се има едно наум. За FX ползвам основно дукас от доста време и нямам проблеми с тях.
                            Иначе както за FX-a така и за всеки друг пазар си важи правилото, че на "калпава ракета и космоса и крив"
                            Last edited by ED; 11.07.2016, 18:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
                              Добро обобщение

М/у другото ползваш ли европейски FX брокер и ако не е тайна кой?
                              Предполага се че е надежден и репутационно стои добре.
                              Няма да правя реклама на конкретен, общо взето FCA регулираните (не просто пазпортизирани). Имена като FXCM, OANDA, SAXO, ActivTrades, Swissquote са ок. Всичките маркет мейкват малко или много(заемат позиции срещу клиентите) само за един не съм сигурен.

Реално ако трябва да избираш е по-добре да си при коректен маркет мейкър отколкото при ECN, тъй като при ситуации като тази с швейцарския франк и дори тази с паунда от миналия месец ликвидността може да "пресъхне", което значи, че не се знае къде ще ти затворят позицията. Просто купувачите и продавачите ги няма на пазара и няма кой да ти купи/продаде "стоката"(позицията), от която искаш да се отървеш. ММ до голяма степен ти обещава, че ще ти изпълни позицията при всякакви условия, тъй като той е насрещната страна( и няма нужда да ти търси трета страна както се случва при ECN).
                              FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение
                                Не е толкова просто.

Има различни видове брокери. Някои печелят само от такси и комисионни, така че ги интересува единствено да търгуваш колкото се може повече, все тая им е дали печелиш или губиш (разбира се по-добре да печелиш, защото ще увеличаваш обеми и т.н.)

По-голямата част от брокерите, чакат да загубиш и да спечелят загубата ти тъй като те са насрещната страна. Това по никакъв начин не значи, че брокера ти помага да губиш или те мами(разбира се има и такива).

Има и трети вид брокери, които комбибират двата вида.(те са най- разпространени)

Истината за Форекс търговията е, че не е пирамида и не е измама, но правенето на пари системно е много трудно. Същевременно има всякакви капани за тези, които искат да минат по лесния път. Множеството провалили се, търсят причината за провала другаде, а не в себе си, от тук идват и конспиративните теории.
                                Добро обобщение

М/у другото ползваш ли европейски FX брокер и ако не е тайна кой?
                                Предполага се че е надежден и репутационно стои добре.

Коментар

Working...
                                X