IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изпращане на фирмени пари от Русия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rotera Разгледай мнение
    Чрез тоя сайт колко ще е комисионата за прехвърляне на 10 000 Е ?
    И всъщност как точно става, имат ли някакви офиси или?
    При захранване имаше такса от 20 лв. без значение от сумата, при теглене май нямаше такси. В БГ имат представител само в Пловдив, а само за през лятото май в Равда отваря офис и някакъв руснак. Най-добре ги намери и ги поразпитай по телефона.
    Лично съм им ползвал услугите само за захранване в лева към кошелок в рубли за пазарене в руски сайтове.
    http://geo.webmoney.ru/wmobjects/Cou...spx?country=32
    Last edited by equal; 31.03.2014, 14:15.
    |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
    |___________||__|___|)
    (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
      Веб Деньги
      http://www.webmoney.ru
      Чрез тоя сайт колко ще е комисионата за прехвърляне на 10 000 Е ?
      И всъщност как точно става, имат ли някакви офиси или?

Коментар

Здравейте, имам следния казус за решаване.
        Има ли вариант да се пратят фирмени пари в Евро от Русия тук в България,
        като проблема е, че ако се вкарат фирмени пари в банка в Русия те трябва да бъдат в рубли и при обмяната на евро в рубли се губят доста пари, а и тук в България пак трябва да се обменят.
        Уестърн Юнион и др. подобни фирми също не са вариант, при тях също е доста солено. На 2500-3000Е взимат 60-65Е
        Мисля за варианти да се купят някакви ценни книжа или инвесиционно злато (сертификатите, които се издават от банките), но не знам къде се изкупуват в БГ и колко ще се загуби...
        Веб Деньги
        http://www.webmoney.ru
        |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
        |___________||__|___|)
        (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

като проблема е, че ако се вкарат фирмени пари в банка в Русия те трябва да бъдат в рубли и при обмяната на евро в рубли се губят доста пари, а и тук в България пак трябва да се обменят.
          Уестърн Юнион и др. подобни фирми също не са вариант, при тях също е доста солено. На 2500-3000Е взимат 60-65Е
          Мисля за варианти да се купят някакви ценни книжа или инвесиционно злато (сертификатите, които се издават от банките), но не знам къде се изкупуват в БГ и колко ще се загуби...
          Никакъв шанс да прехвърлиш пари от Русия в България !!!
          Няма значение дали са фирмени или лични - има рестрикции за всяка рубла напускаща Русия. Повечето руснаци,които купуват имоти тук (като предполагам,че това е крайната цел) минават през офшорки,но след Кипър и това става неимоверно трудно. Единственият начин е за по-бързо прехвърляне на повече пари е в кеш и чрез мулета,но риска там е друг.
          Дори и кредитните им карти са намалени дневни лимити.
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Изпращане на фирмени пари от Русия

Working...
          X