Първоначално изпратено от ivanov66
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Profit point
Collapse
X
-
Мнения за Profit point
Здравейте!
Кандидатствах по обявата на profitpoint.eu в известен сайт за обяви за работа. Тъй като не съм сигурен, че е редно да правя реклама на сайта, няма да давам линк. Днес бях на интервю в сграда в центъра на Варна ( може би най-скъпите офиси в града ). Преди да бъда поканен на интервю, ми дадоха да попълня антека.
Занимавал ли съм се с подобен тип дейност - не, каква е валутата на Великобритания? Мисля ли, че имам математически умения? Колко е 100.000 * 1.30000? Имам ли лаптоп и тн.
Влязох в офиса на интервюиращия, млад, възпитан, добре изглеждащ мъж със скъп костюм и всичко останало както си му е реда. Поговорихме си, а накрая ми каза и условията. От понеделник се започва basic курс, който ще трае 3 дни, след което ще имаме възможността да преценим дали работата представлява интерес за нас или не. След basic-a започва intensive курс, който ме притесни, защото трябва да дам 200 лева като гаранция, че ще посещавам курса и ще съм със сериозно отношение. Тези 200 лева ми се връщат на края на курса, АКО ми предложат работа.
Работата се състои в следното - инвестират в мен 5000$ с които да търгувам валутни двойки. Имам таргети, които трябва да изпълня за месеца, ако успея заплатата ми е 1500 лева ако ги надвиша, 1500+ допълнителни бонуси. Мога да работя в къщи или в офиса, както си поискам. Притеснява ме факта, че дори да съм се справил блестящо, могат да ми кажат, че не ставам и да изгоря с парите.
Молбата ми към посетителите на форума е да споделят с мен ако разполагат с информация за фирмата, някой работил ли е с нея, какво мнение има как бихте реагирали вие на тези условия и тн.
Поздрави,
А.И.Last edited by ivanov66; 13.02.2014, 16:53.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар