IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Profit point

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivanov66 Разгледай мнение
    Работата се състои в следното - инвестират в мен 5000$ с които да търгувам валутни двойки. Имам таргети, които трябва да изпълня за месеца, ако успея заплатата ми е 1500 лева ако ги надвиша, 1500+ допълнителни бонуси. Мога да работя в къщи или в офиса, както си поискам. Притеснява ме факта, че дори да съм се справил блестящо, могат да ми кажат, че не ставам и да изгоря с парите..
    Обмислял ли си варианта при който си на загуба от сделките? Кой я поема?

Коментар

• Мнения за Profit point

Здравейте!

Кандидатствах по обявата на profitpoint.eu в известен сайт за обяви за работа. Тъй като не съм сигурен, че е редно да правя реклама на сайта, няма да давам линк. Днес бях на интервю в сграда в центъра на Варна ( може би най-скъпите офиси в града ). Преди да бъда поканен на интервю, ми дадоха да попълня антека.

Занимавал ли съм се с подобен тип дейност - не, каква е валутата на Великобритания? Мисля ли, че имам математически умения? Колко е 100.000 * 1.30000? Имам ли лаптоп и тн.

Влязох в офиса на интервюиращия, млад, възпитан, добре изглеждащ мъж със скъп костюм и всичко останало както си му е реда. Поговорихме си, а накрая ми каза и условията. От понеделник се започва basic курс, който ще трае 3 дни, след което ще имаме възможността да преценим дали работата представлява интерес за нас или не. След basic-a започва intensive курс, който ме притесни, защото трябва да дам 200 лева като гаранция, че ще посещавам курса и ще съм със сериозно отношение. Тези 200 лева ми се връщат на края на курса, АКО ми предложат работа.

Работата се състои в следното - инвестират в мен 5000$ с които да търгувам валутни двойки. Имам таргети, които трябва да изпълня за месеца, ако успея заплатата ми е 1500 лева ако ги надвиша, 1500+ допълнителни бонуси. Мога да работя в къщи или в офиса, както си поискам. Притеснява ме факта, че дори да съм се справил блестящо, могат да ми кажат, че не ставам и да изгоря с парите.

Молбата ми към посетителите на форума е да споделят с мен ако разполагат с информация за фирмата, някой работил ли е с нея, какво мнение има как бихте реагирали вие на тези условия и тн.

Поздрави,

А.И.
      Last edited by ivanov66; 13.02.2014, 16:53.
    Working...
    X