IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Profit point

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ProfitPoint
    Драги, needto know more
    Е аз нямам регистрация там дето Вие искате точно.
    Какъв "постфактум" - какви са тия чуждици с които сте вечерял. Знаете ли какво означават поне като ги използвате . Кой се нахвърля - поиска нещо - дадох ли, показах ли....
    Както и очаквах нищо не сте поели от това, което ви казах! Щях си замълча, но като почнете с нападки няма как!

Това ли е отношението към клиентите ви?!
    Това, че не знаете какво е постфактум, не е мой проблем, но е смешно да го вадите като аргумент, че аз не съм го знаел. В случая пускате графики на вече реализирани сделки с печалба! Постфактум от латиниски след действието ще рече - хайде сега седни и мисли какво ти казвам!

За напред като не знаете какво пишете не се правете на оригинални само се излагате като кифладжии!

Ако ви исках отчет лично за мен нямаше да ме интересуват 5 сделки а сделките ви за последните 18 месеца, които са потвърдени поне от брокера ви, който да не е някой Мики Маус!
    Не държа нищо от вас, като не виждам защо искате си го мерите с мен, като нищо не знаете за мен!
    Моят коментар беше в следствие на редица оплаквания и писах, че когато ще предоставяш услуга за обучение или ще бъдете prop trading компания - ще трябва имате солиден track record. Когато имам въпрос се допитвам до професионалисти от този ранг - http://www.smbcap.com/! Когато говоря за бизнес гледам западни проявление, а не БГ варианти!
    Може да сте точни, но до сега нищо с нищо не сте го доказали!

А до сделките ви, те всички на печалба! Направих си труда да ви разгледам фейсбука и една сделка на загуба ей така за цвят не намерих! Викам си направо ще им ида на курса никой никъде до сега не е правил 100% успеваемост - направо сте докоснати от Господ, но какво попаднах:

по-голям размер ТУК
    Рискувате 40 пипа за да вземете 10 пипа печалба - аматьорите след 1 месец на демо сметка вече са наясно, че не може с негативен R/R надявам се знаете какво е това! Много умен начин за прибиране на кеш обратно - браво!!! Направо почнете да въртите парите на топ хедж фондовете парите например Bridgewater Pure Alpha! Вие не затваряте нищо на загуба, направо се чудя какво правите тук в БГ да обучавате за 200 лв хора и после да ви плюят и уронват фирмичката ви! Като вземеш 5 пипса и рискуваш е пъти по толкова и да се промотриате така направо не знам какво да пиша ...

Може да сте представители на големи и на всякакви чувани и не чувани, с офиси в 200 страни, но БГ дивизията ви е под всякаква критика - не случайно толкова хора се оплакаха по-рано! Виждам как работите просто ... Не смея да питам колко години опит имате, че ще е пълна трагедията ...

Като гледам колко хора се оплакаха, като ви виждам какъв е customer service ви и като виждам колко нови ника се регистрираха да ви "защитават" и като ви четем, че едва ли не сте от най-висока инстанция и никой не разбира и не може да работи на пазара освен вас ми е чудно да се смея или плача?!? Както ми е чудно какви са тези кански нерви на модераторите да търпят глупостите на някои от тук пишещите!
    Last edited by needtoknowmore; 13.09.2014, 18:52.
    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jovanka Разгледай мнение
      Господа(пич), Събота е, влезнах да прочета нещо интересно в Инвестор,а гледам тука сте започнали даже и да си ги мерите!
      Наивник,
      не питай колко са курсистите,а колко са инвеститорите.Едни мечтаят да имат курсисти,а други търсят трейдъри,които да обслужват инвеститорите им.Вие ако не сте разбрали този бизнес,и тука се дракате,явно не само че нямате работа,а искате и да провокирате.Разбирам че тука всички са специалисти и техничари на Форекс,но не мога да приема факта,че се обиждате едни други,и си търсите лицензите и разрешителните. По думите и жаргона,които използвате си личи,че не сте пораснали!:
      Йованке, не те знам на колко годинки си моето момиче. Така като се замисля обаче, със сигурност аз търгувам повече години от колкото свещички слагаш на тортата си.
      От там нататък виждам че обслужвате инвеститори..... - Това е лошо, много лошо без лиценз

Коментар

• Само на мене ли темата ми напомня на тази за Глобал Маркетс?

Коментар

• да явно тука се обсъждат различни бизнеси,
          защото за да има инвеститори трява да има резултати(разбира се и някакви активи, с които да бъдат постигнати),
          а тука няма резултати, няма активи, няма инвеститори, а само бъдещи "трейдъри" - спонсори
          за наема на офиса и заплатата на мениджъра
          това е което разбрах от дългите постове на вашите колеги
          Last edited by ceneto; 13.09.2014, 11:12.
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Жаргон

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Пич, колко курсисти имате?
            Господа(пич), Събота е, влезнах да прочета нещо интересно в Инвестор,а гледам тука сте започнали даже и да си ги мерите!
            Наивник,
            не питай колко са курсистите,а колко са инвеститорите.Едни мечтаят да имат курсисти,а други търсят трейдъри,които да обслужват инвеститорите им.Вие ако не сте разбрали този бизнес,и тука се дракате,явно не само че нямате работа,а искате и да провокирате.Разбирам че тука всички са специалисти и техничари на Форекс,но не мога да приема факта,че се обиждате едни други,и си търсите лицензите и разрешителните. По думите и жаргона,които използвате си личи,че не сте пораснали!:

Коментар

• Пич, колко курсисти имате?

Коментар

• Първоначално изпратено от ProfitPoint Разгледай мнение
                Драги "needtoknowmore""
                Искате да ви покажа как печеля - искате да видите колко и какви сделки?
                Пускам Ви няколко само транзакции и то на реалния пазар не на разни демо или мини - набързо, че нямам никакво време, ей тука докато си драскаме с вас по форумчетата!
                https://www.facebook.com/pages/Profi...9837115?ref=hl

Не забравяйте драги "Need to know MORE" - разликата между Директор и служители и огромна, също като разликата от собственик до трейдър или мастър трейдър!
                Моята цел в живота е не да се съревновавам - с вас "needtoknowmore, да се надбягваме на пистата, да си мериме мощноста на колите ! За тази работа има други специалисти.
                В БИЗНЕСА няма такива понятия ! В Бизнеса или го можеш и го правиш голям, създаваш офиси и ги управляваш - или просто "колегите" и "конкурентите" ти драскат по клавиетурата и се опитват да те очернят името и се правят на големи разбирачи. Тъй като тука беше подета анти-кампания против компанията ми, смисъла на моя Апел беше да спрат някои г-да и г-ци да ни омъскаряват и да чернят името ни и нашите партъори, въпреки че може и затова да им плащат, знае ли човек.

Но вие искате да ви покажа стратегии, съветвате ме как се прави бизнес или ме съветвате как да си изчистя името, нещо има сбъркано!
                Искате да ви покажа знания, искате да ви покажа как се прави бизнес -
                Е те това - няма да Ви го покажа on-line, нали знаете защо ! Това струва много пари
                има едни книги където струват също пари, има едни обучения които струват също пари, има и едни вузове дето също трябва да ходите на училище
                и чак тогава да придобиете някаква визия за СВЕТА и ПАЗАРИТЕ,
                и дори и обикновения човек и хората също да разберат как се правят ПАРИ !
                Поздрави от екипа на Профит Поинт
                Леле ама вие сте големи образи
                Аз му пиша с добро онзи ми скача - wtf?!?!

1-во нима не допускате никой друг да има бизнес в трейдинг/образованието/ сферата ли?!?
                2-ро пет пари не давам за сделките ви! Важен е track record-a и ако наистина разбирахте от бизнес, щяхте да имате такъв за да не попадате в такава ситуация като сега!
                3-то позиции с печалба от 5 до 15 пипа не никаква философия(както за вадене, така и е нищо, ако не е показано колко се рискува)! Всеки, който ще се промотира няма да показва печалба номинално, а само в пипсове! Както няма показваш за колко време си направил Х печалба пак номинално! Това се ползва само за лапни шараните, вие нали бяхте уж сериозни?!
                4-то като искате да показвате покаже нещо, не го показвайте посфактум!
                5-то като ще показвате нещо го покаже в процеса на развитие, още преди да сте влезели в позиция - покажете си стопа и целта!

Офисите са само за баламурниците има още много точки, които мога да пиша, но ще спра защото както казахте някой да те научи на бизнес струва пари, а мисля че доста безплатни неща ви дадох!

И още едно бонус - да не ви мислят за пълни баламурници за напред слагайте нива на s/l в графиките, които давате, защото това го правят аматьорите или вие слагате ментални стопове да се пазите от брокера .... смятам знаете, че менталните стопове много често се преминават в следствие на емоционалното състояние!

Сега си помислете над това, което ви писах и се надявам да вземете правилните изводи - приемете като градивна критика!
                Last edited by needtoknowmore; 12.09.2014, 19:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от ProfitPoint Разгледай мнение
                  Драги "needtoknowmore""
                  Пускам Ви няколко само транзакции и то на реалния пазар не на разни демо или мини - набързо, че нямам никакво време, ей тука докато си драскаме с вас по форумчетата!

Не забравяйте драги "Need to know MORE" - разликата между Директор и служители и огромна, също като разликата от собственик до трейдър или мастър трейдър!
                  Моята цел в живота е не да се съревновавам - с вас "needtoknowmore, да се надбягваме на пистата, да си мериме мощноста на колите ! За тази работа има други специалисти.
                  В БИЗНЕСА няма такива понятия ! В Бизнеса или го можеш и го правиш голям, създаваш офиси и ги управляваш - или просто "колегите" и "конкурентите" ти драскат по клавиетурата и се опитват да те очернят името и се правят на големи разбирачи. Тъй като тука беше подета анти-кампания против компанията ми, смисъла на моя Апел беше да спрат някои г-да и г-ци да ни омъскаряват и да чернят името ни и нашите партъори, въпреки че може и затова да им плащат, знае ли човек.

Но вие искате да ви покажа стратегии, съветвате ме как се прави бизнес или ме съветвате как да си изчистя името, нещо има сбъркано!
                  Е те това - няма да Ви го покажа on-line, нали знаете защо ! Това струва много пари
                  има едни книги където струват също пари, има едни обучения които струват също пари, има и едни вузове дето също трябва да ходите на училище
                  какви офиси какви транзакции бре пъпеш, в тая сфера, ако искаш да покажеш нещо значимо - минимума е стейтмънт поне за 5 години за активите под управление
                  Last edited by ceneto; 12.09.2014, 16:01.
                  “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Заплата.бг

Драги "needtoknowmore""

Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                    Ако наистина сте такъв за какъвто се представяте, нямаше да ми пишете 100 реда, а щяхте да намерите third party auditor- дадох ви пример! Не само, че щяхте да търсите, а ами и да задействате нужните процедури! И това нямаше да го правите защото такава ви пиша, а просто щяхте да знаете че фатално сте сбъркали концепцията ви! Трябваше да почнете първо с такъв одит/Насрещно поне от брокера ви/. и да имате нещо насреща да парирате абсолютно всички наченки на хейт - това писах но не го разбрахте в предишният ми пост!

Затова сега сте в ситуация да се конфронтирате и то доста неуспешно, защото просто сте хем анонимен, хем зад думите ви не стои нищо, но на думи го докарвате големи! Защото в този форум сме се събрали с колеги с опит, който е в пъти от историята на вашата фирма(ако е ваша)!

Просто ви съветва, да си изчистите името! Почнете да правите това, което ви писах! Ако не го почнете значи не се чудете какво ще е отношението! Когато взимаш пари и обещаваш нещо трябва да покажеш предварително какво да очакваш!
                    Можете да почнете да давате сделки на базата на стратегията ви и да изчистите името си!

Коментар

• shutdown

Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                      Тая щуротия няма ли кой да я затвори ?!
                      +1

Коментар

И какво сега - почваме да се мериме ли ? Аз на тебе - ти на мене...
                        Че аз ще Ви изкарам - най добрите от цялата система с таблиците и характеристиките им и стетмънтите им - дето "ГЕНЧО" колегата ги иска ( значи много ги разбира нещата, няма да е само клиент май ще да е от "КОНКУРЕНЦИЯТА", кажи Генчо за коя компания работиш?)

- и какво говори това на публиката? Няколко хора си изработили парите си !
                        Другите слушали и чели Форумчетата и жълтата преса !
                        А едни трети - тука с скрити имена и ник неймове
                        те заплюват скрити в храстите
                        цапат ти дрехите и лицето като ГАМЕНИ !
                        А аз сега трябва да им се доказвам точно на тях - така ли ? Да им показвам и колко пари имам по сметките си? Какви обороти правя ! Как ги правя, аве хора вие какво ви става ? Ми колкото правя -все са си мои ! Пък за трети и пети да се съревновавам - е не съм Шумахер, дайте да се разберем, сигурно има и по добри от мен, аз претенции нямам да съм номер 1, но ще се намерят и по добри и от Вас, само да поискате.... Но тук това няма нищо общо с ИМЕТО на компанията и всякакви ГРОЗНИ нападки без всякакво покритие дайте да се разберем !

- Опитвам се да обясня на "онези другите" по културен, по интелегентен начин да разберат - че нещо са подели грешната кампания и са объркали адреса, както и човека или като джентълмен на жените дето им подражават как им викат Гаменки !?
                        -ще им свалям шапка и учтиво ще ги моля да спрат с техните нападки и опетняване на имена и хора без дори да познават когото и да било от фирмата да не говорим че никога не са ползвали наши стоки или услуги !
                        ЗА ТОВА ПРИЗОВАХ ВСИЧКИ НЯКОЛКО ПЪТИ !
                        ТОЗИ ФОРУМ Е ПРЕДНАМЕРЕН И Е ПОДЕТ ОТ ХОРА ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ДА ПИШАТ ПОСТОЯННО - ЛОШИ ДУМИ И НЕГАТИВНИ ПРИКАЗКИ , А КАКТО НАБЛЮДАВАМ НАПОСЛЕДЪК И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ИМ ИЗКАЗВАНИЯТА СА ПРОСТО ЕТАЛОН ЗА ПОДРАЖАНИЕ !
                        Ако наистина сте такъв за какъвто се представяте, нямаше да ми пишете 100 реда, а щяхте да намерите third party auditor- дадох ви пример! Не само, че щяхте да търсите, а ами и да задействате нужните процедури! И това нямаше да го правите защото такава ви пиша, а просто щяхте да знаете че фатално сте сбъркали концепцията ви! Трябваше да почнете първо с такъв одит/Насрещно поне от брокера ви/. и да имате нещо насреща да парирате абсолютно всички наченки на хейт - това писах но не го разбрахте в предишният ми пост!

Затова сега сте в ситуация да се конфронтирате и то доста неуспешно, защото просто сте хем анонимен, хем зад думите ви не стои нищо, но на думи го докарвате големи! Защото в този форум сме се събрали с колеги с опит, който е в пъти от историята на вашата фирма(ако е ваша)!

Просто ви съветва, да си изчистите името! Почнете да правите това, което ви писах! Ако не го почнете значи не се чудете какво ще е отношението! Когато взимаш пари и обещаваш нещо трябва да покажеш предварително какво да очакваш!
                        Можете да почнете да давате сделки на базата на стратегията ви и да изчистите името си!

Коментар

И какво сега - почваме да се мериме ли ? Аз на тебе - ти на мене...
                          Че аз ще Ви изкарам - най добрите от цялата система с таблиците и характеристиките им и стетмънтите им - дето "ГЕНЧО" колегата ги иска ( значи много ги разбира нещата, няма да е само клиент май ще да е от "КОНКУРЕНЦИЯТА", кажи Генчо за коя компания работиш?)

- и какво говори това на публиката? Няколко хора си изработили парите си !
                          Другите слушали и чели Форумчетата и жълтата преса !
                          А едни трети - тука с скрити имена и ник неймове
                          те заплюват скрити в храстите
                          цапат ти дрехите и лицето като ГАМЕНИ !
                          А аз сега трябва да им се доказвам точно на тях - така ли ? Да им показвам и колко пари имам по сметките си? Какви обороти правя ! Как ги правя, аве хора вие какво ви става ? Ми колкото правя -все са си мои ! Пък за трети и пети да се съревновавам - е не съм Шумахер, дайте да се разберем, сигурно има и по добри от мен, аз претенции нямам да съм номер 1, но ще се намерят и по добри и от Вас, само да поискате.... Но тук това няма нищо общо с ИМЕТО на компанията и всякакви ГРОЗНИ нападки без всякакво покритие дайте да се разберем !

- Опитвам се да обясня на "онези другите" по културен, по интелегентен начин да разберат - че нещо са подели грешната кампания и са объркали адреса, както и човека или като джентълмен на жените дето им подражават как им викат Гаменки !?
                          -ще им свалям шапка и учтиво ще ги моля да спрат с техните нападки и опетняване на имена и хора без дори да познават когото и да било от фирмата да не говорим че никога не са ползвали наши стоки или услуги !
                          ЗА ТОВА ПРИЗОВАХ ВСИЧКИ НЯКОЛКО ПЪТИ !
                          ТОЗИ ФОРУМ Е ПРЕДНАМЕРЕН И Е ПОДЕТ ОТ ХОРА ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ДА ПИШАТ ПОСТОЯННО - ЛОШИ ДУМИ И НЕГАТИВНИ ПРИКАЗКИ , А КАКТО НАБЛЮДАВАМ НАПОСЛЕДЪК И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ИМ ИЗКАЗВАНИЯТА СА ПРОСТО ЕТАЛОН ЗА ПОДРАЖАНИЕ !
                          интелЕгентен означава ли и грамотен също така? от поста ти виждам, че можеш да ме научиш да използвам тирета на килограм и нищо за търговия
                          пиша лоши думи у негативни приказки . съди ме! една такава като теб с швеицарската КФН ме зплаши. още чакам давай и ти неграмотно човече, па да видим кой кого
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Според мен е време г-н Черкезов да ги подхваща

Коментар

• Единствените в този форум, които взимате пари за да учите хора нещо от което и вие не разбирате сте вие. А очевидно хората не знаят че вие не разбирате. А в Наказателния кодекс си има член за измама

Чл. 209. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г.) Който с цел да набави за себе си или за другиго имотна облага възбуди или поддържа у някого заблуждение и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва за измама с лишаване от свобода до шест години.

(2) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г.) Който със същата цел използува заблуждението, неопитността или неосведомеността на някого и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва с лишаване от свобода до три години.

(3) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 1.01.2005 г.) В маловажни случаи по предходните алинеи наказанието е лишаване от свобода до една година или пробация.

Единствения вариант да докажете че не сте измамници е да изкарате ваши резултати.

Коментар

• Тая щуротия няма ли кой да я затвори ?!

Коментар

Working...
                                X