докато не споделиш параметрите на тази "стратегия" няма как да ти се каже защо това или защо онова...ако искаш мнение разбира се. Иначе занапред ако продължиш да се занимаваш с форекс ще попаднеш на хиляди "стратегии" които ще правят печалби и загуби и често ще те карат да се питаш как става това или онова...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
300 пипса печалба от една GBP/USD транзакция
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от peer2kНяма такова нещо като нормална и не-нормална стратегия, а има печеливша и губеща.
Направи си едни бек-тестове, може и ръчно с МТ4 (гугъл МТ4 backtest), и я пробвай за по голям интервал от време как се държи. Гледай най-вече да няма големи загуби или флуктуации в сметката, ако има но все пак излиза на плюс, намали обема и пробвай пак.
Успех!Успех!
Коментар
-
Няма такова нещо като нормална и не-нормална стратегия, а има печеливша и губеща.
Направи си едни бек-тестове, може и ръчно с МТ4 (гугъл МТ4 backtest), и я пробвай за по голям интервал от време как се държи. Гледай най-вече да няма големи загуби или флуктуации в сметката, ако има но все пак излиза на плюс, намали обема и пробвай пак.
Успех!
Коментар
-
Re: 300 пипса печалба от една GBP/USD транзакция
Първоначално изпратено от ПавкаЗдравейте! Аз съм начинаещ на FOREX пазара. Измислих си една стратегийка за GBP/USD с 50 пипса плъзгащ стоп. В началото на месеца тази стратегия генерира 300 пипса печалба на демо. Тогава GBP/USD за 2 дена падна рязко. През останалото време обаче стратегията е колкото печеливша, толкова и губеща. Това нормално ли е? Някой може ли да даде идея за подобрение? Благодаря предварително.
Коментар
-
Re: 300 пипса печалба от една GBP/USD транзакция
Първоначално изпратено от ПавкаТогава GBP/USD за 2 дена падна рязко. През останалото време обаче стратегията е колкото печеливша, толкова и губеща. Това нормално ли е?
И не се кахъри че някой може да ти вземе идеята. Няма как да си измислил нещо гениално. По-добре го пусни за сверка.
Коментар
-
300 пипса печалба от една GBP/USD транзакция
Здравейте! Аз съм начинаещ на FOREX пазара. Измислих си една стратегийка за GBP/USD с 50 пипса плъзгащ стоп. В началото на месеца тази стратегия генерира 300 пипса печалба на демо. Тогава GBP/USD за 2 дена падна рязко. През останалото време обаче стратегията е колкото печеливша, толкова и губеща. Това нормално ли е? Някой може ли да даде идея за подобрение? Благодаря предварително.0да0%0не0%0в момента разработвам0%0Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар