IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Класация на Трейдари в Алпари, Мнения?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pdmarinov52 Разгледай мнение
    Нещо като доверително управление.Например ти обявяваш прием на депозити от инвеститори , като мен, с договор % за теб,% за мен.Аз търся и други такива трейдери и си правя група от трейдери,в които да инвестирам.Например на 5 трейдера разпределям по 20 долара.Те това е ПАММ. Целта ми е, ако ти фалираш да загубя една пета от парите си и да се надявам, че другите ще ми избият загубата,
    Успех.
    Някой брокерски къщи предлагат готови такива ПАММ сметки- наричат ги или индекси или фондове
    т.е. надяваш се печелившите брокери да направят печалба повече от губещите. Лошото е че нямам доверие на такива трейдъри

Коментар

• Приятелски съвет

Внимавайте с MMCIS ! Имам съмнения за скорошен скам.
      http://pamm.fx-trend.com/pamm_subsite_rating?agent=555201

Коментар

• за памм сметките

Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
        какви са тея ПАММ и за какво става въпрос?
        Нещо като доверително управление.Например ти обявяваш прием на депозити от инвеститори , като мен, с договор % за теб,% за мен.Аз търся и други такива трейдери и си правя група от трейдери,в които да инвестирам.Например на 5 трейдера разпределям по 20 долара.Те това е ПАММ. Целта ми е, ако ти фалираш да загубя една пета от парите си и да се надявам, че другите ще ми избият загубата,
        Успех.
        Някой брокерски къщи предлагат готови такива ПАММ сметки- наричат ги или индекси или фондове

Коментар

• какви са тея ПАММ и за какво става въпрос?

Коментар

• за памм сметките и за ММСИС

Гледам от месеци никой не поддържа темата.Аз продължавам ,стигнах с мои депозити и с натрупаната лихва близо 1400 долара,Направих година от внасянето на първите 100

Коментар

• ММСИС

Здравейте! Преди 2 месеца внесох пари в ММСИС за да пробвам, идват си % , намят минуси, имам приятели в Руссия които са вложили и си теглят печалбите. Проблема е че немога да ги изтегля на БГ дебитна карта. Някой ако може да помогне със съвет с тегленето.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                Аха, стана ми ясно. Но тегленето на парите ми се вижда доста странно.
                Значи ако внасяш може и в кеш, брой и на ръка, а като теглиш някви ултра-странни платформи, дет за пръв път ги виждам.

Тва ми мяза на няква пирамида - дай си паричките (приемаме и банков превод) ама на изхода банков превод (дори и за твоя сметка) не правим. Е аджеба тогава как да си изтегля кинтите? Няма теглене???
                zdr.опитвам се да кача едно фото за видовете платежни системи
                http://www.investor.bg/app/webroot/f...1&d=1392580120
                Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Тези ПАММ сметки по българското законодателство са реално незаконни. Най-близо до това е доверително управление, но за това си трябва лиценз, спазване на редица нормативни норми.

Личното ми мнение е че това е просто поредната форма на измама, която руснаците са измислили. Някаква смесица между хазарт, пирамида и измама по-точно. Може да има и някой свестни, но ме съмнява те да привличат пари, просто защото биха действали с нисък риск и сътоветно доходността им няма да е нещо особено. Но това с 10% на месец е откровена пирамида. Ще изплащат - ако изобщо изплащат а не е само увеличение на хартия на сметката по 10% на месец до като набраната сума е ниска, като се събере достатъчна голяма сума събрана от достатъчно много хора, че да си избият разходите и да остане доволно за тях просто ще кажат че са загубили всичко и съответно никой няма да види пукнат долар от парите си.
                  Рискът е част от всяка инвестиция.Уважавам мнението ти и рискът винаги трябва да се отчита. Когато се запознах с PAMM сметките, преди две години,се колебаех много дали да започна или не. Сега съжалявам много ,че изгубих цяла година докато се реша.Без да искам да величая PAMM системата или да налагам мнението си това е въпрос на личен избор.

Коментар

• Тези ПАММ сметки по българското законодателство са реално незаконни. Най-близо до това е доверително управление, но за това си трябва лиценз, спазване на редица нормативни норми.

Личното ми мнение е че това е просто поредната форма на измама, която руснаците са измислили. Някаква смесица между хазарт, пирамида и измама по-точно. Може да има и някой свестни, но ме съмнява те да привличат пари, просто защото биха действали с нисък риск и сътоветно доходността им няма да е нещо особено. Но това с 10% на месец е откровена пирамида. Ще изплащат - ако изобщо изплащат а не е само увеличение на хартия на сметката по 10% на месец до като набраната сума е ниска, като се събере достатъчна голяма сума събрана от достатъчно много хора, че да си избият разходите и да остане доволно за тях просто ще кажат че са загубили всичко и съответно никой няма да види пукнат долар от парите си.

Коментар

• за тегленето от ММСИС

Първоначално изпратено от pamminvestor Разгледай мнение
                      Трябва да изчакаме г-н Маринов да се включи в темата,тъй като аз нямам опит с тази компания.
                      Здравейте,
                      Та за депозирането и за тегленето в ММСИС да кажа няколко думи.
                      На сайта има няколко опции за депозиране и за теглене
                      1 Виза
                      2 И редица ел платежни системи- вебмоней,перфектмоней.окпей. и др./всички са руски/
                      Засега депозирах директно с моята виза,но мои български приятели ползват и другите платежни системи.
                      Теглих за проба веднъж чрез вебмоней
                      Как става връзката между нашите визи и тези платежни системи - чрез редица обмени пунктове,аз ползвам https://vmex.info/
                      В блога си съм дал и другите обмени пунктове.
                      Та за въпроса дали е пирамида или не - не знам.Ако бях 100% сигурен ,че не е ,щях да внеса хиляди,
                      Но във форумите няма нито един отрицателен отзив, че компанията не е платила.
                      Има недоволни трейдери от компанията,на които са им блокирани сметките, и доколкото разбирам нещо са нарушили правилата за трейдване
                      Имам двама руснаци на скайпа си дето са внесли по 10 000 и по 40 000 долара
                      Ето ви и линк към форума на ММСИС
                      http://forum.forex-mmcis.ru/index.php?topic=4989.0
                      Успех,дано съм бил полезен
                      Маринов
                      Last edited by pdmarinov52; 16.02.2014, 17:57.

Коментар

Значи ако внасяш може и в кеш, брой и на ръка, а като теглиш някви ултра-странни платформи, дет за пръв път ги виждам.

Тва ми мяза на няква пирамида - дай си паричките (приемаме и банков превод) ама на изхода банков превод (дори и за твоя сметка) не правим. Е аджеба тогава как да си изтегля кинтите? Няма теглене???
                        Трябва да изчакаме г-н Маринов да се включи в темата,тъй като аз нямам опит с тази компания.

Коментар

• Първоначално изпратено от pamminvestor Разгледай мнение
                          Г-н Маринов инвестира в Index Top 20 на компанията,където минималният депозит е $100 .

Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Пич разгледах сайта, таз компания предлага такава услуга с минимален депозит от 10 хил. американски гущера. как си успял да влезеш само с 300????

Г-н Маринов инвестира в Index Top 20 на компанията,където минималният депозит е $100 .

Коментар

ОК.да бъда като мъж,какво ли пък губя освен един бан
                              Ето линк към опита ми за блог
                              http://1952megi1952.blogspot.com/
                              това пък е линк към моя руски партньор
                              http://e-rentier.ru/?page_id=2722
                              a това е и самата брокерска компания -MMСIS
                              http://ru.forex-mmcis.com/msg.html?
                              Подобни услуги -инвестиране в памм сметки предлагат и тук
                              panteon-finance.com/login.php
                              http://fx-trend.com/pamm/index/Aggressive/
                              засега съм се осмелил да внеса само тези 300 долара
                              Пич разгледах сайта, таз компания предлага такава услуга с минимален депозит от 10 хил. американски гущера. как си успял да влезеш само с 300????
                              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Здравейте!От години чета руските форуми и темата за ПАММ сметките е доста популярна там.
                                Аз самия се запалих и внесох в една такава украинска брокерска компания засега 300 долара.Не в Алпари,там входа е доста висок.
                                На всяко 9 число на месеца редовно изплащат дивидент от около 10% на месец.Редовно се обаждат по мобилния телефон за да предлагат помощ.
                                Не знам каква е политиката на форума и се въздържам да дам линк да не го сметнат за реклама.
                                Ако има интерес търсете ме на лични.
                                В Алпари ако управляващият трейдър реализира печалба тя се разпределя между него и инвеститора,а ако има загуба тя се понася единствено от инвеститора,което според мен никак не е честно.

Коментар

Working...
                                X