IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще достигне ли eur/usd до 1.65-1.70 през 2015г.???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
    Вчера се свързах с извънземните и ми казаха следното:

АЛКО депарментите на големи банки за задръстени от поръчки за продажба на долари.

ДА НЕ ИЗГОРИ НЯКОЙ С ДОЛАРИТЕ, ЕЙ?

Има още много да пада долара!! НЕ КОНТРЕТЕ!!!!!!!!
    Вярно са извънземните

Няма как за дълъг перод от време да се срутват всички активи едновременно.
    Стоки, злато , акции обигации, валути итн. Ако единият клас активи се дига, то другият пада, за кратко ден седмица може да има едновременен шок и всичко да пада, след което, започва покачването на някой от класовете активи и пропадането /тоест преместване на капитала/ в другия клас активи.
    Това им го обясни на извънземните да не се излагат, когато говорят с тебе

Коментар

• Вчера се свързах с извънземните и ми казаха следното:

АЛКО депарментите на големи банки за задръстени от поръчки за продажба на долари.

ДА НЕ ИЗГОРИ НЯКОЙ С ДОЛАРИТЕ, ЕЙ?

Има още много да пада долара!! НЕ КОНТРЕТЕ!!!!!!!!

Коментар

• Абсурд!
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• oooo SPECO До 2017 ми се види под паритето около 0.87
          ПП догодина ке се обоснова но засега ми е старата прогноза от 2009г http://forexmasters.hit.bg/mont.png

Коментар

• С тази световна инфлация да не казвам другата дума дето ни чака, само на лонг терм сме си - то може и 0 да е ако се разпадне зоната може 10 да е
            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Все още имате прекрасната възможност да изчистите злато, сребро, други метали, акции, и облигации на чудно високи цени. Да не изгори някой, ей?

Коментар

• докато нефта не свърши смятам да ги държа

Коментар

• Това мнение ли е или си го чел някъде ,Повечето хора тук са сериозни и на глупости не вярват
                  Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
                  Хилоу банда,

През последните 5 г. се случиха много абсурдни неща в световната икономика. Банкери и политици нанесоха жестоки щети на световната финансова и банкова система и е много вероятно в света да фалират още около 5000 банки.

Към момента дълговото бреме на Европа не е проблем, но положението в САЩ вече мисля вече е извън контрол и мисля, че доларофилите ще изгорят яко. Аз лично очаквам е/д да продължи да пада до 1,15, но от там ще се насочим към нива 1,65-1,70. .......
                  Да не изгори някой да доларите, ей??????
                  Много е зле положението, в САЩ!

Искам да ви кажа, че държането на парични средства в депозити и кеш(по сейфове) е много лоша идея. Е, има и не толкова лоши инвестиции: акции, ДЦК или злато. Не искам да слагам всичко под общ знаменател относно акциите и ДЦК, защото винаги има изключения, но......бягайте, бягайте!!!

Положението е изключително тежко!

Успех на всички!

Коментар

• От дългосрочни инвестиции вече няма да се печели!! Край! Само най-бързите ще успяват да правят кинти краткосрочно и средносрочно.

Коментар

• Ще достигне ли eur/usd до 1.65-1.70 през 2015г.???

Хилоу банда,

През последните 5 г. се случиха много абсурдни неща в световната икономика. Банкери и политици нанесоха жестоки щети на световната финансова и банкова система и е много вероятно в света да фалират още около 5000 банки.

Към момента дълговото бреме на Европа не е проблем, но положението в САЩ вече мисля вече е извън контрол и мисля, че доларофилите ще изгорят яко. Аз лично очаквам е/д да продължи да пада до 1,15, но от там ще се насочим към нива 1,65-1,70. .......
                      Да не изгори някой да доларите, ей??????
                      Много е зле положението, в САЩ!

Искам да ви кажа, че държането на парични средства в депозити и кеш(по сейфове) е много лоша идея. Е, има и не толкова лоши инвестиции: акции, ДЦК или злато. Не искам да слагам всичко под общ знаменател относно акциите и ДЦК, защото винаги има изключения, но......бягайте, бягайте!!!

Положението е изключително тежко!

Успех на всички!
                      Last edited by SPEKO; 14.05.2013, 21:33.
                    Working...
                    X