Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добрият трейдър във форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ForexDuel Разгледай мнениеАз искам да предизвикам най-добрия, за да може като ме победи да има с какво да се оправдавам
Но за твоята смелост, ВУЙЧО, ще направя изключение. Предлагам ти следното: ако 15 от всички тук, във форума, потвърдят за теб, че си много добър, ще те предизвикам. Само имай предвид, че говоря за сериозен трейдинг, където няма да можеш да разчиташ на късмет, залагайки all in още от първата сделка Даже, за да е по-интересно ще се опитам да намеря спонсор и награден фонд за дуела!
Все пак да не забравяме оригиналния ми пост. Нека не разводняваме темата.
Все още търся най-добрите трейдъри тук. Ако имате идеи за такива, с реални имена и способности, пишете ми на лични.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеВсички сме минали по тоя път. И ние бяхме млади и морето ни беше до колене. Нека оставим младежта да се доказва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеЕ това е нещо вече интересно!
Потвърждение за вуйчето:
1. mussi
2. Наивник
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеЕх,младежи!Дай им да се състезават!Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ForexDuel Разгледай мнениеАз искам да предизвикам най-добрия, за да може като ме победи да има с какво да се оправдавам
Но за твоята смелост, ВУЙЧО, ще направя изключение. Предлагам ти следното: ако 15 от всички тук, във форума, потвърдят за теб, че си много добър, ще те предизвикам. Само имай предвид, че говоря за сериозен трейдинг, където няма да можеш да разчиташ на късмет, залагайки all in още от първата сделка Даже, за да е по-интересно ще се опитам да намеря спонсор и награден фонд за дуела!
Все още търся най-добрите трейдъри тук. Ако имате идеи за такива, с реални имена и способности, пишете ми на лични.
Потвърждение за вуйчето:
1. mussiOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеЕх,младежи!Дай им да се състезават!
Мамините сладки те!
Коментар
-
Все още търся най-добрите трейдъри тук. Ако имате идеи за такива, с реални имена и способности, пишете ми на лични.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеАз съм , хайде , предизвикай ме , чакам ЛС
И естествено публична тема , където ще си обявим всичко
+инвеститорски пароли за хората да гледат
Номер 32 : UncleBG
Все още търся най-добрите трейдъри тук. Ако имате идеи за такива, с реални имена и способности, пишете ми на лични.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеНов рибок на SCI , хахах , мишоци вика , а той най - големиятИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ForexDuel Разгледай мнениеДа, мисля да го предизвикам
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеАз съм , хайде , предизвикай ме , чакам ЛС
Номер 32 : UncleBG
ще вземе и ние да забогатеем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеВсички останали сте пълни мишоци!Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ForexDuel Разгледай мнениеДа, мисля да го предизвикам
Номер 32 : UncleBGLast edited by ВУЙЧО; 09.05.2013, 23:03.Мнението ми води до фалит !
Коментар
Коментар