tzvetan90 в момента изглежда най-добрия трейдър!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добрият трейдър във форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДругият инвестира в еФтин алкохол
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЕдиният е цитирания от мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеСравняваш напълно различни неща , ти прочете ли заглавието ,
Тони търгува ли с деривати , до колкото знам не ... Ако го прави да се
хваща в темата на хорото и да го видим ако има желание .
Най-добрият търговец е този който винаги купува, но никога не продава истински активи. Аз познавам двама такива Единият е цитирания от мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНаписахте 5 стр. тъпотии само да не признаете Тони 1975 за най-добър!
Е, аз пак повтарям, той е най-добрия! Колкото и да ви я яд.
Тони търгува ли с деривати , до колкото знам не ... Ако го прави да се
хваща в темата на хорото и да го видим ако има желание .
ПП. Тъпотиите в тоя форум ги пишеш ти и още няколко човека ,
щом ще си говорим така , така да бъде !Last edited by ВУЙЧО; 10.05.2013, 23:40.Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЛорде, Мариянката я имаш когато минеш през зарата и се обадиш , но аз НЕ трейдър!!! Имам си акции и си ги държа с години въртял съм ЦКБ и ЕУБГ(ама в Инс) и малко КАО - иначе само купувам
Благодаря че ме споменаваш с добро - жив и здрав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКОСМАРЛАК, на мене ми се чини, че си по печен от УйчаМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеда, да , да , верно
Успех му пожелавамБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеЕ добре де... как никой не каза Мирандича. Той изденсва 100% за една седмица.
той е извън класацията като "statistical outlier"“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеТо за Вуйчо ще съберем 15 гласа,ама да видим предизвикателя как ще ги събереМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение6.4ubaka...сиирджии таквиз
пп ЪнкълаБГ, що та нема у класацията, бря
ПП: 14 към момента , нещата са динамични , знаеш .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
да, да , да , верно
Успех му пожелавам
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеТам е,бре - вече е 17
7.онуфри
То за Вуйчо ще съберем 15 гласа,ама да видим предизвикателя как ще ги събере
Коментар
-
Първоначално изпратено от ForexDuel Разгледай мнениеДа си дойдем на въпроса. Ако се съберат 15 препоръки ще го предизвикам. Той ако иска може да откаже предизвикателството!
Изискването ти за 15 човека е глупаво честно казано , и не , не се притеснявай
не съм all in , хората от форума ще потвърдят . Ако решиш друго , пиши !Мнението ми води до фалит !
Коментар
Коментар