IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подходящи платформи за скалпиране

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• + за екипа на City_Capital .
    Поздрави Емил

Коментар

• Първоначално изпратено от saxsten
      Първоначално изпратено от emonik
      Представител на FXCN за България е Citi Capital
      http://www.citycapital.bg/
      Ако има колеги с реални сметки нека споделят впечатления.
      Странно!
      Една мощна международна фирма а вече две представителства в България , ако можем да приемем че и :

http://bg.fxcm.co.uk/contact-fxcm.jsp

е някакво представяне в България на същата фирма.
      Здравейте,

Бихме искали да уточним, че http://bg.fxcm.co.uk е сайтът на FXCM за български клиенти, който се подържа от Сити Кепитъл, така че не става въпрос за двама различни представители. Разликата е, че клиентите, открили сметки през Сити Кепитъл, ползват допълнителни привилегии, които в момента не бихме искали да разискваме, понеже този пост е уточнение, а не реклама.
      С пожелания за успешна търговия,

Екипът на Сити Кепитъл

Коментар

• Първоначално изпратено от
        Първоначално изпратено от me4a_kryv
        Първоначално изпратено от saxsten
        И аз ще се изнасям
        към фрии зоната .
        Благодаря на всички
        Успех!
        Много ясно и аз ще съм там аман от тиквестори
        Е каква е тая зона бе пичове,преди малко се помотах там,ама то умрела работа,интрерфейса е пълна скръб,изобщо дърводелска обстановка,хахахах
        Ша дойде Пикасо и ша я оцвети бе, трай малко

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
          не разбрахме може ли да се печели от форекс, или не.
          :? и на мен ми е интересно...

Коментар

• Първоначално изпратено от me4a_kryv
            Първоначално изпратено от saxsten
            И аз ще се изнасям
            към фрии зоната .
            Благодаря на всички
            Успех!
            Прав ви път, момчета. Ако видите Ptj-то някъде в зоната дайте знак, че не си довърши темата и не разбрахме може ли да се печели от форекс, или не.

Коментар

• Първоначално изпратено от saxsten
              И аз ще се изнасям
              към фрии зоната .
              Благодаря на всички
              Успех!
              www.mastar.biz

Коментар

• И аз ще се изнасям
                към фрии зоната .
                Благодаря на всички
                Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART
                  Споко Сакси ножа е дървен!
                  SPART e това е приказка

Наздраве !

saxsten, като спомена пирамиди.......веднага се сетих за емблематичната песен от едно време " пирамиди - фараони " :P

Поздрави и успехи !
                  Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Привет saxsten. За мен форума е място за разискване , споделяне и взаимопомош. Успех и на теб . Поздрави Емил

Коментар

• Споко Сакси ножа е дървен !

Старото агентурно свърталище пак функционира :

http:// forex -freezone.com/new/forum/

Повечето време ще съм там.....
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от emonik
                        Представител на FXCN за България е Citi Capitall
                        http://www.citycapital.bg/
                        Ако има колеги с реални сметки нека споделят впечатления.

emonik ,
                        Забравих да ти благодаря за връзката към FXCN
                        Признавам че тази компания е интересна
                        Твърдят че са мощен брокер който изцяло покрива позициите на клиентите си на междбанковия пазар
                        По тези причини няма рекотирате ,отн тесен спред и тн.
                        С две думи и на пръв поглед идеални за скалпиране.
                        Неудобствата според мен са , че минималния акаунт за мета тредъра е 2000$ , а минималната сделка в него е 0,1 лот,което като ММ за човек от бяла страна е добре претеглено, от една страна ,но като за джоба на изгладнелия БГ трейдър ,според мен, не е .
                        Още веднъж благодаря за инфото !
                        успех !

Коментар

• Супертрадер , Благодаря за мнението ти !
                          Време беше в този форум някой да се изкаже като редови трейдър, а не като вътрешен агент на някой брокер.

Желев, Няма страшно -всичко е ясно !

Спарте, Ми туй нещо:

http://sicm.bg/MLM.html

май мирише на Пирамида

Макар ,че да ме питаш като как мирише една Пирамида -не знам ,ама съм чувал че като се срине много боли

По въпроса за бонусите
                          Не съм зинал за 100 долара !
                          Ей го Спарта знае ,че на времето спечелих 100 долара от един конкурс и изобщо не съм си ги търсил
                          Не ми е в това проблема ,ами по- скоро проблема ми е в гадното усещане, което имам напоследък
                          А то е ,че по необясними за мен причини, все повече и повече се чувствувам като :
                          Мъничко Червейче закачено на Голяма Кука
                          Успех !

Коментар

• Първоначално изпратено от saxten
                            Но все пак ,това означава ли че ако сключа договор с Вас пък търгувам през платформата на Популярна каса Вие ще ми изплащате евентуалната печалба или пък обратното : ако сключа договор с Популярна каса пък търгувам през Вашата платформа ,която поне за момента е по бърза от тази на Популярна каса -Популярната каса ще ми признае резултата и ще изплаща печалбите?
                            Нещо не е много ясно да знаеш ,все пак ?!
                            Виждам, че някои вече са ти отговорили.
                            Ако все пак не е станало достатъчно ясно, потърси ме по скайп или на телефон 0898 490 928

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART
                              Първоначално изпратено от supertrader
                              Зарежи тези чужди брокери , те ако стане нещо няма да платят и дори няма да си спрат търговията а ще си преточат клиентските пари. Български брокер може да засключи търговията си в такъв момент но ще ти плати там малкото пари които са си твои.
                              Работа ще стане така ! Гърмеж на хиперинфлация и чудото - форекс пазар..по точно на него куцо кьораво и сакато ще разбере че еди какво си е за продаване и ще сеи явят безброй продавачи и нито един кьорав купувач. Брокерите като вземат нечия сделка трябва да я обръщат моментално в кешова..банкова. Те не могат да го направят защото въобще ги нямат тези пари. .
                              Тука нещо не си съвсем прав .....Особенно в частта " чужди -- и български брокери " . Я хвърли един поглед на това :

Сакси , включи се и ти с коментар ! Щом си отворен за 100 долара от Поп касата , тука требва да си зинал на мах . Скивай за къф размах и гаранции иде реч ....
                              ..... стана ли време да дойде време

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader
                                Зарежи тези чужди брокери , те ако стане нещо няма да платят и дори няма да си спрат търговията а ще си преточат клиентските пари. Български брокер може да засключи търговията си в такъв момент но ще ти плати там малкото пари които са си твои.
                                Работа ще стане така ! Гърмеж на хиперинфлация и чудото - форекс пазар..по точно на него куцо кьораво и сакато ще разбере че еди какво си е за продаване и ще сеи явят безброй продавачи и нито един кьорав купувач. Брокерите като вземат нечия сделка трябва да я обръщат моментално в кешова..банкова. Те не могат да го направят защото въобще ги нямат тези пари. .
                                Тука нещо не си съвсем прав .....Особенно в частта " чужди -- и български брокери " . Я хвърли един поглед на това :

Сакси , включи се и ти с коментар ! Щом си отворен за 100 долара от Поп касата , тука требва да си зинал на мах . Скивай за къф размах и гаранции иде реч ....
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X