If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
братле ще ме извиняваш ама тия неща още петък ви казах че ще има гапче надолу.не 1.2950 а трябва да се готвим за 1.2850-70.ами какво да ви кажа пак съм в печалба засега.все пак съм в отворена къса позиция от 1.2982
Добре , честити да са ти , само не се опитвай да намекваш , че съм взаимствал
нещо от теб или от който и да било , защото такива много обичам да ги предизвиквам
на публично демо , справка Маранди Хайде и без лоши чувства , просто сме
на едно мнение и това е , какво значение има кой го е казал пръв ....
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
братле ще ме извиняваш ама тия неща още петък ви казах че ще има гапче надолу.не 1.2950 а трябва да се готвим за 1.2850-70.ами какво да ви кажа пак съм в печалба засега.все пак съм в отворена къса позиция от 1.2982
пък ми се смяхте 4е графиките на 1-30-4 часа не давали сигнал.не е нужно.да не уцелих върха ама гледайте сега как ще обера едни 100-150 пипса,само в понеделник
То тренда си е толкова къс че няма накъде ...сложете Емите 5 .и 15 и оворете седмична и месечна и ще ви се изясни картинката ,ползваите ги те са доста добър индикатор на от 4 часа на горе и на 30мин на започваща корекция.Колкото до гапа добре имам къси при сипито
Тъкмо се чудех каква новина ще изкарат , че да подновят даун движението
за което ви писах в петък , нищо че дотогава бях дълъг . Вероятно ако понеделник
отворим с гапче надолу , ще го затворим , ще порейнджим 1-2-3 дни около
1.2950 - 1.3050 и като са готови ще го спуснат надолу доста здраво .
Не е препоръка !
Тъкмо се чудех каква новина ще изкарат , че да подновят даун движението
за което ви писах в петък , нищо че дотогава бях дълъг . Вероятно ако понеделник
отворим с гапче надолу , ще го затворим , ще порейнджим 1-2-3 дни около
1.2950 - 1.3050 и като са готови ще го спуснат надолу доста здраво .
Не е препоръка !
Абе не знам ,аз пари на депозит немам ,но днес минах през Тавекс на Стамболийски и се заприказвах с тамошната касиерка,която ми сподели че напоследък хората купували повече злато,отколкото каквото и да е друга валута! Според нея това били пари от банкови депозити,а аз й казах, че не съм запознат с материята и отидох да пия кафе по горните етажи на МОЛа
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар