Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТъй, тъй.... аз кат си нямам маркет си чеша езика в политикаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениепуууууу, ебаси малоумниците са оттатък,
за какво да им отварям очите
що се занимавам с глупости и аз се чудя
просто не мога да търпя лъжци и лицемери...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеИма един колега тук с много як подпис - фибо-мибо-грънци
И аз не им вярвам безрезервно, но очевидно масата търси приложения на ТА, комбинирано с ФА...
Ми то - знаеш ли на кого да вярваш - десетки индикатори и разпределения? Тъкмо повярваш - и цената тръгва в другата посока, та напълно се обезверяваш.
На хората от една страна - не ни се чака - такава ни е закваската. Искаме тук, сега и всичко. При голям риск. Рискът расте, а ние грешим, защото очакваме да тръгне в нашата посока и лавината тръгва. Не искаме да я спрем още докато не е набрала голямата скорост, защото не ни се затваря малка губеща позиция - и точно тук почваме да чакаме /нищо, че не ни се чака и правим големи рискови залози/. Голямата губеща я затварят принудително...
Няма сигурна печеливша тактика в тия неща...
Кой-колкото-толкова. Успех!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеЕй на - днес сте тествали "онова" Фибо - 1.3040Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Ей на - днес сте тествали "онова" Фибо - 1.3040, ама като сам не им вярвам до край на ония неща, дето ги четох от дебелите книги едно време? Дори сте пробили това ниво, но цената отново е върнала на 1.3040...
Сега накъде? Не зная, но ако трябва да разсъждавам - ако сега пробием надолу - ще има една сериозна корекция, след което можем да се качим отново до тук и да продължи нагоре /теоретично/...1.3190.
Ако направим сериозната корекция надолу, която смятам най-вероятно предстояща, това - с пробива нагоре няма да е на дневен ред. На дневен ред е да видя /за себе си/, дали това 1.3040 ще падне.
Успех!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
що ше е гадно бря,
паяците са спасили Исус едно време
и после джъстис трябва да има,
джъстис 4 ал
пп Уйче тоже френд
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЕй КОСМАРЛАК, ти що помагаш на гадното жюотно срещу Уйче ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от SID Разгледай мнениеДобро утро съвсем се обърках вече уж има криза пък и същото време няма , ама май имало пък юни можело и да нямаАбе я : КРИЗАААААА
Летен РЕЙДЖ !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар