Първоначално изпратено от forexboy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Мнението ми води до фалит !
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеВуйче, мишките планирали нещо, но дошла котката и го развалила. В момента организираната борсова престъпност прави тест на пробива на клина т.е. текущият поглед е надолу.Да видим....
Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеПо принцип сега ще е хубаво да затворим хубаво над 1.1250 за силно потвърждение на моя сценарий, но не е задължително според мен. Може да се случи и идните дни с някоя новина, над 1.1300 добавям към основната позиция, която е именно там, а добавките са ми до 1.1200 последната за сега.
Коментар
-
По принцип сега ще е хубаво да затворим хубаво над 1.1250 за силно потвърждение на моя сценарий, но не е задължително според мен. Може да се случи и идните дни с някоя новина, над 1.1300 добавям към основната позиция, която е именно там, а добавките са ми до 1.1200 последната за сега.Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
Прав си за коментарите, ама ча пък толкова, почти никой не пише вече
Дъно под 1.11 е възможно ама много малко вероятно според мен, и не за друго ами защото вече големите са се позиционирали дълги и едва ли ще поддаде тази подкрепа си мисля. Другата седмица ще стане ясно, но нови екстремни дъна така или иначе не очаквам.ако очакваш нещо от Фед,Тръмп или Г20 друга работа е.Това с танкерите ако се повтори ...и се запаткат ала Садам,тогава не 1,20 ами не знам.
РЕДА тука ли е?Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Вуйче, докато не премине трайно над 1.1350, не може да се каже, че текущият спад е приключил и ново дъно около 1.11 няма да е изненада, дори напротив, необходимо е!
По-добре малко, но стойностни коментари, отколкото постоянни нападки и словесни борби.
Дъно под 1.11 е възможно ама много малко вероятно според мен, и не за друго ами защото вече големите са се позиционирали дълги и едва ли ще поддаде тази подкрепа си мисля. Другата седмица ще стане ясно, но нови екстремни дъна така или иначе не очаквам.Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеСупер се получи спадът, закачи ми повече от половината бай лимити, от другата седмица го чакам над 1.1400 и безпроблемен път до 1.2000.
Абе тук много умряло станало, да не сте се изместили другаде и да не знам ? Да няма някакво по активно място за бъбрене ?
По-добре малко, но стойностни коментари, отколкото постоянни нападки и словесни борби.
Коментар
-
Супер се получи спадът, закачи ми повече от половината бай лимити, от другата седмица го чакам над 1.1400 и безпроблемен път до 1.2000.
Абе тук много умряло станало, да не сте се изместили другаде и да не знам ? Да няма някакво по активно място за бъбрене ?Last edited by ВУЙЧО; 14.06.2019, 15:58.Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
https://money.bg/finance/tramp-prizo...tna-voyna.html
Този какаванин грубо манипулира всякъкъв вид пазари-искренно се надявам някой регулаторен орган да му свие сърмите
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Вуйче, по-скоро продажба от нива около 1.14 с цел около 1.12 и след това ще го мислим дали става за купуване
Успех!Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеЗалагам яки бай лимити от 1.1250 до 1.1100, ще е супер ако върне до там.
Иначе основната ми позиция е бай от 1.1300, хайде да видим ще върне ли днес / утре.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
Времето за бича радост че настана е факт ! Въпросът е че пазарът рядко ще пуска подаръци надолу и трябва да се дебне внимателно за всеки 150-250 пипсов спад за допълнение на дългите. Аз ще го чакам с отложени ордери, пък да видим ще ме огрее ли. Иначе 1.2000 не ни мърда. Ако някой иска да се обзалагаме сега е моментът
Коментар
Коментар