Първоначално изпратено от bingo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениесега разбираш ли ме че почва нещо дето технически сега му е момента а какво ще пеят папагалите по медиите няма значение
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеДвойката EUR/USD се повиши до едноседмичен връх при 1.0983 в началото на европейската сесия днес, след като позитивната новина за гръцкия вот се очаква да позволи стартиране на преговорите с кредиторите на Гърция по по новата ѝ спасителна програма.
Поредният уникален коментар затова защо се повишава EUR/USD!
Та тази новина се знае то полунощ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеДвойката EUR/USD се повиши до едноседмичен връх при 1.0983 в началото на европейската сесия днес, след като позитивната новина за гръцкия вот се очаква да позволи стартиране на преговорите с кредиторите на Гърция по по новата ѝ спасителна програма.
Коментар
-
Двойката EUR/USD се повиши до едноседмичен връх при 1.0983 в началото на европейската сесия днес, след като позитивната новина за гръцкия вот се очаква да позволи стартиране на преговорите с кредиторите на Гърция по по новата ѝ спасителна програма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеГОТВЕТЕ СЕ ЗА БУРЯ ПО ВАЛУТНИТЕ ПАЗАРИ ДО 3 ДНИ ТЯ ЩЕ Е ФАКТ
Коментар
-
Опозицията гласува с Ципрас и той има по-скоро вътрешно партийни проблеми, но още не са събрали достаъчно гласове да го свалят.Тъй като си мисля, знам, че не е реалистично, но е най-добре на държави като Гърция, Кипър, Португалия....проблемните, най-добре да има дадат статут на германски провинции.Германия гради 4 райх с помоща на проекта Европейски съюз и валутния съюз в частност/това е мое лично мнение/ и няма да има нищо против.На този етап само тя може да финансира спасителни програми, да опрощава дългове и най-важното -да дисциплинара останалата част от Европа!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеМоже
В момента е на гравитация между 1,06785 и 1,1524
Тази нощ ще е интересна.....,гръцкия парламент трябва да си напише домашното по изискване на кредиторите и може да има изненади ако стане някакъв гаф.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеМожеби ще направи корекция до 1.1200.....
В момента е на гравитация между 1,06785 и 1,1524Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеИмам усещането,че вече са продали отдавна очакването за повишението на лихвата и няма да се изненадам ако еврото поскъпне.
Можеби ще направи корекция до 1.1200.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
Коментар