IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
    И какво ти говорят звездите/т.е. -момента/
    братле следя индексите----там ми е силата,за валутите идея си нямам

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
      сега разбираш ли ме че почва нещо дето технически сега му е момента а какво ще пеят папагалите по медиите няма значение
      И какво ти говорят звездите/т.е. -момента/

Коментар

Двойката EUR/USD се повиши до едноседмичен връх при 1.0983 в началото на европейската сесия днес, след като позитивната новина за гръцкия вот се очаква да позволи стартиране на преговорите с кредиторите на Гърция по по новата ѝ спасителна програма.

Поредният уникален коментар затова защо се повишава EUR/USD!
        Та тази новина се знае то полунощ!
        ти остави това . а предните седмици като имаше положителни новини от гърция що падаше еврака . тоталише измама е всичко . ментак

Коментар

Двойката EUR/USD се повиши до едноседмичен връх при 1.0983 в началото на европейската сесия днес, след като позитивната новина за гръцкия вот се очаква да позволи стартиране на преговорите с кредиторите на Гърция по по новата ѝ спасителна програма.

сега разбираш ли ме че почва нещо дето технически сега му е момента а какво ще пеят папагалите по медиите няма значение

Коментар

• Двойката EUR/USD се повиши до едноседмичен връх при 1.0983 в началото на европейската сесия днес, след като позитивната новина за гръцкия вот се очаква да позволи стартиране на преговорите с кредиторите на Гърция по по новата ѝ спасителна програма.

Коментар

АРГУМЕНТИ!
              технически анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                ГОТВЕТЕ СЕ ЗА БУРЯ ПО ВАЛУТНИТЕ ПАЗАРИ ДО 3 ДНИ ТЯ ЩЕ Е ФАКТ
                АРГУМЕНТИ!

Коментар

• ГОТВЕТЕ СЕ ЗА БУРЯ ПО ВАЛУТНИТЕ ПАЗАРИ ДО 3 ДНИ ТЯ ЩЕ Е ФАКТ

Коментар

• мързеливите държави трябва да се изгонят от европа и да се оправят кой как можеинак стават търтей и изяждат продукцията
                    Вся Власть Советам

Коментар

• Опозицията гласува с Ципрас и той има по-скоро вътрешно партийни проблеми, но още не са събрали достаъчно гласове да го свалят.Тъй като си мисля, знам, че не е реалистично, но е най-добре на държави като Гърция, Кипър, Португалия....проблемните, най-добре да има дадат статут на германски провинции.Германия гради 4 райх с помоща на проекта Европейски съюз и валутния съюз в частност/това е мое лично мнение/ и няма да има нищо против.На този етап само тя може да финансира спасителни програми, да опрощава дългове и най-важното -да дисциплинара останалата част от Европа!?

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                        Може

В момента е на гравитация между 1,06785 и 1,1524

Тази нощ ще е интересна.....,гръцкия парламент трябва да си напише домашното по изискване на кредиторите и може да има изненади ако стане някакъв гаф.....
                        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                        Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                          Можеби ще направи корекция до 1.1200.....
                          Може

В момента е на гравитация между 1,06785 и 1,1524
                          Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                            Имам усещането,че вече са продали отдавна очакването за повишението на лихвата и няма да се изненадам ако еврото поскъпне.

Можеби ще направи корекция до 1.1200.....
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• Имам усещането,че вече са продали отдавна очакването за повишението на лихвата и няма да се изненадам ако еврото поскъпне.

Коментар

• паритет няма да видим преди да пипнат ФЕД лихвата.

Коментар

Working...
                                X