Първоначално изпратено от onufri
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнение
Стига самохвалства дай да видиме някой снимки на тези удвоявания - на реална сметка.
С тези темпове ще станеш милиярдер за по-малко от година и Сорос и Бъфет ще ти плащат за да ги учиш.
Аиде малко по-сериозно
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение3 пъти съм успявал да го правя в 3 поредни седмици за дубъл спрямо предходната. За 2 поредни почти всеки месец.
Усещам иронията и ще ви пооставя да се спасявате, пардон да четете лафчета Онуфри пуснах еди-к'во си и се чака ....
Ай, със здраве!
П.П. Ако обърнеш внимание всички цифрички дет' ви дадох излязоха на 100% досега с тайминг-а и движението.
В макрото имаш една формулка за скорост на обърщение на кинтите. Па, Русото освен по микро е доста добър и в макро.
Безсмислено е да държиш позиция с месеци за +50% профит като мога да ти я направя в пъти за няколко часа само ( същата позиция ).
Но както ме уведомиха от Високата Порта съм бил натрапник в темата ви и ще ви пооставя. Седмичните нива, които ви дадох са коректни за 2-те валути. Повече няма ви ги давам, че се "натрапвам" и ме увериха, че било така.
Демек, обидиха ме - бил съм натрапник - хаха
Успех! ( смигам )
Стига самохвалства дай да видиме някой снимки на тези удвоявания - на реална сметка.
С тези темпове ще станеш милиярдер за по-малко от година и Сорос и Бъфет ще ти плащат за да ги учиш.
Аиде малко по-сериозно
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениедобро утро
да ви имам проблемите
МАМУНЕ, стига си се правил на ощипана мома,казвай какво правим дакса
http://vbox7.com/play:f47f4926
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеСпоред мен на 1 час в ауд долар има образувана фигура диамант. и най вероятно ще отпрашваме надолу. стопа е близък
П./п Скъсих го от 1.0394 нищо ,че проби нагоре. стопа на 1.0423.
Според мен 1.04 ще издържи.
Коментар
-
Добро утро на всички!Ситуацията EUR/USD е малко патова ако първо/за днес 21.03/ пресече 1,2958 то следва спускане поне до 1,2837,ако обаче спусне до 1,2924 то тогава прави дъно/дневно на 1,2898 и после ракета.99% първия сценарий е вероятен.
п.п:1,2924-1,2958 са задължителни за деня
/не е съвет за търговия/Last edited by n.o.r.c; 21.03.2013, 10:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеБраво за седмица двоен акаунт ,доста необмисленно ми звучи както и за 8 г 180% Замислям се каквили сави входовете и стоповете....доста щемие забавно..повярваите ми
Усещам иронията и ще ви пооставя да се спасявате, пардон да четете лафчета Онуфри пуснах еди-к'во си и се чака ....
Ай, със здраве!
П.П. Ако обърнеш внимание всички цифрички дет' ви дадох излязоха на 100% досега с тайминг-а и движението.
В макрото имаш една формулка за скорост на обърщение на кинтите. Па, Русото освен по микро е доста добър и в макро.
Безсмислено е да държиш позиция с месеци за +50% профит като мога да ти я направя в пъти за няколко часа само ( същата позиция ).
Но както ме уведомиха от Високата Порта съм бил натрапник в темата ви и ще ви пооставя. Седмичните нива, които ви дадох са коректни за 2-те валути. Повече няма ви ги давам, че се "натрапвам" и ме увериха, че било така.
Демек, обидиха ме - бил съм натрапник - хаха
Успех! ( смигам )Last edited by marandi; 21.03.2013, 02:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНе е смешно! Напротив - резултатът ти е доста добър най-малкото защото всяка система има дроудаун понеже работи с постоянни правила,а пазарът е променлива величина!
И друго - навремето Матеев беше направил добър математически анализ (има го из постовете му във фрий-зоната) според който всяка система колкото повече печели,толкова е по рискова и съответно благосклонна към фалит, отколкото тия с умерените доходности (като твоята примерно.....)
Надявам се до 5-10 години да се появят и ще ги познаете веднага! Дотогава подкрепяйте всеки трейдър - храни сто семейства поне около себе си и не е нужно да им го казва или да парадира с това.
П.П. Нямам идея защо така се получава да съм ти винаги на "опозиция", но тия анализи и математика, тоя там къв е да си ги навре някъде на топло.
Отдавна мина времето, където се мяташе капата из въздуха, че 1 цент за цяла седмица е поскъпнало/поевтиняло нещо.
Пазарите в момента са много волатилни, което предполага и микс от стратегии, когато се денси. Тактиката холд енд бай отдавна умря.
В интерес на истината не съм се замислял колко вида стратегии прилагам, вероятно са над 10, също и вече не знам защо го правя и кога как да се реагира. Идея си нямам.
Дано си ме разбрал правилно! Волатилността ще става все по-голяма, за да се обират стоповете на баламите. Дано не сте от тях!
П.П.П. Към края на годината ще пуснем кампания за всеки успял трейдър = спасява 1 малък град в БГ-то, дано съм жив дотогава, че много къркам и пуша - хаха
Успех!Last edited by marandi; 21.03.2013, 00:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениесмешно е , но за последните 8 години съм само 160% + ...
И друго - навремето Матеев беше направил добър математически анализ (има го из постовете му във фрий-зоната) според който всяка система колкото повече печели,толкова е по рискова и съответно благосклонна към фалит, отколкото тия с умерените доходности (като твоята примерно.....)Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТенкю и ти също marandi
Откачаш с т'ва евро, за по-добър резултат трябва да преливаш в стратегиите. Като концентрирай и удряй ми е любимка, но ти си зациклил на нея, затова ти е толкова слаб резултата за 8 години.
100% дубъл на акаунт или екуити се правят за месец при кофти случай и за седмица нормално. Предполагам има доста колеги, които ме бият по резултат и затова си трая, понеже не е нищо особено. Иначе си прав - стриже се и нагоре и надоле, понеже времето няма кой да го върне.
П.П. В момента сме пас навсъкъде с внимание в кабела, ако слезе под 1.5065 да го байнем пак и аз от скука продадох евро/йена на 124.19, а до вчера я купувах на 122.27 и после на 122.07.
Онуфри да ми прости за "завистта", дет' питая към негоLast edited by marandi; 20.03.2013, 23:37.
Коментар
Коментар