If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е сега да не издребняваме за 5 пипа, затворих ръчно на 94.25 , 150 пипа в торбата доволен съм, въпреки че още надолу го виждам, но ще изчакам, че днес много шантаво ще е
а дългото евро/долар ми е хеджирано с дълго долар/лев, каквото и да стане не ме бърка, след това ще го мисля
Добре де, така или иначе щях да те питам, че поглеждам и там какво става и се закова точно на границата ти. Очаквам, че ще повтори
Браво, ама стопа ли е ударен с курс "sell", че нещо "buy" не го виждам под 94.20?
е сега да не издребняваме за 5 пипа, затворих ръчно на 94.25 , 150 пипа в торбата доволен съм, въпреки че още надолу го виждам, но ще изчакам, че днес много шантаво ще е
а дългото евро/долар ми е хеджирано с дълго долар/лев, каквото и да стане не ме бърка, след това ще го мисля
Добър ден на всички!Няма нищо бичо на пазара/вчерашното забавяне на 1,2958 беше само зада се конфигурира за числа под 1,284х/за съжаление/днес пазара ще се мъчи,да удари всички стопове на дълги позиции.
Коментар