Първоначално изпратено от BatSvetlio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеБаси, за пореден път стоп ударен до пип и в моята посока. Кви са тез свинщини мамка му.
Шегувам се! No hard feelings
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеТАТО може и да се закачихме за дългите , стискай палцоТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеДобре де, така или иначе щях да те питам, че поглеждам и там какво става и се закова точно на границата ти. Очаквам, че ще повтори
Коментар
-
Първоначално изпратено от кроки Разгледай мнениее сега да не издребняваме за 5 пипа, затворих ръчно на 94.25 , 150 пипа в торбата доволен съм, въпреки че още надолу го виждам, но ще изчакам, че днес много шантаво ще е
а дългото евро/долар ми е хеджирано с дълго долар/лев, каквото и да стане не ме бърка, след това ще го мисляПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеБраво, ама стопа ли е ударен с курс "sell", че нещо "buy" не го виждам под 94.20?
а дългото евро/долар ми е хеджирано с дълго долар/лев, каквото и да стане не ме бърка, след това ще го мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от кроки Разгледай мнениетака, първата цел ударена, честито на печалившите
продължавам да стискам палци за вторатаПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от кроки Разгледай мнениекъсо долар/йена цел 94,20
дълго евро чакам да затворим гапа
и стискам палци
продължавам да стискам палци за втората
Коментар
Коментар