Първоначално изпратено от elkin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеМИРАНДИ, ще се опитам да ти го кажа като човек и спирам да се занимавам с тази тема.
Гледам особняк си, току що ти прелистих блога.
Тука има хора от по 10-12-15 години на пазара. Видели какво ли не, кризи, балони, каквото ти дойде на акъла.
Ние знаем, че не можеш да правиш по 100% на седмица, не можеш и 20% да правиш, иначе за 1-2 години всички пари на света ще са твои.
Да, може да успеш 1-2-3 седмици на някоя центова сметка, до 100-200 евро, но дотам. Рано или късно ще фалираш, по-скоро рано.
Та, спри да говориш глупости, пиши си за пазара щом ти е интересно, но няма пред кого да се правиш на важен, успяваш само да ни разсмееш, а с арогантността си прекаляваш. Дори ме накара да се обадя във форум, в който нямам желание да пиша.
Успех
п.с. Добре де, вчера се наслушах за тупаници, шамари и закани, нито едно мнение не беше изтрито, сега ми триете мненията за секунда. Спрете се малко, само гоните хората.
аз си ви уважам и хваля на поразия, ако не си забелязал. Но давам ви коментар с конкретни числа за седмично движение - пичът ми благодари, за което и ти се намесваш в чужд разговор да си говорим простотии - как да стане?
П.П. Не мога да отварям с центове позиция на платформата си - при валутите минимално е 10$, при златото 15$, при индексите 110$. С по-малко няма да ти даде да отвориш просто. Нагоре може.
Но ти по-добре знаеш с к'ва платформа денся - сигурен съм
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеОтишъл е да удвои акаунтаПосле ще ни пусне снимчица на печелившата сделка,а срещуположната губеща ще я скрие
Да не се притесняваш - не за друго
Коментар
-
Не разбирам от вълни но Сипито днес даде че даде...НО според вълните на Елиат ако пробие 15.58 означава че тренда от 1535 е неправилен и завършен....тоест е корекция ...тоест всичко от 669 е корекция...Може ли Елиат да е прав и да имаме нива под нивата от 2009....Половината къси ги оставих....за Ново дъно ....я късмет деЖивотът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНа 10 и 18 април, вероятно покачване на EUR/USD http://borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=81715
Ако не си съгласен с мен басове и облози само на ЛС , тенкюМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение....... Дори ме накара да се обадя във форум, в който нямам желание да пиша.
Успех
п.с. Добре де, вчера се наслушах за тупаници, шамари и закани, нито едно мнение не беше изтрито, сега ми триете мненията за секунда. Спрете се малко, само гоните хората.
Приятел, не се кОси за тъпотии... Има смисъл в казаното от теб, но не и във времената, в които живеем /все в това търсим оправданията/. Виждал ли си някъде обективно мнение и обективна дискусия?
Приемай нещата философски, отвисоко. Това ще се случи, когато не приемаш субективното отношение на някого тук като триене на твои мнения /постове/. Приеми това изтриване като шанс за запазване на нечии илюзии. Давам си сметка, че онова, което пишем - е ценно за нас, но не всички са на това мнение.
Иначе, ако опиташ да дадеш препоръки на служител в сайт /че гонят участниците си/ - просто нямаш шанс да сполучиш... Успех!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеМожеше да го кажеш много по-просто и кратко.
Е/Д е двойка с голяма воатилност и е само за професионалисти.
....защото: точно от волатилността на пазарите се печели /разбира се, може и да се губи, но това е осъзнато, още преди откриването на сметката/.
Мислех, че всички трейдъри вече са осъзнали тая елементарна логика. Именно Е/Д е и една от най-волатилните двойки. Няма как нещата да са други, освен ако човек /примерно/ си е поставил за цел да подобри рекорд за продължително запазване на акаунт, който след определено време /примерно няколко месеца/ остава при параметрите, които е имал с откриването на сметката.
Така, ако някой направи облог с някого за продължително съхраняван акаунт за определен брой открити позиции при високорискова игра, той би спечелил облога, ако търси валутните двойки с най-слаба волатилност. Ако облогът е достатъчно стимулиращ, защо да не бъде сключен? При такъв облог /ако изобщо има съгласни 2 страни за сключването му/ - рискът би бил доста по-поносим, сравнен с риска - при отварянето на позиции във волатилни двойки, особено в тия валути, с които основно се извършват голяма част от международните разплащания.
Успехи!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
МИРАНДИ, ще се опитам да ти го кажа като човек и спирам да се занимавам с тази тема.
Гледам особняк си, току що ти прелистих блога.
Тука има хора от по 10-12-15 години на пазара. Видели какво ли не, кризи, балони, каквото ти дойде на акъла.
Ние знаем, че не можеш да правиш по 100% на седмица, не можеш и 20% да правиш, иначе за 1-2 години всички пари на света ще са твои.
Да, може да успеш 1-2-3 седмици на някоя центова сметка, до 100-200 евро, но дотам. Рано или късно ще фалираш, по-скоро рано.
Та, спри да говориш глупости, пиши си за пазара щом ти е интересно, но няма пред кого да се правиш на важен, успяваш само да ни разсмееш, а с арогантността си прекаляваш. Дори ме накара да се обадя във форум, в който нямам желание да пиша.
Успех
п.с. Добре де, вчера се наслушах за тупаници, шамари и закани, нито едно мнение не беше изтрито, сега ми триете мненията за секунда. Спрете се малко, само гоните хората.Last edited by absfresh; 03.04.2013, 17:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнениеАйдее наштеее!
Марандич, ай почвай да се излагаш бре, глей ква фрупа фенове сме се събрали
Днес с какво ще ни забавляваш ърммм?Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНуфряк,
пак те е обезчестил ПазарЯт - усещам
П.П. Трупаш кат' пчеличка, а па ПазарЯт те нааква кат' слон, ърмм ..?
Още си на фаза колко е несправедливо това, налЕ?
И внимавай да не загори супътъLast edited by onufri; 03.04.2013, 17:27.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
И аз съм тука - има и пиене и чакам марандича да се включи по сериозноВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеЧовече,не си губи времето с този смешко
пак те е обезчестил ПазарЯт - усещам
П.П. Трупаш кат' пчеличка, а па ПазарЯт те нааква кат' слон, ърмм ..?
Още си на фаза колко е несправедливо това, налЕ?
Коментар
Коментар