мом4ета отивам да тренирам дано като се върна сме на по сносни нива.открити дълги съм 6те се 4уе
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениее то ако ще прави такива неща значи до 1.31
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениене ме притеснява,тактиката си я спазвам каквото иска да казва
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеЯсно, браво, внимавай сега ББ да не изръси някоя тъпотия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеаз сега съм дълги казвам 4е там продавам и от 1.2880 бои на 1.3030
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеА защо на 2840 не го купиш за 2920 и да си играш по пробива?
Само питам, не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеАнди, EURJPY е добре. Ама ти по-добре виж GBPJPY, е там е още по-хубава.
айде лека от мен.
по японско време, искам още една две фигури.не искам кой знае какво налеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениена 1.2920 ще скъся докъм 1.2890 и го оставям за 1.3030
Само питам, не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБаааа мааа му, удвоихте акаунтите Аз пък шамаросах още веднъж Дакс от 7878
Затваряйте дългите!!! Ще метем
Коментар
Коментар