IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• през 1.28 ще се минава задължително.можеби понеделник вторник

Коментар

• братлета 1.30 май няма да го видим скоро.

Коментар

• 500+ пипса Е/У !! това се казва излитане

Коментар

• Правете , струвайте , но да знаете , че трендът надолу ще продължи много скоро !!!
          Не е препоръка за заемане на позиция !!!!!
          Успех на всички , стига толкова от мен
          Мнението ми води до фалит !

Коментар

• пък за сериозна новина не се притесняваи все нещо ще се измисли

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
              ок радвам се за което ..успех
              хайде успех и при теб

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                хайде заради теб ще бъда и още по конкретен-----до 00.30-1.30 ве4е късата ми ще е история
                ок радвам се за което ..успех
                Pip master

Коментар

АМИ ти хубаво си ги имай предположенията ама на графиката няма нищо освен това споменах че от 1 до 30 мин имаш trend знаеш ли колко врътки ,чупки двойни върхове,рейндйове и там подобни трябва да се образуват и чак тогава да слиза .. за да вземе да слиза внезапно и рязко трябва някоя мн сериозна новина ..не дай боже да вземат да се образуват бичи флагове тогава още нагоре ще ходи
                  Леко с трендовете на 1 до 30 мин. В такъв интервал можеш да имаш само скалпинг. Тук индикатори, повярвай ми не важат. Все едно говориш за въздушни течения в надут балон, наистина! Утре има новини за безработицата САЩ, които горе долу ги знаем от броя на зетите от преди два или три дена излезе. От европа от друга страна ще има поредната порция шит. Единственото, което ме притеснява е че прогнозите са така занижени (за данните от ЕУ), че може и новините да излезнат " по-добри от очакваното"

Коментар

• не чакаи сигнали там.не са те които подсказват а те объркват

Коментар

АМИ ти хубаво си ги имай предположенията ама на графиката няма нищо освен това споменах че от 1 до 30 мин имаш trend знаеш ли колко врътки ,чупки двойни върхове,рейндйове и там подобни трябва да се образуват и чак тогава да слиза .. за да вземе да слиза внезапно и рязко трябва някоя мн сериозна новина ..не дай боже да вземат да се образуват бичи флагове тогава още нагоре ще ходи
                      хайде заради теб ще бъда и още по конкретен-----до 00.30-1.30 ве4е късата ми ще е история

Коментар

• АМИ ти хубаво си ги имай предположенията ама на графиката няма нищо освен това споменах че от 1 до 30 мин имаш trend знаеш ли колко врътки ,чупки двойни върхове,рейндйове и там подобни трябва да се образуват и чак тогава да слиза .. за да вземе да слиза внезапно и рязко трябва някоя мн сериозна новина ..не дай боже да вземат да се образуват бичи флагове тогава още нагоре ще ходи
                        Pip master

Коментар

• имам едни предположения и съмнения 4е след малко тръгва за надолу

Коментар

що си влязъл на късо имаш силен импулс и trend на 30,15,5 мин графика... видя ли нещо да се образува на тези графики което да показва че трябва да се скъсява Aми я си представи че утре с новините от U.S.А го качат с още две фигури ако не си преценил обема какво ще стане ...може и с новините утре да го свалят ще видим ..важни новини има утре както и да е успех с позицията ..дано излезе
                            на 1.2880 като стигне става дълга системата и да ходи каде реши.то вси4ко си показва

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                              ве4е съм къс до 1.2880

що си влязъл на късо имаш силен импулс и trend на 30,15,5 мин графика... видя ли нещо да се образува на тези графики което да показва че трябва да се скъсява Aми я си представи че утре с новините от U.S.А го качат с още две фигури ако не си преценил обема какво ще стане ...може и с новините утре да го свалят ще видим ..важни новини има утре както и да е успех с позицията ..дано излезе
                              Pip master

Коментар

• ТАТО казува за днеска 201 пипа стигат
                                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Working...
                                X