Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениенатири ме бря - женска работа -какво да правиш требе да се свиква
пп,прави се на девственица да го ева
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТато,да не те натири булката,че по никое време киснеш у Форума?
Да не забравиш да си вършиш съпружеските задължения(поне в началото ) , че врагът не спи
пп,прави се на девственица да го еваТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениене успя пазаря да мине над 3137 засега - върхът от четвъртъкя
пп.демек не хочить стоп возмить (3141)
пп.последен връх 1,31334
Да не забравиш да си вършиш съпружеските задължения(поне в началото ) , че врагът не спиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеE така те искам на линия ....стига меденият месец свъши
пп.демек не хочить стоп возмить (3141)
пп.последен връх 1,31334Last edited by ТАТО; 14.04.2013, 23:20.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнениеДобра вечер!За утре EUR/USD спускаме до 1,3086/60 и от там целим 1,3137/41.Без значение какво се случва в следващите 48 часа цел на системата е 1,3174 последвано 1,3209/23.За да се случат последните три числа/в ден 15/04/следим пробив на 1,3157.
п.п:всички числа се случват след 0ч, GMT.Това не е съвет за търговия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАко има заря в Северна Корея?
МармаладАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАко има заря в Северна Корея?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнениеДобра вечер!За утре EUR/USD спускаме до 1,3086/60 и от там целим 1,3137/41.Без значение какво се случва в следващите 48 часа цел на системата е 1,3174 последвано 1,3209/23.За да се случат последните три числа/в ден 15/04/следим пробив на 1,3157.
Коментар
-
Добра вечер!За утре EUR/USD спускаме до 1,3086/60 и от там целим 1,3137/41.Без значение какво се случва в следващите 48 часа цел на системата е 1,3174 последвано 1,3209/23.За да се случат последните три числа/в ден 15/04/следим пробив на 1,3157.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеЧудесен съвет за търговия.
Критерият за пейпала също е в десятката, предлагат го само стабилните брокери:
http://www.earnforex.com/paypal-forex-brokers/Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнениеЩо ме триете бре инвесторчетааа? Ми маранди иска да знае дали съм педал бре.
П.П. Пийни едно малко и се погледни колко си смешен отстрани, че Маранди ти е крив за нещо.
Пазарът е глобален и се оправяй ( ъъ .. и не ми пука къв си да ти кажа честно, че да ми го натякваш ).
Почваш да ми напомняш на Азис ( мангалчето ), дет' искаше да си сложи задника до паметника на Левски, за да покаже сексуална ориентация.
Ма, не ми пука да ти кажа ли .. ( честно ).Last edited by marandi; 13.04.2013, 20:06.
Коментар
Коментар