Първоначално изпратено от nikipet
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение1.3300 ще видим , Хирурга го каза , кажи ми колко можеш да чакаш
Месец устройва ли те , с няколко изключенияКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеВиждам ,че имаш сходни сделки с моите , да не излезеш
и ти някой бг колега от международните конкурси
Пу тва Дакси - лоша работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеХайде повеече хора в дълги че да го изсипят надолу по-бързо..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеХайде повеече хора в дълги че да го изсипят надолу по-бързо..
и ти някой бг колега от международните конкурсиМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеКо' е Туй мечка Ва ?Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеМечетата подлъгват бичетата в гората след малко като се себерът повече ще ги изядът със замах... Изберете страната на мечетата не позволяваите да бъдете изядени..Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikipet Разгледай мнениеИма вероятност от тук, най- много от 1.2940-50 да потеглим с цел 1.33. Това трябва да е С вълна на корекцията на спускането от 1.37. С това слизане е вероятно да завърши B вълна. Аз ще се възползвам и ще се пробам от по-ниско със стоп 1.289 с цел 1.32-33.
Ха-ха!.
Коментар
Коментар