IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнение
    така като гледам май няма да успеете с късите скоро 1.31 ще направи АХХА
    На пук на теб къса 5 лота от 3075 стоп на 3088
    Който ме слуша фалира.

Коментар

• така като гледам май няма да успеете с късите скоро 1.31 ще направи АХХА
      Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Аз си прибирам загубите! Бързо,веднага!eek:
        chef

Коментар

• Спекуланти, интриганти,
          ...на антидепресанти!

Който има прибира,
          който няма умира!
          chef

Коментар

• И от тези нива ако не започне да скъсява играта става сложна....
            Който ме слуша фалира.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=EiNbe2QRS8k
              Last edited by Хирурга; 25.04.2013, 15:09.
              Който ме слуша фалира.

Коментар

• Очаквах вчера и днес засилване на мечия пазар при EUR/USD и пуста лакомия доста си увеличих позициите от 1.3060 и от 1.2990 В момента съм поел вода и ако пазарът не обърне в някой от следващите часове, съм си приготвил формички с лед в хладилника + бутилка минерална Хисар за да си пийна студена вода след пердаха който ям днес

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                  Не видя ли, че тъпоъгълния конус пресече третата линия на втория квадратен триъгълник, който с трендподаващата развя флаг към фибоначито на пивота - от това се случи
                  , хехехе
                  ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Златото направи двоен връх ако се задейства си заслужава риска от къса която ще направи поне 200% доходност на сделката до края на деня.... Аз лично съм къс загубата ми няма да е голяма ако случайно пробие 1447.90
                    Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                      сега някой техничар да ми обясни,какво се случи с лирата в 11:30
                      технически а не фундаментално
                      Не видя ли, че тъпоъгълния конус пресече третата линия на втория квадратен триъгълник, който с трендподаващата развя флаг към фибоначито на пивота - от това се случи
                      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Как въобще може да мислиш толкова еретично

Не ти ли е ясно,че техниката може да обясни всеки фундамент
                        естествено
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Как въобще може да мислиш толкова еретично

Не ти ли е ясно,че техниката може да обясни всеки фундамент
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Bullish Inside Bar на дневна, който "даде" доста бързо
                            Яд ме е, че влязох с малко обемче, но това са най-бързите ми 100 пипса.
                            И продължава, простака му с простак ...
                            http://charts.mql5.com/1/411/gbpusd-...markets-as.png
                            Last edited by Dr.Pips; 25.04.2013, 13:17.
                            Efforts and courage are not enough without purpose and direction.

Коментар

• излага се затварям 50% от късата няма да се получи голямото падане май.
                              Който ме слуша фалира.

Коментар

• сега някой техничар да ми обясни,какво се случи с лирата в 11:30
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X