Първоначално изпратено от Хирурга
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВутеТо Разгледай мнениеОт сега ли се почнахте с пийнието
Аз го влизам с едно късно прасенце, стоп на 4-тото ребърце, лимит 2,5 литра виноПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеКъсо БСП,ДПС и ГЕРП,без стоп,с целия акаунт.Евентуално хедж през Долар/Йена.Леки притеснения за полазване от пълзяща средна.Проста,но средна.
Аз го влизам с едно късно прасенце, стоп на 4-тото ребърце, лимит 2,5 литра виноLast edited by ВутеТо; 30.04.2013, 13:07."Я моем копам,моем и да не копам..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКо прайте уа? Дайте да издрънкам една демо сделка
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеРавнище на безработица-Март 4.1% предишна стойност 4.3%Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение07:41. Япония. Производството на автомобили спадна със -16.4% на годишна база
Добро утро! Как мислите ще има ли дълбока корекция в долар Йена или няма да дадат възможност на късите да затворят на добра печалба?Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение07:41. Япония. Производството на автомобили спадна със -16.4% на годишна база
Добро утро! Как мислите ще има ли дълбока корекция в долар Йена или няма да дадат възможност на късите да затворят на добра печалба?
Коментар
Коментар