IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://translate.google.bg/translate...ed=0CC4Q7gEwAA Ima material s prognozata na JP Morgan
    Last edited by PLP; 07.05.2013, 19:59.

Коментар

• Тия пари от печатниците объркват нещата на всеки разумен фундамент. Та въпроса е колко ще го помпат още и дали ще издържим ние до тогава.[/QUOTE]

Трудно е разбира се да се прогнозира точния момент. Потребителското доверие е на дъното. Пари има много, но те реално не работят. Класическа схема на раздуване. Спекулата при ценните метали също е голяма. В един красив момент ще се събудят с идеята, че акциите няма как да се търгуват на тези нива, а същевременно консуматорите да губят покрива над главите си и да се чудят как да си платят сметките, а и хляб трябва. Такива работи. Мнозина привиждат неизбежна хиперинфлация и сериозен ръст на златото. Има логика в това, но има и много други варианти. Изтегляне на ликвидност под една или друга форма в даден момент също не е за пренебрегване. Ще поживеем, ще видим.

Поздрави и успехи!
      NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Дакс е волатилен индекс и +/- няколко % не го бъркат.
        Това което се случва в момента е резултат от слухове, спекулации и
        нищо реално черно на бяло. Икономиката е на прага на рецесия. Имаме
        поредно намаляване на лихвата и увеличаване на паричната маса. Резултати
        за икономиката обаче няма. безработицата е на върхови нива (като цяло за европа). Инфлацията е на нездравословни равнища. А някои "анализатори" прекалено бързо "забравиха" за дълговото бреме. Полемиката около Кипър също никак не е за пренебрегване. Че там освен за опитни мишлета ги използваха и за редица геополитически интереси. Все хууууубавини. Винаги идва момента за сметката обаче. Та те така.

Тия пари от печатниците объркват нещата на всеки разумен фундамент. Та въпроса е колко ще го помпат още и дали ще издържим ние до тогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
          Колега,
          Канала на месечна е 8428.

Дакс е волатилен индекс и +/- няколко % не го бъркат.
          за икономиката обаче няма. безработицата е на върхови нива (като цяло за европа). Инфлацията е на нездравословни равнища. А някои "анализатори" прекалено бързо "забравиха" за дълговото бреме. Полемиката около Кипър също никак не е за пренебрегване. Че там освен за опитни мишлета ги използваха и за редица геополитически интереси. Все хууууубавини. Винаги идва момента за сметката обаче. Та те така.

Поздрави и успехи!

И аз съм на това мнение-ама този кух оптимизъм-никога не е бил толкова напипирижен

Ще се разпродаде после за нула време-май месец кешират!
          Не вярвам да пренебрегнат и тези Устои-все едно да няма коледно рали
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
            8670kanala na kese4na
            Колега,
            Канала на месечна е 8428.

Дакс е волатилен индекс и +/- няколко % не го бъркат.

Поздрави и успехи!
            NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
              8670kanala na kese4na
              Лошо-не издържам толкова-пак требе да вкарвам кинти

Коментар

• 8670kanala na kese4na

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                  Скоро, по - скоро отколкото очакват дузина
                  уважавани икономисти.

Поздрави и успехи!
                  Pfuuu

Чул та Бог,че не останаха средства и нерви.

П.с. днес добявях средства към сметката

Commerzbank ще поиска от акционерите си в средата на май капиталът да бъде увеличен с още 2,5 млрд. евро, за да изплати оставащото участие на държавата и на Allianz.

Ей тва може да бутне работата леко
                  Last edited by hemilio; 07.05.2013, 16:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Не знам дъл има спиране тва нящо
                    Скоро, по - скоро отколкото очакват дузина
                    уважавани икономисти.

Поздрави и успехи!
                    NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      Мамуне сопри Даксо , че нема да останат кинти за пустата Америка.
                      Не знам дъл има спиране тва нящо

Коментар

• Влачите ли
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Добро утро!

Хайде мятайте се -аз като ви хортувах за къс Австалиец

Потегли

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                            hemilio ти ТАТОвото какво речи за Щатите ? виза ли имаш или спечели зелена карта ,че ТАТО бърже забравя ?
                            Отивам Тато на разходка само да видя пустия Уол Стриит.
                            След 20 дена заминавам.

Мамуне сопри Даксо , че нема да останат кинти за пустата Америка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнение
                              Синьото е само едно - бюлртина 27
                              А иначе съм в БГ в момента. Стартирах нов проект в Германия и съм изцяло фокусиран върху него в момента. Сайта стартира сравнително силно, но в следващите 3-4 месеца ще си скъсам задника от работа за го разработя.
                              Успех!

Коментар

• Синьото е само едно - бюлртина 27
                                А иначе съм в БГ в момента. Стартирах нов проект в Германия и съм изцяло фокусиран върху него в момента. Сайта стартира сравнително силно, но в следващите 3-4 месеца ще си скъсам задника от работа за го разработя.

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Oooo Петре, къде се губиш? Има ли гнило в Дания? Абе кво стана със синята идея бре?
                                Двайсе и кусур години гласувам в синьо, ся тези не ги познавам
                                Ай сиктир, аман от "специалисти"

Коментар

Working...
                                X