IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
    Като цяло евро/долар е влязло в много гаден рейндж и всякакви новини и изказвания не влияят повече от няколко часа. Така че дори и да окаже въздействие не вярвам да е за повече от ден. Лично аз може би ще поема риска да го отиграя.

Според мен за сега евро/долар-а се движи уверено към 1.14ХХ.....

Успех.....
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

• Като цяло евро/долар е влязло в много гаден рейндж и всякакви новини и изказвания не влияят повече от няколко часа. Така че дори и да окаже въздействие не вярвам да е за повече от ден. Лично аз може би ще поема риска да го отиграя.

Коментар

• Здравейте.....,смятате ли че ще има ефект от изказването на представителите на ФОМС през тази седмица.....?
        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
        Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
          За да тръгне стабилен тренд трябва да има критична зона на основният тренд прикъсната... А това става винсги след едно последно исплюване на даден тренд ... Тоеес в случая очаквам ново дуно ... Както и смятам че корекцията тоест рейнджа за изсчерпан и зона 1.15 за зона на начало на късите.
          http://www.investor.bg/evropa/334/a/...-kriza-202847/ Постоянно изненади....тотален хазарт е това

Коментар

• За да тръгне стабилен тренд трябва да има критична зона на основният тренд прикъсната... А това става винсги след едно последно исплюване на даден тренд ... Тоеес в случая очаквам ново дуно ... Както и смятам че корекцията тоест рейнджа за изсчерпан и зона 1.15 за зона на начало на късите.
            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
              Подкрепям! И затова засега - само на малки графики.
              Три месеца е много време ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                Според мен поне до края на годината не мисля, че ще приключи рейнджа.
                *Не е препоръка.
                Подкрепям! И затова засега - само на малки графики.
                http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                  Големи надежди и аз възлагах, че бях пуснал дълга, ама си ...
                  Тоя гаден рейндж още не е свършил.
                  Според мен поне до края на годината не мисля, че ще приключи рейнджа.
                  *Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                    Днес деня ако приключи над 1.13 ще е показателно за възходящо движение.

Успех на всички.
                    Големи надежди и аз възлагах, че бях пуснал дълга, ама си ...
                    Тоя гаден рейндж още не е свършил.
                    Last edited by chronos; 25.09.2015, 17:06.

Коментар

• Risk OFF
                      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Имаш в предвид че утрешния ден ще започне с изказването на Йелън,защото докато си нагласи микрофона и чукнало първата минута от утрешния ден.

Успех на всички.
                        Каквото съм имал в предвид съм го казал

Fed Yellen says she expects a rate hike later this year - Та това е "днешният" ден

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                          Днес денят ще приключи с изявление на Йелън - така, че показателното ще е как ще започне следващия

Успех!

Имаш в предвид че утрешния ден ще започне с изказването на Йелън,защото докато си нагласи микрофона и чукнало първата минута от утрешния ден.

Успех на всички.

Коментар

Успех на всички.
                            Днес денят ще приключи с изявление на Йелън - така, че показателното ще е как ще започне следващия

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                              После ще има декември на заседанието.....,после.....на заседанието и т.н. и т.н. и т.н......

Успех на всички.
                              Last edited by Novakat; 24.09.2015, 23:11.

Коментар

• USD достигна 15-годишен връх спрямо NOK след неокачваното понижение на лихвата в Норвегия

Коментар

Working...
                                X