IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От 1.30 дълго влизам аз , пък незнам
    Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
      Извинявай, че не го разбрах. Би ли дал малко повече подробности?
      В други форуми твърдят че Bank of Japan са интервенирали вчера с продажба на йени за долари като част от пакета от мерки в QE програмата им. Това е дало тласък на скока и на засилването на доларовия индекс и противположното движение на EURUSD. Също те правят огромни печалби в баланса си от операции на валутните пазари.

Коментар

• TATO,

...купоня започва...ша та пишем нередовен...

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
          Останал съм с впечетлението ,че влизаш само на СиП.Малеееееееее,сега да не ме погнеш с ВИНКЕЛО
          няма,айде от мен да мине.нямам позиции в ДАКСА.влизах му (рязко) и дълги и къси,но то се мятка,като лай..на книжкасамо дървета взех.не го пипам,въпреки,че ми е ясна посоката
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
            Oткак МАМУН спря да го натиска
            надоле на ДАКСО му е широко
            около ВРАТО!!!
            Ееее те това си е самата истина. Докато го опъвах, не смееше да се кикерчи. Качва, качва, изморява се и пада, а аз бера банане

Коментар

• Вчера затворих късия DAX на малко загуба и снощи влязох на лонГ при Убавия спаД ....ама с малък обем ПУу !
              Та искарах за едно кафе
              "Я моем копам,моем и да не копам..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Няма спиране. Мамата си е евало Аз много добре се изнизах по търлъчки
                Германците, както и холандците между впрочем са доказали
                нееднократно принадлежността си към маниерите на жените с леко поведение.
                Ще видм какво ще измъдрят, Но преди евентуален поход към 9+ ще тестват 8. Вероятно и до 7 950. Там някъде ще се реши посоката поне според мен.

Поздрави и успехи!
                NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                  мен що не ме броиш за ХОРА
                  Останал съм с впечетлението ,че влизаш само на СиП.Малеееееееее,сега да не ме погнеш с ВИНКЕЛО
                  Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Oткак МАМУН спря да го натиска
                    надоле на ДАКСО му е широко
                    около ВРАТО!!!
                    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Ами то аз в този форум досега не съм видял някой да влиза дълъг на ДаксИ хора извън форума,които познавам и търгуват Дакс все влизат на късо.Което ми е странно,честно казано.
                      мен що не ме броиш за ХОРА
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Ами то аз в този форум досега не съм видял някой да влиза дълъг на ДаксИ хора извън форума,които познавам и търгуват Дакс все влизат на късо.Което ми е странно,честно казано.

Коментар

• Ами то аз в този форум досега не съм видял някой да влиза дълъг на ДаксИ хора извън форума,които познавам и търгуват Дакс все влизат на късо.Което ми е странно,честно казано.
                          Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                            Има ли къси на DAX?
                            Дам!

NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Има ли къси на DAX?
                              Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Добро утро на всичкото трейдър!

Паунда и долара удариха швейцареца!
                                Дали и еврото няма да изригне?
                                Last edited by cheff; 10.05.2013, 11:40.
                                chef

Коментар

Working...
                                X