If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Извинявай, че не го разбрах. Би ли дал малко повече подробности?
В други форуми твърдят че Bank of Japan са интервенирали вчера с продажба на йени за долари като част от пакета от мерки в QE програмата им. Това е дало тласък на скока и на засилването на доларовия индекс и противположното движение на EURUSD. Също те правят огромни печалби в баланса си от операции на валутните пазари.
Останал съм с впечетлението ,че влизаш само на СиП.Малеееееееее,сега да не ме погнеш с ВИНКЕЛО
няма,айде от мен да мине.нямам позиции в ДАКСА.влизах му (рязко) и дълги и къси,но то се мятка,като лай..на книжкасамо дървета взех.не го пипам,въпреки,че ми е ясна посоката
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Няма спиране. Мамата си е евало Аз много добре се изнизах по търлъчки
Германците, както и холандците между впрочем са доказали
нееднократно принадлежността си към маниерите на жените с леко поведение.
Ще видм какво ще измъдрят, Но преди евентуален поход към 9+ ще тестват 8. Вероятно и до 7 950. Там някъде ще се реши посоката поне според мен.
Ами то аз в този форум досега не съм видял някой да влиза дълъг на ДаксИ хора извън форума,които познавам и търгуват Дакс все влизат на късо.Което ми е странно,честно казано.
мен що не ме броиш за ХОРА
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Ами то аз в този форум досега не съм видял някой да влиза дълъг на ДаксИ хора извън форума,които познавам и търгуват Дакс все влизат на късо.Което ми е странно,честно казано.
Няма спиране. Мамата си е евало Аз много добре се изнизах по търлъчки
Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар