От 1.30 дълго влизам аз , пък незнам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеИзвинявай, че не го разбрах. Би ли дал малко повече подробности?
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеОстанал съм с впечетлението ,че влизаш само на СиП.Малеееееееее,сега да не ме погнеш с ВИНКЕЛОИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеOткак МАМУН спря да го натиска
надоле на ДАКСО му е широко
около ВРАТО!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНяма спиране. Мамата си е евало Аз много добре се изнизах по търлъчки
нееднократно принадлежността си към маниерите на жените с леко поведение.
Ще видм какво ще измъдрят, Но преди евентуален поход към 9+ ще тестват 8. Вероятно и до 7 950. Там някъде ще се реши посоката поне според мен.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениемен що не ме броиш за ХОРАВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНяма спиране. Мамата си е евало Аз много добре се изнизах по търлъчки
надоле на ДАКСО му е широко
около ВРАТО!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеАми то аз в този форум досега не съм видял някой да влиза дълъг на ДаксИ хора извън форума,които познавам и търгуват Дакс все влизат на късо.Което ми е странно,честно казано.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеАми то аз в този форум досега не съм видял някой да влиза дълъг на ДаксИ хора извън форума,които познавам и търгуват Дакс все влизат на късо.Което ми е странно,честно казано.
Коментар
Коментар