IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей , аз тая вечер нацяло ви забравих , стискам още късите , вероятно до утре или
    най-късно сряда/четвъртък , след това каса на всичко и пак отначало , само че
    в другата посока
    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• къси на борда
      Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
      Къси на лева

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
        Къси на лева

...май и благородните метали са в тая посока...
        If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Къси на лева
          Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Is that posible
            Ако до 1 (една) година не тръгне икономиката ще искаме спасителем заем както Кипър и Гърция. А за да напраим хиперинфлация требе да счупим валутния борд.
            chef

Коментар

• Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнение
              Сценария е да изтеглим седем цифрен кредит и да предизвикаме хиперинфлация!
              Is that posible
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Сценария е да изтеглим седем цифрен кредит и да предизвикаме хиперинфлация!
                chef

Коментар

• Май сценария включва президентска република до 2-3 години
                  това не беше за тука, а за Политика. А относно форекса - нищо се не знае - може нагоре, може надоле, а може и игра в центъра или един вид патова ситуация, като в сегашните избори
                  Last edited by itso78; 13.05.2013, 00:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                    Мдаа, ол-ин е мн рисковано трейдване
                    Тъй беше горе долу , ама нали се сещаш че се гони процентна доходност .
                    Такива неща на риъла не правя нивгаш , там ей така както ТАТО ви каза ,
                    повече поръчки с малък обем , така се търгува на дейли или на H4

Коментар

• Олл ин е добра стратегия, ако има награди в играта
                      Ама трябва да се съберем 8 или 16 души

Коментар

• ти си извънземен, тебе те знам
                        аз говоря за нормалните хора
                        Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Аз правя. Обемът на сделките ми никога не надвишава сметката. И не се оплаквам.
                        КОСМАРЛАК

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                          мдаа, ол-ин е мн рисковано трейдване,
                          нещо което с риъл ресурс надали някой прави...
                          гледам на 08.04 дроудаунът ти
                          надхвърля 40% -отървал си кожата
                          на косъм
                          Аз правя. Обемът на сделките ми никога не надвишава сметката. И не се оплаквам.
                          КОСМАРЛАК
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• мдаа, ол-ин е мн рисковано трейдване,
                            нещо което с риъл ресурс надали някой прави...
                            гледам на 08.04 дроудаунът ти
                            надхвърля 40% -отървал си кожата
                            на косъм

Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                            Оставиха я за последния момент , факт ! Принципно очаквах да си пада еврото
                            плавно по някакво каналче там ама и така става Тия ден-два за които говоря , че
                            ще изчакам , принципно трябва да са с наклон надолу , но имайки предвид по моя
                            анализ за предстоящо покачване става малко рисковано и една 4 часова свещ през
                            деня да върне рязко нагоре и ще ми стопи печалбата , случвало се е

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Няма ли да изчакаш корекцията?
                              Оставиха я за последния момент , факт ! Принципно очаквах да си пада еврото
                              плавно по някакво каналче там ама и така става Тия ден-два за които говоря , че
                              ще изчакам , принципно трябва да са с наклон надолу , но имайки предвид по моя
                              анализ за предстоящо покачване става малко рисковано и една 4 часова свещ през
                              деня да върне рязко нагоре и ще ми стопи печалбата , случвало се е

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                                Добро утро , с пожелания да си изкарате едно ей такова лято
                                http://www.youtube.com/watch?v=W7pbayiZAsU

ПП. В понеделник вероятно затварям всички къси позиции , стоя си на задника
                                ден - два и започвам с дългите . Имайте предвид подписа ми преди всичко !
                                Няма ли да изчакаш корекцията?
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X