Кризааааааааааааа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
Е така се прави сега затварям, че като пиша тук ми е на карък.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеот месеци насам играя с къси - евро-долар. усреднявах и все ми се получаваше да затворя на + така-за спорта - до вчера.
снощи, след 22 ми се стори, че ще ходи нагоре, ама нали не купувам евра, доста се чудих, накрая се престраших и отворих за нагоре. наистина тръгна нагоре, после - като взе да пада, после - още повече... и така...
сега пък почна да се качва...иди ги разбери тия движения..., т.е. - оставам си на дълги - каквото излезе-утре ще правим равносметка.
успехи!Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
от месеци насам играя с къси - евро-долар. усреднявах и все ми се получаваше да затворя на + така-за спорта - до вчера.
снощи, след 22 ми се стори, че ще ходи нагоре, ама нали не купувам евра, доста се чудих, накрая се престраших и отворих за нагоре. наистина тръгна нагоре, после - като взе да пада, после - още повече... и така...
сега пък почна да се качва...иди ги разбери тия движения..., т.е. - оставам си на дълги - каквото излезе-утре ще правим равносметка.
успехи!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеотиваме веке на 2787Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеTATO,
...дека си бря...злазяй веке....
таз 4 ка май приключи...да се стягаме за 5 ца на юг...ко ша кеаш по въпросЪтТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнениеТребе да се денси и нагоре и надолу, както казва Маранди.
Тоя човечец дека се загуби?
Да не прескочил у друг форум?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар