Добро утро Анди аз купувам иени над 100.55 за сега продавам а еуро и гбп купувам да видим каква ще стане
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТато преди пускаше ракетите ...сега го нема и тиа се ебават ....Къде си бе Тато
поздрави КотакТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Подчертавам последното изречение:
USD/JPY rises to 100.25/30
Briefing the technicals, the pair is operating at +0.73% in these moments at 100.25/30. The USD/JPY will eventually face resistance at 100.44, onto 101.51, and finally 102.30. Alternatively, a movement lower will enable support 98.58, then 97.79, and finally 96.72, calculates the Mataf.net analyst team.
According to Tim Riddell, Head of Global Markets Research at ANZ, “The extent of USD/JPY rebounds will be key in determining how long the retracement phase may last. If mild, the much-awaited consolidation should continue. If rebounds break above 100.60, definitely 101.30, beware an early return to JPY weakness.”Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеЩе видим ли 1.55 до март 2014 ..... а защо и не по раноПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеАко няма гражданска война е възможно да си продал дъното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от кроки Разгледай мнениепродадох малко турска лира
как мислите, какво ще се случи с турската лираНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
Коментар