Първоначално изпратено от ВУЙЧО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеНякой с повече опит би ли дал някакво предположение евро/долар на къде ще отиде до края на седмицата и има ли възможност да мине 1,335 според него?
имаш добре очертана тренд линия, което си е съпротива,тренда поне засега си е нагореLast edited by turbalan; 12.06.2013, 00:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение10 дена ги държах и прибрах 1600пипоняка общо
проблем едно уиски/водка , като чукнем 1.3500Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеДнес да ги беше отворил - Курода се изказа и гледай какво става
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеимах къси евро/йена и ози/йена, ама тях ги затворих вчераПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеииииЕни не търгуваш ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеаз затворих дългите евра, и сега съжалявамИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениедобра вечер,тарикати
КЪРТИТЕ ли манги
Коментар
-
Първоначално изпратено от turbalan Разгледай мнениеКога излиза решението на съда?,днес е изслушването, а решението е утре ли? ех..що не съм съдия... щях да си отворя малка позицийка
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеЩо не изчакаш резултата от Карлсруе - Братска война в Карлсруе
Коментар
-
Мисля на всеки е ясна тази постановка между "братята" , германия се стреми да управлява европа мислиш ли че ще я напусне , все едно наще 240 маймуни да избягат на някъде и да не се натискат да управляват повече щот било някъкси незаконно това което вършат , ми не е ли по добре да позаобиколим закона или да си го променим в полза която ни е угодна все пак законите се пишат и променят от същите тия "братя" и техните "брат'чеди"Звездите ми го говорят ???
Коментар
Коментар