IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• добро утро.някаква тропканица се е заформила при иЕната.мисля за едно късо nzd/jpy но само си мисля, за сега
    Емиле до къде я докара с индексите.дебна, дългите при сипа
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Добро утро!
      Имам чувството, че всичкото трейдър е на море!
      chef

Коментар

• За евро/долар. според MACD все още сме в бичи тренд. Нивото 61.8 по Фибоначи спря спада на еврото. Очаквам корекция нагоре защото еврото на дейли е свръхпродадено, а все още е в бичи настроения!

Ето линка на техниката! http://www.mql5.com/en/charts/441891...ral-markets-as
        chef

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
          Не зная какви новини се чакат,но вкъщи стана някакво течение и разни бележки се разлетяха.Навеждам се да събирам,няма изправяне.През това време минали и през стопа.

Пих некъв Диклофенак,сега се ослушвам.
          Хахах, като не са те хванали наведен изотзадзе

Не се мъчи, потърси някой да те подръпне.
          Last edited by модератор; 24.06.2013, 18:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение
            какъв е тоя спек,няма търговия,да не се чакат някакви новини
            Не зная какви новини се чакат,но вкъщи стана някакво течение и разни бележки се разлетяха.Навеждам се да събирам,няма изправяне.През това време минали и през стопа.

Пих некъв Диклофенак,сега се ослушвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
              Добър ден

Дълго Е от 1.3087 до 1.3139,стоп дъно.
              какъв е тоя спек,няма търговия,да не се чакат някакви новини

Коментар

• Добър ден

Дълго Е от 1.3087 до 1.3139,стоп дъно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                  таргет на флага 2997
                  Абе я ми кажете как така ги определяте тези таргети. Имам чувството, че се събуждате някоя сутрин и първото число за което се сетие Ви е таргет. Явно имате много силна връзка с невидимите сили на вселената.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                    Е, като "играеш" с добавки, то тогава вместо да са безкрайни ги хеджирай...

Добра седмица въпреки, че я проспах в началото.

Хубав уикенд на всички

В интерес на истината - добавките ми не са безкрайни, което означава, че не правя повече от една добавка, когато пазара не е в моята посока. От друга страна - за мен хеджирането е един мит, с който човек може да затъне още по-зле. Всяко хеджиране товари гаранционната сума /мой извод/.

Горното споделям от опита си, когато няколко месеца влачих една хеджираща двойка, която бях отворил само заради идеята за хеджа. Затворих я на малък плюс, но постоянно си давах сметка, че рискът е доста висок. Изводът ми беше, че ефектът ЗА МЕН е минимален, но всеки приема своя стратегия...

Всеки може /и е задължително/ сам да определя стратегията си. Именно, затова избягвам да давам съвети, защото всеки най-добре познава състоянието си на пазара.

Не зная, дали тук има и посредници, които работят с чужди пари - лошо няма. Тогава нещата са още по-различни...
                    If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                      Извинявай, ама нямам нищо общо с един най-обикновен прочит на онова, което са писали много преди мен. Мерси - от тяхно име... Всъщност, ако човек играе /БУКВАЛНО ИГРАЕ/ - може нещата да се развиват в "неговата" посока..., но зная, колко личини драми се крият зад една такава "игра" с реални средства...

Истината е една-единствена: ВСИЧКИ СМЕ кухи лейки по отношение на пазара...

п.п. ИГРАТА е както навсякъде в живота. Не зная защо, случващото се тук се приема драматично в много от случаите. Товарим се излишно с негативи, именно, защото ИГРАЕМ, без да отчитаме риска, без да се замисляме, примерно - когато увеличаваме до безкрай риска с добавките. Пазарът е неуловим и ВИНАГИ МОЖЕ да обърне посоката.

Със здраве!
                      Е, като "играеш" с добавки, то тогава вместо да са безкрайни ги хеджирай...

Добра седмица въпреки, че я проспах в началото.

Хубав уикенд на всички
                      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• таргет на флага 2997
                        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                          винаги има нужда от конструктивна опозиция
                          Така де, мисли си че е хванал господа за винкела

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                            мамун и космарлака да се строят в две редици,ще ми дават обяснения,защо в редките моменти в които ръся мозък, ме гаргарят
                            а
                            винаги има нужда от конструктивна опозиция

Коментар

• мамун и космарлака да се строят в две редици,ще ми дават обяснения,защо в редките моменти в които ръся мозък, ме гаргарят
                              а
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Ей най-сетне дойде тая Кризаааа
                                Звездите ми го говорят ???

Коментар

Working...
                                X