If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
добро утро.някаква тропканица се е заформила при иЕната.мисля за едно късо nzd/jpy но само си мисля, за сега
Емиле до къде я докара с индексите.дебна, дългите при сипа
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
За евро/долар. според MACD все още сме в бичи тренд. Нивото 61.8 по Фибоначи спря спада на еврото. Очаквам корекция нагоре защото еврото на дейли е свръхпродадено, а все още е в бичи настроения!
Не зная какви новини се чакат,но вкъщи стана някакво течение и разни бележки се разлетяха.Навеждам се да събирам,няма изправяне.През това време минали и през стопа.
какъв е тоя спек,няма търговия,да не се чакат някакви новини
Не зная какви новини се чакат,но вкъщи стана някакво течение и разни бележки се разлетяха.Навеждам се да събирам,няма изправяне.През това време минали и през стопа.
Абе я ми кажете как така ги определяте тези таргети. Имам чувството, че се събуждате някоя сутрин и първото число за което се сетие Ви е таргет. Явно имате много силна връзка с невидимите сили на вселената.
Е, като "играеш" с добавки, то тогава вместо да са безкрайни ги хеджирай...
Добра седмица въпреки, че я проспах в началото.
Хубав уикенд на всички
В интерес на истината - добавките ми не са безкрайни, което означава, че не правя повече от една добавка, когато пазара не е в моята посока. От друга страна - за мен хеджирането е един мит, с който човек може да затъне още по-зле. Всяко хеджиране товари гаранционната сума /мой извод/.
Горното споделям от опита си, когато няколко месеца влачих една хеджираща двойка, която бях отворил само заради идеята за хеджа. Затворих я на малък плюс, но постоянно си давах сметка, че рискът е доста висок. Изводът ми беше, че ефектът ЗА МЕН е минимален, но всеки приема своя стратегия...
Всеки може /и е задължително/ сам да определя стратегията си. Именно, затова избягвам да давам съвети, защото всеки най-добре познава състоянието си на пазара.
Не зная, дали тук има и посредници, които работят с чужди пари - лошо няма. Тогава нещата са още по-различни...
Извинявай, ама нямам нищо общо с един най-обикновен прочит на онова, което са писали много преди мен. Мерси - от тяхно име... Всъщност, ако човек играе /БУКВАЛНО ИГРАЕ/ - може нещата да се развиват в "неговата" посока..., но зная, колко личини драми се крият зад една такава "игра" с реални средства...
Истината е една-единствена: ВСИЧКИ СМЕ кухи лейки по отношение на пазара...
п.п. ИГРАТА е както навсякъде в живота. Не зная защо, случващото се тук се приема драматично в много от случаите. Товарим се излишно с негативи, именно, защото ИГРАЕМ, без да отчитаме риска, без да се замисляме, примерно - когато увеличаваме до безкрай риска с добавките. Пазарът е неуловим и ВИНАГИ МОЖЕ да обърне посоката.
Със здраве!
Е, като "играеш" с добавки, то тогава вместо да са безкрайни ги хеджирай...
Коментар