добри къси за котара
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеПробвай с EUR/JPY по-бързо ще ти излезе МК или лимита
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеПробвай с EUR/JPY по-бързо ще ти излезе МК или лимита
не го набутвай, че ще изреве веднага
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеАз не съм сложил стоп на нито една покупка или продажба на долар спрямо евро. Имам три пакета, които чакам от два месеца, впрочем. И май ще чакам още достаПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеами то не е толкова сложно,въпроса е да имаш желание и да ти доставя удоволствие
не да гониш ценови цели
Аз съм така на борсата - не гоня цени а само Михаля....
Още едно "удоволствие" ще ми дойде много...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАз си мислих за 8ст....
От 50 активни на Форекса, само двама печелите - ти и Стамбата....За трети място няма...
Аз си менкам на 6м и година....Празно няма...малко, но без риск...
не да гониш ценови цели
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениео,чичо,чух че дивидент щели да ти дават от 4ст
а бре ти и форекс ли джиткаш?
От 50 активни на Форекса, само двама печелите - ти и Стамбата....За трети място няма...
Аз си менкам на 6м и година....Празно няма...малко, но без риск...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСтреснати и очаровани от победният ти ход.....
а бре ти и форекс ли джиткаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениехи-хи
как сте бре момци?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениецели се в 1.3082 подмине ли го целта му е нагоре за онуй там дето си го мислите 1.35
ма нема да стане
1.3080 и от там надоле за 1.29
сладури
как сте бре момци?
Коментар
Коментар