IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнение
    еврака уТепа
    горкото не може и 100 пипа корекция да направи, много е изтормозено..да видим 1,275 дали ще го подпре

Коментар

• еврака уТепа
      Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Затворено дълго и.....разглеждане на чартове

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Аз денся без стопове,ако усетя дебелия , бягам,ако не-усерявам
          В битието съм с лабави спирачки,поне тук от време на време да слагам

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Бих могъл да се сърдя онли на себе си, ма т'ва е друга тема.

Ся идват месеците на отпуските - евро традиционно кляка, ма има избори скоро и дебелата Меркел шъ съ мъчи да го помпи.

П.П. Паунд имам пуснат ордер на 1.47 - лакомията е голяма раултъ, налЕ?

По принцип ще лашкат пазарЯ и повече внимавайте с стоповете как ги управлявате.

Накратко ще ви приспиват почти без движение и после ще си ходят на където си искат уж случайно да оберат стоповете на баламите.

Т'ва е накратко за тоя месец.

Успех!
            Аз денся без стопове,ако усетя дебелия , бягам,ако не-усерявам
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добро утро,

дълго до 2950,стоп дъно.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Маранди-отсърдил си се вече-браво-гледам списваш.

Благодаря за съвета,ама аз се намърдах дълъг при паунд/долар.

Гледам,гледам под 1,48-не ми се вярва да падне-поне не от първия път,ама знае ли човек-струва ми се,че пътят нагоре е повече
                Бих могъл да се сърдя онли на себе си, ма т'ва е друга тема.

Ся идват месеците на отпуските - евро традиционно кляка, ма има избори скоро и дебелата Меркел шъ съ мъчи да го помпи.

П.П. Паунд имам пуснат ордер на 1.47 - лакомията е голяма раултъ, налЕ?

По принцип ще лашкат пазарЯ и повече внимавайте с стоповете как ги управлявате.

Накратко ще ви приспиват почти без движение и после ще си ходят на където си искат уж случайно да оберат стоповете на баламите.

Т'ва е накратко за тоя месец.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Хубаво е да внимавате тия дни, понеже сентимента и тех. анализ движат кофти едно спрямо друго, особено при евро и паунд.

Сбегал съм в НЗД и АУД и не ме еВе ... - тоя месец ще е така без евраци и паунди.

Ха, наздраве на печелившите!
                  Маранди-отсърдил си се вече-браво-гледам списваш.

Благодаря за съвета,ама аз се намърдах дълъг при паунд/долар.

Гледам,гледам под 1,48-не ми се вярва да падне-поне не от първия път,ама знае ли човек-струва ми се,че пътят нагоре е повече
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                    дългите май отгърмеха, Уйче, идвам да си взема бутилката
                    Поправи ме ако греша , ама облогът не беше ли кое ще видим
                    първо 1.2000 или 1.3500 , към момента на сключването му мисля беше към 1.27-1.28
                    Аз бях на няколко пипса от целта , и между другото според мен правим дъно
                    момента, та по тоя повод ще ти напомня пак ,като чукнем 1.3500
                    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Хубаво е да внимавате тия дни, понеже сентимента и тех. анализ движат кофти едно спрямо друго, особено при евро и паунд.

Сбегал съм в НЗД и АУД и не ме еВе ... - тоя месец ще е така без евраци и паунди.

Ха, наздраве на печелившите!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

ПеКа, не може да те познае човек.....Един културен, възпитан....направо хрисим....

Все още не си нарекъл никой - глупак, тъпанар и клошар....
                        Поздравления !

пп Ма вярно има нещо гнило в Дания...Хората ги прави Човеци...
                        А пък англичанчетата колко са умни, да знаете. Още от малки говорят английски.

Коментар

• Еврото да се вдига, че мамата си трака. xD
                          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                            Е, ти говориш, че ще спрат да печатат... Не е невъзможно, но....
                            то не може да не спрат за малко, оти ке свърши дървесината

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                              честити бутилка
                              Котю, падне ли 1,27, ке се задейства шампоанот и по нова година, ке пия за ваше здраве от на Уйче вискито

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                                язе говоря следното, влезнал съм късо еуро/яна на 129,80 целта е 10-12 фигури, тайминг 1-3 месеца
                                Е, ти говориш, че ще спрат да печатат... Не е невъзможно, но....
                                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Working...
                                X