Първоначално изпратено от c1tss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАз денся без стопове,ако усетя дебелия , бягам,ако не-усерявам
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБих могъл да се сърдя онли на себе си, ма т'ва е друга тема.
Ся идват месеците на отпуските - евро традиционно кляка, ма има избори скоро и дебелата Меркел шъ съ мъчи да го помпи.
П.П. Паунд имам пуснат ордер на 1.47 - лакомията е голяма раултъ, налЕ?
По принцип ще лашкат пазарЯ и повече внимавайте с стоповете как ги управлявате.
Накратко ще ви приспиват почти без движение и после ще си ходят на където си искат уж случайно да оберат стоповете на баламите.
Т'ва е накратко за тоя месец.
Успех!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМаранди-отсърдил си се вече-браво-гледам списваш.
Благодаря за съвета,ама аз се намърдах дълъг при паунд/долар.
Гледам,гледам под 1,48-не ми се вярва да падне-поне не от първия път,ама знае ли човек-струва ми се,че пътят нагоре е повече
Ся идват месеците на отпуските - евро традиционно кляка, ма има избори скоро и дебелата Меркел шъ съ мъчи да го помпи.
П.П. Паунд имам пуснат ордер на 1.47 - лакомията е голяма раултъ, налЕ?
По принцип ще лашкат пазарЯ и повече внимавайте с стоповете как ги управлявате.
Накратко ще ви приспиват почти без движение и после ще си ходят на където си искат уж случайно да оберат стоповете на баламите.
Т'ва е накратко за тоя месец.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеХубаво е да внимавате тия дни, понеже сентимента и тех. анализ движат кофти едно спрямо друго, особено при евро и паунд.
Сбегал съм в НЗД и АУД и не ме еВе ... - тоя месец ще е така без евраци и паунди.
Ха, наздраве на печелившите!
Благодаря за съвета,ама аз се намърдах дълъг при паунд/долар.
Гледам,гледам под 1,48-не ми се вярва да падне-поне не от първия път,ама знае ли човек-струва ми се,че пътят нагоре е повечеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениедългите май отгърмеха, Уйче, идвам да си взема бутилката
първо 1.2000 или 1.3500 , към момента на сключването му мисля беше към 1.27-1.28
Аз бях на няколко пипса от целта , и между другото според мен правим дъно
момента, та по тоя повод ще ти напомня пак ,като чукнем 1.3500Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
ПеКа, не може да те познае човек.....Един културен, възпитан....направо хрисим....
Все още не си нарекъл никой - глупак, тъпанар и клошар....
Поздравления !
пп Ма вярно има нещо гнило в Дания...Хората ги прави Човеци...
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеЕ, ти говориш, че ще спрат да печатат... Не е невъзможно, но....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениечестити бутилка
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеязе говоря следното, влезнал съм късо еуро/яна на 129,80 целта е 10-12 фигури, тайминг 1-3 месецаПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
Коментар