Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеДа другари време е за жътва, Котьо, зареди ли късите
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеСега интересно е защо чичо Бен ската,скри се като мишок и не излезе да говориСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеСега интересно е защо чичо Бен ската,скри се като мишок и не излезе да говори,има нещо гнилоооооооооо
преди време , че с всяка изминала реч става все по притеснителен и по заекващ
Иначе следващата седмица очаквам новозеландецът да възстанови до 0.8100 - 0.8150 ,
тогава ще е моментът и еврото да чукне 1.35 , ако ли пък не го направи сигурно ще
върне до 1.3000 - 1.3100 и от там пак атака на 1.35 , така го виждам аз .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеРъсттттт
Ей , никой няма да остане в тая тема значи , бяха времена...
Сега интересно е защо чичо Бен ската,скри се като мишок и не излезе да говори,има нещо гнилооооооооооАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнениеКруша, пепел ти на устатаОт как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kyp1954 Разгледай мнениеКакво става с турската лира? Съвсем се срийна. Някаква идея и перспектива? Докога надолу?Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
от 25 до днес как ви идва Лимбо рока на еврака ? справяте ли се или ви идва ташкън ?
http://www.youtube.com/watch?v=WpLd49u_l-oLast edited by ТАТО; 31.07.2013, 19:20.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
Коментар