IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро!
    Ще пускаме ли кабела
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
      Вчера пуснах една дълга и вечерта от страх да не хукне нагоре я затворих. На минус. От страх да не стане по-голям минус. Карай! Живи и здрави, имам други пуснати, те ще ми компенсират, късмет и на останалите!
      Чел съм, че две чувства движат пазара, "страх" и "алчност"

Коментар

• Първоначално изпратено от KostaBee Разгледай мнение
        Пазара се готви за голям спад в долара. Като нападнат Сирия ще видиш кво става.
        Смяташ, че ще се бягат долари ако стане патаклама в Сирия с участието на САЩ? Честно казано не мисля така. Не си падам много по дългосрочните прогнози но като мнение, мисля, че на големите много-много не им дреме за Сирия. Първо - Обамата все още размишлява дали или не. Второ, вече каза, че ако се намесят ще е ограничено - да пукнат някоя и друга ракета. Трето - погледите мисля, че са насочени към ФЕД - какво ще решат другия месец. Предположенията са не за спиране, а за ограничаване на месечните покупки до 15 млрд. Четвърто - според данните на СОТ репорта от миналата седмица нетната спекулативна позиция на еур/усд е дълга. Така, че по-скоро мисля, че ще видим леко поскъпване на долара и то не поради отваряне на нови позиции, а по скоро на затваряне на дълги в евро. Всъщност това и търгувам - вчера селнах еврото от 1.3363 - 70% от позицията я затворих още вчера, 30% процента я държа като суинг компонента. Днес повторих упражнението с къси от 1.3323 - 80% от позицията я затворих на 1.3280 - останалите 20% съм ги оставил за 1.32. Мисля, че първия по сериозен тест ще е на това ниво. Ако пробие 1.32 - може би ще видим и 1.30. Там има един сериозен магнит още от 15.07 и едвали ще пропуснат да го тестват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
          Не се коси, входовете близо до дневно дъно за скъсяване и близо до дневен връх за дълги са си тежки от психологична гледна точка. Ако приемаш съвети в книжките на Ал Брукс има добри препоръки за тези кейсове. А това, че не си открил позиция защото нещо те е притеснявало - не е грешка. Грешка е (дори и след това да се развила като печеливша) да влезеш в позиция без да си сигурен какво ти казва графиката. Бай да уей ако сме тръгнали надоле - днес и утре ще имаш поне няколко добри сигнала за хубави скалпове. Ако оставяш поне 10-20% от тях като суинг компонента - може и да удариш кьоравото. Успех!
          Вчера пуснах една дълга и вечерта от страх да не хукне нагоре я затворих. На минус. От страх да не стане по-голям минус. Карай! Живи и здрави, имам други пуснати, те ще ми компенсират, късмет и на останалите!
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
            От пусти му страх изтървах голямото лапане.

Живи и здрави и успех!
            Не се коси, входовете близо до дневно дъно за скъсяване и близо до дневен връх за дълги са си тежки от психологична гледна точка. Ако приемаш съвети в книжките на Ал Брукс има добри препоръки за тези кейсове. А това, че не си открил позиция защото нещо те е притеснявало - не е грешка. Грешка е (дори и след това да се развила като печеливша) да влезеш в позиция без да си сигурен какво ти казва графиката. Бай да уей ако сме тръгнали надоле - днес и утре ще имаш поне няколко добри сигнала за хубави скалпове. Ако оставяш поне 10-20% от тях като суинг компонента - може и да удариш кьоравото. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
              Добро утро спекуланте! Големите батковци дали ще пуснат поръчките да товарят доларе днес? Вчера направихме не лошо движение надолу ама обема малък. В 15:30 са молбите за помощи за безработни в щатско.
              Пазара се готви за голям спад в долара. Като нападнат Сирия ще видиш кво става.
              yolo

Коментар

• От пусти му страх изтървах голямото лапане.

Живи и здрави и успех!
                От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Добро утро спекуланте! Големите батковци дали ще пуснат поръчките да товарят доларе днес? Вчера направихме не лошо движение надолу ама обема малък. В 15:30 са молбите за помощи за безработни в щатско.

Коментар

• Айде събудете се - днес е интересно. Ще потъне ли до 1.32?

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                      Напълно подкрепям тезата ти за надолу, че даже ми се струва доста да се плъзне... но няма да ме учуди да тестват пак 57...

На Н1 и Н4 ситуацията е различна... търпение да има човек . УСПЕХ!!!
                      мерси,аз и без това гледам по-големите фреймове,най вече дневната,часовите за мен са само ориентировъчни за по-добър вход,стопа също ми е широк,така,че....

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        уфффффффф,кво да ти кажа днес ако бях на компа,щах да си взема 2-те фигури,ама сега върна до 1-на фигура профит,не ме устрийва
                        това си е кУрекция,на движението надолу(мисля)
                        ще изчакам и утре ще взема решение-според зависи!!!!!
                        Напълно подкрепям тезата ти за надолу, че даже ми се струва доста да се плъзне... но няма да ме учуди да тестват пак 57...

На Н1 и Н4 ситуацията е различна... търпение да има човек . УСПЕХ!!!
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Все така да ми се струва

До колко мислиш да държиш фазата на кабела?
                          уфффффффф,кво да ти кажа днес ако бях на компа,щах да си взема 2-те фигури,ама сега върна до 1-на фигура профит,не ме устрийва
                          това си е кУрекция,на движението надолу(мисля)
                          ще изчакам и утре ще взема решение-според зависи!!!!!

Коментар

Не е толкова сложно...

Даксито отваря в 10:00 - там само продаваш

В 16 отварят ДиДжея - там само купуваш...

После всеки ден добавяш по-малко ако не са в посоката ти...

)
                            А в 22:59 бършат посрани задници

Коментар

• Първоначално изпратено от stoynov123 Разгледай мнение
                              Знам, че не е лесно. Аз имах предвид отговора на въпроса ми.
                              Не е толкова сложно...

Даксито отваря в 10:00 - там само продаваш

В 16 отварят ДиДжея - там само купуваш...

После всеки ден добавяш по-малко ако не са в посоката ти...

А ако тръгнат много на минус при тоя хедж - значи изнасилват еврото с долари Мятай се и ти

ПП: Дано не послушаш тоя съвет - наистина стой далечко

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Така ти се струва
                                Все така да ми се струва

До колко мислиш да държиш фазата на кабела?

Коментар

Working...
                                X