IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
    USD/JPY rebounds after ‘false’ alarm

Това показва красноречиво при евентуален удар кое на къде ще (си) ходи
    Добро отбелязване,Про

Йена не търгувам,но бях пуснал едно фибо в E/Y,блеейки,и си викам да прибера
    едни 50 пипа до 130.50-60.Дребна позиция,изведнъж тегели,викам си-ебати донорите.
    Затворих ръчно.
    Идеята е дали при тази цел за инфлация йената ще бъде убежище,както преди?

Желая успехи

Коментар

• USD/JPY rebounds after ‘false’ alarm

Това показва красноречиво при евентуален удар кое на къде ще (си) ходи
      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• DAX
        Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Привет!
          Чакам си паунда още малко нагоре,и си прибирам реколтата
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• то като ви изригне на 1.35 ще се чудите отде ви е дошло

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
              Споко бат'Маранди , не е и необходимо вече , съсредоточил съм се само и
              единствено върху реалната сметка и нищо друго не ме интересува . Май ги минах
              тия години .
              ПП : Нещо и по темата - според мен сме на няколко дни разстояние от
              обръщане но въпреки всичко очаквам някое пиронче под 1.3272 , да видим
              Цял свят денси така, както си описал, бро.

П.П. Ще видя какво ще успея да направя, че тия дни съм на преговори по пиечпи и майескюел.

Ма, то БГ-то ли да спасяваш - кое по-напред ми кажи.
              --------------------------------------------------

От мен имате моята подкрепа винаги.

Ся погледнах набързо, че ми закрило 2 йени, па аз пуснах и една насрещна ( малко съм избързал върви половин фигура кофти, ама голям праз ) - тряснах ръчно едно НЗД - другото увисна почти на на нула, ма съм го отървал днес, иначе щях да хлопна по-високия вход.

Набих едно канадче и едно и евро и излязох с 2 ордера и излозох ( половин фигура над сегашните нива - демек от 1.06 и от 1.30 ) - аз така бачкам като проверка на имейл все едно си чета пощата - влизам по 1-2 пъти на ден макс - ма мога и да не влизам и само нанасям корекции по еспозицията и излизам.

Следете паунд/евро и австралиец/евро - скоро ще станат интересни.

Австралиец недейте, че е пробит - най-вероятно ще гони паритет с НЗД и там през долар умната.

Т'ва е накратко, дет' видях за 2-3 мин. - Успех!!
              Last edited by marandi; 03.09.2013, 04:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                31....31.20 имаме подкрепа ....за сега чакаме евентуални входове ....засега сме в нищото освен че индикира закъснение на късите от 32.53 но няма и сигнал за дълги .Правилно Вуйче...търпение му е майката
                На дневна до 10ч сутринта е така - ще ви сметна за месеца тая двойка малко да се пооправя - че ся съм малко болен ( Ламята ме награди с некъв бацил да си повръщам червата по 10-15 пъти на ден от вода дори ).

Па, аз не я денся ся, ама има техническа съпротива зоната 1.3175-1.3150 и требе малко да посмятам. Бегло кат' я гледам се готви за скок, ма я хванете по-удобно от 1.29-1.30 ку шъ денсите бай ( аз не бих ) - бих я хващал от селл 1.34 нагоре.

Грухайте йената през долар и НЗД - те движат по учебник - там съм прелял сега с 4-5 позиции, че повече не мога да следя. Т'ва евро през долар е много тъпо сега - няма и половин фигура в него, освен ако не го лепнете с ордери. По-добре го лепвайте през йена или австралиец - ама ся не следя нещата, че съм малко зле - и ще пиша като съм в по-голяма форма.

Ха, наздраве!
                Last edited by marandi; 03.09.2013, 02:46.

Коментар

• 31....31.20 имаме подкрепа ....за сега чакаме евентуални входове ....засега сме в нищото освен че индикира закъснение на късите от 32.53 но няма и сигнал за дълги .Правилно Вуйче...търпение му е майката
                  Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Няма как да стане т'ва, бро.
                    Споко бат'Маранди , не е и необходимо вече , съсредоточил съм се само и
                    единствено върху реалната сметка и нищо друго не ме интересува . Май ги минах
                    тия години .
                    ПП : Нещо и по темата - според мен сме на няколко дни разстояние от
                    обръщане но въпреки всичко очаквам някое пиронче под 1.3272 , да видим
                    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Днес във futuresmag има интересна статия "Dollar days coming as Fed prepares exit" - там едното експерт очаква в края на година долара да е 1.36. Другото експерт - да падне на 1.245-1.25. Е, аз сега какво да търгувам??? Добре, че по едно време журналиста ма светна, че най-вероятно ще е 1.30 в края на годината

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                        едно дълго ойро/яна от мен, и съм в готовност за късо у кабела
                        Чакай да си прибера дългия кабел първо.
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• едно дълго ойро/яна от мен, и съм в готовност за късо у кабела

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                            късо евро/ози 47225
                            tp 46880 +30p

Коментар

• Dj, Dax и Sp500 са с гап нагоре. Значи еврото ще кърти тавана, сентимента е разпродажба на австралиеца през яна и долар.
                              chef

Коментар

• Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнение
                                Здравейте момчета!Доброто все някога свършва, демек отпуската!

На пазара кво предлагат? Фундамента в момента се клати и ъсо кевро дет вече обръща посоката!
                                Айде да е хаирлия на всичкото спекулант!
                                Дълго евро 0.05 лота от 3208!
                                Днес в щатите почиват. Мисля и аз да разпускам. Утре ще го мисля еврото.

Коментар

Working...
                                X