Първоначално изпратено от andi7
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеОще един от групата на Hemilio и Kotara ?
Добре дошъл
друг път да ме уведомявате с време, да не ви дераИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеОще един от групата на Hemilio и Kotara ?
Добре дошъл
Къс кабел от тези нива 1.5710Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi7 Разгледай мнениетц
Добре дошълМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение1.3500 on fire in a few daysИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
добро да е
успешна седмица на сичкото,търговец
малко музика http://www.youtube.com/watch?v=73UVTwNQHlsИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Това което показва графиката е нормално. Вече писах, че ако данните са според очакванията или по-добри - ще задълбаем. Ако са по-лоши - ще има турбуленция и чудене дълги или къси. Имаме лоши данни - прогноза 180 000 - а реално 169 000 нови работни места. На това го отдавам този откат нагоре. Но понеделник или вторник пак ще поемем надолу. Бай да уей, аз им отброих три връха на горе на 5мин и го селнах еврото от 1.3181. Стопа ми е на нула вече. Ще ги изчакам до към 9:30 и каквото даде-даде ще затворя, че е петък. Ако не ме ликвидират преди това де. Ако не бяхме последен ден на седмицата щях да я оставя тази позиция.
Коментар
-
Днес кат' писах, че е сентимент за бай 64% - само 5 часа по-късно ся сме на сентимент 51-52% цъка - ама за селл.
Тия поне ми ръсят всичко на тепсия дан' се хабя да умувам ко ста'а .. и то веднага - барабар с техн. анализ на мейл всяка сутрин метнат за деня.
Па, от Пазаро по-велико нема и затова не се правя на умник - само издънвам наред. Може би само наш Тато е по-велик.
Ха, наздраве!
И да си гледаме волейбола след малко женките и после футбалерите - ще мятам по едно очо, ма стига толкоз за днес - ку не стане сега фитката - ще стане другата седмица - аз само бия с входовете - ма не винаги хващам перфе - щот' не вися кат' смок по цял ден на платформите и понявгиж отървам веселбата - ма голям праз.Last edited by marandi; 06.09.2013, 19:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеПродължаваме към дъното
Ся оставих само 2 йени и 1 селл на тъпия еврак от 1.3148 - ако ми слезе ще го хлопна и него.
После нова седмица нов късмет за отстрел -т'ва е на седмица, демек всяка - демек - ха, си стъпал накриво - ха си цъкай кат' поп - иначе мога ги гърча валутите как си сакам, па наред.
Успех!Last edited by marandi; 06.09.2013, 18:47.
Коментар
Коментар