IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    kak беше на крачка от 75 пипса плюс не е истина
    65 пипса плюс, идеално ми е, не съм алчен, каквото Бог даде.

    Между другото, после пуснах една къса и от там хванах 12-13 пипса, което ми компенсира останалите 10, за днес толкова. На NZD пуснах една къса, до довечера, дай Боже, ще ударим и там 20-30 пипса, пък ако не, ще върна печалбата от еврото.
    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
      Затворих дългата. Доволен съм, лек ден на всички.
      kak беше на крачка от 75 пипса плюс не е истина

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
        Считам, че доларът ще се изсипе след малко, дори пуснах една дълга.
        Затворих дългата. Доволен съм, лек ден на всички.
        От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

        Коментар


        • Честно казано не знам.
          От две седмици гледам как ебават мамата на индикаторите които следя чрез американските драми и най-лошото е че до никъде не я докараха.
          На 1 час си иска нагоре да отиде(ама то това нагоре го прави не знам за кои ли път и все не го пробива) на 4 часа си иска едно качване задължително ( до колко не знам - може и до вашето ниво 1.3760 , то там като гледам е горния болинджъра на 4 часа), на дневна вече почва да сменя платната(много е важно дали утрешният бар ще е червен), на седмична - още миналият път като се качи на 1.37 на седмична графика си мислех че ще иде до 1.42, е не отиде до там , и сега може би този път ако направи хубав пробив. Ако не направи пробив те такова скъсяване ще му направя че ....
          Ама зависи от пробива и колко още ще се мъчи на тези нива. И тъй като този филм съм го гледал и друг път ( 2006 година над 3 месеца мърдаше с 30-ина пипса нагоре надолу докато не изби нагоре) то се ослушвам да видя от къде и за къде ще е.
          Просто в момента само гледам - и хем ме сърби пръста да влезна с няколко позиции, хем ми знам че като изчакам, ще влезна от по добри нива.
          Е гледай колко много написах, а нищо не казах
          Лек и успешен ден на всички

          Коментар


          • Считам, че доларът ще се изсипе след малко, дори пуснах една дълга.
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

            Коментар


            • Сложихте ли бря кафевите гащи ?
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

              Коментар


              • Новак дай едно мнение на къде сме от 34.77 дванадесет бара 36.90 пробив ...стъпка на 50 и си драпаме нагоре
                Животът е огледало.....усмихвай се

                Коментар


                • Абе stepcho ти отварял ли си платформа за търговия и ако да, колко сделки си направил ( независимо в коя валутна двойка) ?
                  Защото почвам да се съмнявам, че или не знаеш за какво говориш или си някой от по старите и от скука си е регнал с този ник да се юрка с хората ?
                  И вземи направи няколко сделки на демо, виж поне как функционира и тогава питай.
                  Защото вече ти казах няколко събития и сега ме питаш как са ми се отразили( не само на мен а на всички)?
                  Еми само на 9/11 имах късмета да нямам позиции, иначе на другите съм ял дървото и съм си взел някакви поуки(само на блиндираната врата бях на голям плюс от посочените от мен събития). А конкретно другите участници в този бизнес, с някои изключение, не знам как им се е отразило, ако искат да споделят.
                  А ако искаш история от типа ами: виш сега платформата на Саксобанк 1.2 беше върха а 2 нестава, че на предишната сме правили пачки а на тази не(може да се замести с мт4 - мт5, ТД 1 - ТД2 и прочие) няма кой да ти каже.Чувал съм да се оплакват колеги от платформи и как им намалявал резултата от смяна на платформа, ама това е по скоро докато свикнат с тях.Защото които може няма значение толкова от платформата( в някои случаи и от посредника).
                  Така че първо се запознай с тематиката и тогава си изчисти въпросите и съответно попитай по запознатите от теб( и от мен, че не се смятам за знаеш ) .

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                    Нещо неможем да те разберем, форекса неможе да се дели на такъв в Япония и България той е единна система в цял свят. Не разбирам какво очакваш да се случи
                    мен ме интересуват по конкретно при влизането на индикаторите през 2004 как се отразява на форекса.влизането на еврото как се отрязява и други сабития които са ставали и са имали влияния варху форекса примерно на еди коя си дат е станало е ди какво си и се е отрязило или кризата през 2001 как се отразява жархо бг форекса

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от stepcho Разгледай мнение
                      ок благодаря за инфото а темата ми е капиталовите пазари и за фондовата борса има много материали а за форекса в България нищо затова реших да ви питам като хора от бизнеса но ми трябват събития примерно на еди коя си дата е станало нещо което ви е направило впечатление на вас това е не ме интересуват брокери
                      Ами, обикновено, ако имаш Централна баМка тя може да печата стинки и после да ги раздава на търговските баМки, те па да ги раздават 'орицата да си купят къща, нова кола или за бизнес.

                      В щатите освен търговски баМки имат и инвестиционни и ползват едни по-други инструменти, ма пак идеята е същата с ефекта на мултиплицирането.

                      Централната баМка ти се води вид регулатор и следи точно за паричната маса и паричната база, а също така само тя има право да емитира стинките.
                      ----------------------------

                      Погледни си за БГ, щот' първо беше привързан борд-а към дойче марката, а после кат' се появи еврото към новата валута кога се е случило т'ва.

                      И предвид, че Немците отначало бачкаха по една школа монетарна, па после ЕЦБ бачка по друга монетарна школа има яко боричкане за вида политика, която да се провежда кат' всеки дърпа чергата към себе си.

                      П.П. БГ е в спесифичен вид борд, води се "мек" и се ползва в още 2-3 държави точно този вид ( но самото име го подсказава, щот' му викат, че борда бил ВАЛУТЕН ) - демек там е друга тема - ама т'ва е погледни си кога лев го вързаха към марка и ойро и попрочети малко за парична политика на Централните баМки - как определят лихвения си процент, МРЗ към тъговските бамки, за паричните агрегати и малко за инфлация/дефлация процесите, т.е. как те ги регулират монетарно.

                      Т'ва му стига на фруфесура ти кат' маркировка - ако продължи да нахалства още с тъп въпрос от типа: "форекс процеси в БГ" го прати тук и да си гласи той по 300 кинта на час да си плаща, ще му обясним всичко дет' го вълнува :

                      Т'ва само пълен абдал ( пардон фруфесур ) може да измисли такова задание - форекс процеси в БГ - хихии
                      -------------------------------------------------------------------------
                      П.П.П. Аз ко бях на теб и видя подобен въпрос щях да го питам да ми каже за форекс процеси в ЮКей примерно кат' става империя? Или в Римска империя?

                      Имаш няколко периода, когато БГ империя е водела собствена монетарна политика със завиден успех - през Първо БГ царство в края и Втора БГ империя - Трето БГ царство - после при бат' Тошо след 3-те парични реформи - БГ десетолевките вървяха в цял свят и бяха обезпечени със злато в баМките и после пада златно-доларовия стандарт в 1971 г. и ся сме на нова мода при хартиите.

                      Ма, тогава още я нямаше думата форекс да'е .... - затова го прати фруфесора насам да го подкараме с колегите к'ви глупости дрънка, че не се чува.

                      Ай, успех!
                      Last edited by marandi; 22.10.2013, 12:43.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от stepcho Разгледай мнение
                        ок благодаря за инфото а темата ми е капиталовите пазари и за фондовата борса има много материали а за форекса в България нищо затова реших да ви питам като хора от бизнеса но ми трябват събития примерно на еди коя си дата е станало нещо което ви е направило впечатление на вас това е не ме интересуват брокери
                        Не търси впечатления от тия спекуланти Те са алчни хора и тях ги вълнува само печалбата

                        Форекса в България си е като навсякъде по света. Използват се едни и същи индикатори, осцилатори, медикаменти, хороскопи и викане на духове. Разликата е само, докато един трейдър в Австралия, примерно, си отвори позиция, легне си и след това като отвори компютъра и види Марджин Кол, ще каже - "Ееее, защо така е станало?" /реален случай/, то тук за същото има - "$%№€$€$€% мамата *§%§%§€% мамата, на тоя на оня на третия мамата, €€*§€%€€§% мамата, €§$$§§€Р$%§ мамата" /пак реален случай/

                        Иначе, разгледай каките на Стамбата, мисля че имаше цял фен клуб - това си е българско. А пък някои идеи може да ти хрумнат и от "другият" форум... Успех!
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

                        Коментар


                        • КРИЗААААААААААААААААААААААА

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                            Нещо неможем да те разберем, форекса неможе да се дели на такъв в Япония и България той е единна система в цял свят. Не разбирам какво очакваш да се случи
                            Точно това му обясниха, че сме вързани към еврото и съответно каквото и да стане по света, ние също го отнасяме... Ама?
                            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от stepcho Разгледай мнение
                              ок благодаря за инфото а темата ми е капиталовите пазари и за фондовата борса има много материали а за форекса в България нищо затова реших да ви питам като хора от бизнеса но ми трябват събития примерно на еди коя си дата е станало нещо което ви е направило впечатление на вас това е не ме интересуват брокери
                              Нещо неможем да те разберем, форекса неможе да се дели на такъв в Япония и България той е единна система в цял свят. Не разбирам какво очакваш да се случи

                              Коментар


                              • forex v bulgaria

                                ок благодаря за инфото а темата ми е капиталовите пазари и за фондовата борса има много материали а за форекса в България нищо затова реших да ви питам като хора от бизнеса но ми трябват събития примерно на еди коя си дата е станало нещо което ви е направило впечатление на вас това е не ме интересуват брокери

                                Коментар

                                Working...
                                X