Сложихте ли бря кафевите гащи ??
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеа дали сега му е времето за таззи игла.докато има лоши новини върховете ще се качват и качват..но днес ще е интересно с евро-долар.смятам че до решението на фомс относно лихвените нива ще стигнем 1.38 и по време на новината ще удари 1.3825 и от там надолу.каде още не му е дошло времето да изчисляваме
Еврото го спирам за днеска, два мижави скалпа - ама какво да правиш - има и такива дни. Наближаваме зоната на новините и не ми е кеф. Ако не избушат днес някой бар от 250 пипса нагоре утре би трябвало да се търгува по-лесно
Коментар
-
По мое мнение, еврото ще спадне леко, за да залъже от прясната манипулация от предните два месеца, след което ще чукнем над 1,4 и след това до януари 1,2Х. Сменям дилъра /оти много розовей светО ми /, тъй де, брокера, като ми пристнат парите в новия акаунт, дирекшън buy на евро. Само да не съм изтървал "временното дъно", че да се наложи да чакам "временното връхче" за sell.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеТези балони в индексите си плачат за една голяма игла определено
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеDJ и S&P отвориха с нови абсолютни върхове, DAX и той днес е с връх...
Явно се готви...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеНещо не ми харесва. Данните на сащците са шит а еврото вместо да да е вече над 1.39, се готви за надолу. Почвам да си мисля за врътката от миналия месец 18-ти. Тогава очакванията бяха ФЕД да почне да изтегля ликвидност. Само, че преди релийза на стейтмънта еврото взе да катери и при стейтмънта - изненада - няма тапер. Сега очакванията са да няма тапер. Само, че като гледам как се готви за надолу - почвам да се страхувам за нова изненада.
Явно се готви...Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениесега да поемем въздух преди нивото от 1.38 към 15:00 часа
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНе ве пантерае 38.50 може би ще го спре за нагоре
имаш късмет тоя път и да сме квит ПП: Ако даде някъв откат изобщо от 1.3850 ,
то той според мен ще е супер възможност за нови покупки на евро и ще бъде
мината с лекота след това . Не е препоръка !!!Мнението ми води до фалит !
Коментар
Коментар