Първоначално изпратено от pepe1234
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеПочакай една година -и накрая на септември ,началото на октомври ще има по добър курс
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНякой да търгува ли GBP/EUR ...или да каже мнение поне - накъде се е зъпътил паунда ...
Смятам дългосрочно да си купя малко - като преобразувам част от акаунта си от EUR в GBP и ги завъртя на LSE ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
Не тъжи Гросе не скърби, доларот ке оцелее, най тъжи за еврото нещастно, че към ада ще се втурне бясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеГоспода и дами,другарки и другари с прискърбие ви съобщамам ,че доларът го почнаха .Не 1.25 ,но и 2 му е малко.
Не съм злобен нито му мисля лошото просто човек трябва да се наглася според политиката очертаваща
светлите ни дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеГоспода и дами,другарки и другари с прискърбие ви съобщамам ,че доларът го почнаха .Не 1.25 ,но и 2 му е малко.
Не съм злобен нито му мисля лошото просто човек трябва да се наглася според политиката очертаваща
светлите ни дни.
Коментар
-
Господа и дами,другарки и другари с прискърбие ви съобщамам ,че доларът го почнаха .Не 1.25 ,но и 2 му е малко.
светлите ни дни.Last edited by Grosss; 29.06.2017, 06:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Туй бижу от коя година е? Манипулация от класа - явно висшата партийна школа още си казва думатаLast edited by ТАТО; 24.06.2017, 06:03.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
Според анализатори от немската инвестиционна банка Deutsche Bank, след три години еврото ще струва 0.95 долара, а Европейският съюз ще се сблъска с най-мощното изтичане на капитали в историята на световните финансови пазари.
http://businesslady.eu/%D0%B8%D0%B7%...B0%D1%80%D0%B0
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМоята прогноза е 1,25 до 1 .09.2017
Чул та Господ
Значи Иелуустон требе да изригва.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
- 1 like
Коментар
Коментар