IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Дай му шанс на момчето да осмисли, че 1000 пипа не са проблем да издържи един акаунт, че той цъка за по 20 пипа

Успех!
    Майсторе, моите акаунти и по 2000 издържат, ще те навестя като станат 1000, да кажеш кво правим, дотук са 500

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
      Точно влезнах в къси с цел 150.00
      Дай му шанс на момчето да осмисли, че 1000 пипа не са проблем да издържи един акаунт, че той цъка за по 20 пипа

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
        Уцели времето, лошото за мен е, че започнах твърде рано да търся късото. Не може да си толкова добър играч. Покажи някоя графика как намираш входовете си.
        Според мен има още един пуш нагоре само от тази конструкция, после рейндж и пак пуш.

Нещо такова.

Коментар

• Стоп 35.19 1 %. цел 36.40 а защо не и нагоре за 37 знаелисе ...тренда си е тренд
          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
            Добра ви вечер , тук и аз затварям всичко дълго и прибирам печалбата ,
            ще наблюдавам и може да се включа с някое късо , ама ми трябва още малко
            потвърждение
            Уцели времето, лошото за мен е, че започнах твърде рано да търся късото. Не може да си толкова добър играч. Покажи някоя графика как намираш входовете си.
            Който ме слуша фалира.

Коментар

• Добра ви вечер , тук и аз затварям всичко дълго и прибирам печалбата ,
              ще наблюдавам и може да се включа с някое късо , ама ми трябва още малко
              потвърждение
              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
                Дано си премислил обема спрямо акаунта
                Чак толкова да го мисляя.... стопа е на 166.6666666

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                  Дано си премислил обема спрямо акаунта

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
                    Тука дали останаха последователи на великия Маранди с къси паунд/йена?

Прибирайте загуби докато е време, 500-600 точки загуба, пак не е много на фона на това, което предстои.

Коментар

• Тука дали останаха последователи на великия Маранди с къси паунд/йена?

Прибирайте загуби докато е време, 500-600 точки загуба, пак не е много на фона на това, което предстои.

Коментар

• отивам да ритам и няма как да анблюдавам позицията... стоп на 1/5 на 82.64... другата без стоп...
                        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                          слагам стоп на 83.02 на 2/5, другите на 0...
                          такаа... очаквах нещо такова и махам стопа на 0 за последните 2/5 и минавам на ръчен режим... може и да слезем до стопа
                          Keep going ...

Коментар

• USD/JPY

USD/JPY- Нива на съпротива 101.70,101.72,101.75,101.78,101.82,101.91,102.02,1 02.33,102.50,102.86.Нива на подкрепа 101.64,101.58,101.52,101.44,101.42,101.38,101.32,1 01.27,101.14,101.10,101.02.На М15 графика-Форекс Мастър индикатора,показва че сме малко под свръх купено ниво,възможно е да повишим още малко до някоя от съпротивите с големи обеми за продажба,след което да спадне цената на двойката.М30-Пазара който се наблюдава на тази графика е в прекупено ниво,много е вероятно да започне да спада,след като намери нива със силни поръчки за продажба.Н1-Тук също сме в купено ниво,ще се търсят горните съпротиви,след това ще спадне цената,при тази двойка,към подкрепите.Н4-Имаме стабилен пробив над 101.51,целта тук е 101.95 или съпротивите описани в анализа.Дневна графика-Форекс Мастър индикатора е малко под купено положение,има възможност да се търсят като цели,съпротивите,стохастик е над 80 нивото си,рано или късно ще започне корекция или спад при двойката

Коментар

изпълнен лимит 82.83 и вече имам 4/5 от първоначалната със средна 82.64... стоп на 1/5 на 82.98, на другите 3/5 на 0

слагам стоп на 83.02 на 2/5, другите на 0...
                              Keep going ...

Коментар

слагам и една лимитирана купува на 1/5 на 82.83 и ако я удари средната цена на цялата ще стане 82.64 и стоп на цялата на 0
                                изпълнен лимит 82.83 и вече имам 4/5 от първоначалната със средна 82.64... стоп на 1/5 на 82.98, на другите 3/5 на 0
                                Last edited by Mr.Profit; 27.11.2013, 11:41.
                                Keep going ...

Коментар

Working...
                                X