Та каква трябва да е цената на долара според Тръмп и кой го сваля?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Явно все още има "наглеци", осмеляващи се да скъсяват и затова продължават напъните нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеФед дебне гугутките да се съберат на бида и пуска самосвалите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПод 5% от създадените у нас през 2010 г. фирми оцеляват пет години по-късно http://www.investor.bg/energetika/47...-kysno-243979/
Горе-долу като на Форекса, но много от тия са яли много по-големи дървета от някои занулили сметка
Най- драстичният случай, за който се сещам и имам достоверна информация, беше свързан с една от големите перачници - разбиха "бизнеса" на десетки фирмички с по няколко човека персонал и усвоиха една камара пари. Ако гледаш статистиката, към днешна дата никоя от тях не съществува, но пък "бизнесът" си върви.
Но, сигурен съм, си наясно с всичко това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЗа мен "грубия" анализ е - оттук надолу до гапа на Макрон и после нагоре до не повече от 1,2040 - 1,2080,след което вече към парапета! Проблемът е,че цялото лашкане до 1,0000 може да отнеме още 2-3 години с оглед протакане сегашните "политики" на централните банки ....
http://spisanie.manager.bg/broi-219/...ya-na-godinata
Начи като го знам как лъже, изтръсках даже и касичката и стотинките обърнах в евра. Откак го каза тва еврото е само нагоре
Коментар
-
Под 5% от създадените у нас през 2010 г. фирми оцеляват пет години по-късно http://www.investor.bg/energetika/47...-kysno-243979/
Горе-долу като на Форекса, но много от тия са яли много по-големи дървета от някои занулили сметкаhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЗа мен "грубия" анализ е - оттук надолу до гапа на Макрон и после нагоре до не повече от 1,2040 - 1,2080,след което вече към парапета! Проблемът е,че цялото лашкане до 1,0000 може да отнеме още 2-3 години с оглед протакане сегашните "политики" на централните банки ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Значи имаш пробив на седмичен връх, подвърждение за който търсиш на часови и минутни графики?
При 1 и 4 часа обикновено се слиза на 5 и 15М.
Когато търговията ти е в интраседмичен времеви хоризонт сигнала идва от дневна и седмична, а слизаш за стоповете от 1 или 4 часа
Таргетите винаги са ти от по-високия фрейм, от който слагаш стоповете.
Това е общо взето, идеята да имаш импулсна структура (т.е белег за трендово движение, което е късо по време и с голяма ценова амплитуда)Last edited by Stazis; 29.07.2017, 11:11.
Коментар
-
За мен "грубия" анализ е - оттук надолу до гапа на Макрон и после нагоре до не повече от 1,2040 - 1,2080,след което вече към парапета! Проблемът е,че цялото лашкане до 1,0000 може да отнеме още 2-3 години с оглед протакане сегашните "политики" на централните банки ....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stazis Разгледай мнениеКогато бие върха в 1.1774-80, новото критично ниво става 1.1645(класическият стоп на позиция при 4Н).
В трейдинг ситуация може да се сложи на стоп-а и по-малък на дъното на последната корекция от 5 и 15 мин. фрейм едва при излизане над пика 1.1775-80. за да се оптимизира риск стопа спрямо лимита.
Коментар
-
Когато бие върха в 1.1774-80, новото критично ниво става 1.1645(класическият стоп на позиция при 4Н).
В трейдинг ситуация може да се сложи на стоп-а и по-малък на дъното на последната корекция от 5 и 15 мин. фрейм едва при излизане над пика 1.1775-80. за да се оптимизира риск стопа спрямо лимита.
Коментар
-
Ще ми се да вярвяам , че имаме някъв локален връх в евро долар, но още сме далеч от потвърджение за такъв.
Сега гледам стопа на 1,1788 е от
целял , но до кога не е ясно. В момента затварям част от късите на 1,1667. Общата загуба от Април до сега в тая двойка е малко над 2000 евро.
Та по анализите.
Комфорт за късите е падане първо под 1.1620 и после под 1.1550 и задържане там поне два дни.
Всичко друго е дълги за тест на 1.1750 или поне 22.
Аз стискам още къси и то доста обем със средна почти 1.1600.
Коментар
-
Според мен това беше максимума на еврото на този етап.Съществува и варианта за 1.1870-80 но не вярвам да стане.
От тук според мен трябва да видим една корекция до към 1.1350-.1400 и двумесечен рейндж.
Време е за прибиране на печалбите и за карибски нощи за тези които са отиграли импулса.За останалите......Състраданието не е добродетел
- 1 like
Коментар
Коментар