upward flying flag
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеТаТо си е класика и това е ... ако и отиграваш движенията ще има и за почивка на ....Сейшелите да кажемТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеПодводницата веке слезе на 3767 сега почваме да припалваме ракетата за 4284
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТръгнахме в ТАТОвата посока .... да видим сега 200 пипса айде да не са ...ама 3767 дано стигне таз вечер
оттам дълги за 4284Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от 43210 Разгледай мнениеА кой мисли, че като слезем в понижаващия канал следва 1,19, а не 1,44/5?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеСлед 10-тина минути почва да говори баба Жана. Мисля, че преди речта и сериозна атака на 1.383 няма да има
Тя нема друг избор щот пазаря решава ... а не тяLast edited by ТАТО; 19.03.2014, 21:39.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТръгнахме в ТАТОвата посока .... да видим сега 200 пипса айде да не са ...ама 3767 дано стигне таз вечер
оттам дълги за 4284
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеЕдни 200 пипса надоле таз вечер при евракдолар според ТАТО след 20:30 часа а според вас ?
Коментар
Коментар