IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
    Днес нямах време ни да гледам, ни да умувам. Ча сега сядам зад компа и почвам да тъпея. Още нищо не хваща окото. Па и по форумите не виждам някой да подава някаква сламка.
    За скалп е перфектно тези дни
    волатилноста е +/- 40 45 пипса

Коментар

• :Малко трудна работа, но ще изгрее слънце и на нашата улица. То вече е изгряло, но да не се хвалим много, че някой ще вземе да ни завиди!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Savana Разгледай мнение
        На ТАТО стоп-а в 1.3606 дали е удържал?

Той можеше да го хлопне в 1.3670 на 35 тампона профит и ся да си влезе от по-ниско, ама не обажда какво стана
        ТАТО чака пазаро да реши стопу си седи на 3606
        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
          Днес нямах време ни да гледам, ни да умувам. Ча сега сядам зад компа и почвам да тъпея. Още нищо не хваща окото. Па и по форумите не виждам някой да подава някаква сламка.
          На ТАТО стоп-а в 1.3606 дали е удържал?

Той можеше да го хлопне в 1.3670 на 35 тампона профит и ся да си влезе от по-ниско, ама не обажда какво стана

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
            И днеска само гледах и умувах, а да пробие ама не, та не !
            Пак ще чакам утрешният ден, само 1 часовата графиак ме изнервя и то заради един индикатор който го сложих преди две седмици и още не съм му научил номерата.
            Успех на нощната смяна .
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Доведи приятел

Бенчмарк имат програма "Доведи приятел - вземете по 50 $". Ако има някой реална сметка там - иска ли 50 $ 8-)

Коментар

• И днеска само гледах и умувах, а да пробие ама не, та не !
                Пак ще чакам утрешният ден, само 1 часовата графиак ме изнервя и то заради един индикатор който го сложих преди две седмици и още не съм му научил номерата.
                Успех на нощната смяна .

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                  Хаха Кво рече?

а днес как мислиш в колко да се целя?
                  Реках,че днес неможа да пробие 1.36,а иначе щеше да бъде весело.....
                  „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                  Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
                    При кабела, ................смело и безотговорно на юг!!!

на юг на юг но според мен на M15 ще има маи леко движение на горе мисля него да хвана първо и след това и аз да се хвърлям по пързалката
                    http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

• При кабела, ................смело и безотговорно на юг!!!

Коментар

А, със завързани очи и завъртане на 180 градуса?

П.П. Бях гледал една статистика за валутите, когато има Световно първенство по футбол. На около 80% долар ядеше бой в последните 5-6 първенства.

Сега ще видим като почне това
                        Има много такива корелации. За мое голямо учудване последното голямо земетресение с аварията във фукушима не се отрази на йената, а се бях наточил като лешояд

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                          ТАТОво хоби е да цели комарите в зениците
                          http://vbox7.com/play:01da2547
                          А, със завързани очи и завъртане на 180 градуса?

П.П. Бях гледал една статистика за валутите, когато има Световно първенство по футбол. На около 80% долар ядеше бой в последните 5-6 първенства.

Сега ще видим като почне това

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                            Според мен ще направи корекция до 1.3660 и хайде надолу.....
                            Хаха Кво рече?

а днес как мислиш в колко да се целя?

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                              Внимавай с животинките. Да не ги учелиш някъде другаде че лошо!!!
                              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Интересно

Дано да е успешна стратегията. Тази седмица плахо стартираха нещата - предполагам към сряда ще се разбере дали пак си уцелил комара в окото при тази двойка
                                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Working...
                                X